Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi ekran kartı alınmalı?

bLaQ

Öne çıkan mesajlar

Yeni bilgisayar alıcam da ekran kartı konusunda kararsızım, son aldığım ekran kartının tnt2 olduğu düşünülürse bu konuya bayaa uzağım. Elimde patlamasın diye bi soralım dedim hehe..

Almayı düşündüğüm yeni bilgisayarın configi %90 bu..

AMD Athlon XP 2800+ (512KB, 333MHz) BOX İşlemci
ABIT NF7-S (NF2U400,L,SATA) Anakart
SAMSUNG 120GB 7200RPM 8MB Hdd
KINGSTON DDR400 512MB Ram x2[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Sosyal ağlarda paylaş

fx5900lx/se/td/xt seç birini piyasada dolu var. O/c yaparsan fx5950u ya ulaşırsın. Ama sen bilirsin :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

benim yeni aldığım configin neredeyse aynısını oluşturmuşsun, hdd olarak seagate tavsiye ediyorum. ben sapphire atlantis radeon 9800 pro 128mb aldım 250$'a filan, şu anda piyasadaki en iyi fiyat/performansa sahip kart. bütçeni bozmuyorsa onu gönül rahatlığıyla seçebilirsin..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi Saphire Radeon 9800Pro 128mb da bir ekran kartıdır bir ekran kartıcandır. Onuda al derim. Bana kalsa Nvidia ama. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...