escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 benimle konuşan kızın ki facebooktan tanışmıştık, fotolarının fake oldugunu ortaya çıkardım. fotonun isim numarasından yani u358375839753.jpg 'den eğer foto facebooktan alınmışsa onun kime ait oldugunu bulabiliyorum bu numaralar sayesinde. fake oldugunu ortaya cıkarınca şimdide cevap vermiyo. ev arkadaşı varmış güya girdi devreye o konuşuyo. hasta o üzerine gitme falan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ağlıyomuş ya ahahaha yok böle senaryo hahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fraction Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çirkindir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ss or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs237.snc1/8416_1129262604837_1625398179_397231_6701976_n.jpg Buymuş soldakiymiş. ama fake oldugunu ortaya çıkarana kadar tabi. ta ben en başta anlamıştım. cünkü fotodaki kız yabancı birine benziyo. gerçek sahibinin profilinide bulunca kızda yabancı çıktı zaten. kızın psikolojik sorıunları varmış aga. sıkıntılı bi durum TABİ GERÇEKSE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 İyimiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ne ezikler var ya. fake muhabbetini hiç anlayamıyorum sonunda ortaya çıkacak elbet niye giriyolar ki böyle oyunlara. sonsuza kadar bilgisayardan mı görüşmeyi planlıyolar insanlarla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ama şöyle birşey var. kız ankarada. şöyle düşünmüş. "bu nerden bilsin bu fotoların fake oldugunu konuşurum olur" falan filan. bide sevgilimi falan kıskanıyodu facebookta sürekli. bilmiyoki ama ava giden avlanır. bilmiyoduki ben o foto numaralarından gerçek sahibini bulabilirim... bunları bilmediği için. fake durumu çıkarmış ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 taş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sevgilin yapıyo olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ikisi de pek iyi değil ama bi sinerji olusturmuslar. beraber giderler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ss us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 soldaki iyi de fakemiş işte bu noktada bi anlamı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sağdakinin memişler kralmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 TheRiverBelow said: sağdakinin memişler kralmış. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Sanki böyle zor duruyor gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fake i bile güzel beah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 copry said: sevgilin yapıyo olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sağdaki kız çogzel hareketlerde oynayan kız değil mi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 değil ama aynı salak bakış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 copry said: ne ezikler var ya. fake muhabbetini hiç anlayamıyorum sonunda ortaya çıkacak elbet niye giriyolar ki böyle oyunlara. sonsuza kadar bilgisayardan mı görüşmeyi planlıyolar insanlarla :S hadi bu bir derece. kız çirkindir karşıdaki de erkektir falan kendini ona beğendirmek için dünyadaki en saçma şeyi yapmıştır. ben tanıştığı kızlara fake foto atan kızları anlamıyorum.ne mantık bu kafam almıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bi de uzun zaman konuşuyomuşsun. insan kendini salak hissediyor di mi? ne biçim insanlar var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 escape şu yöntemi öğretir misin agali biz de bilelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?25,4517331 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bella said: bi de uzun zaman konuşuyomuşsun. insan kendini salak hissediyor di mi? ne biçim insanlar var lan. Daha öncede oldu bana. Yine facebooktan tanıştığım bir kız. Yine aynı durum. Yine aynı yakalıyış. Bu arada sevgilindir denmiş. O yapmaz öyle şey. neyse özel hayatı deşifre etmeyelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar