DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 php, css, html, asp türevi dilleri bilip de bişey biliyorum diye geçinen adamlar var ya.. haklılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 DoruK said: php, css, html, asp türevi dilleri bilip de bişey biliyorum diye geçinen adamlar var ya.. haklılar hadi onlar iyi ben onlarıda bilmiorm şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 DoruK said: php, css, html, asp türevi dilleri bilip de bişey biliyorum diye geçinen adamlar var ya.. haklılar php css html asp bil yeter zaten adam gibi biliyosa hayatını kurtarır azcıkta java yapsın hmm barbekü soslu steak house yanına büyük patates bide kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 cnms ya herkes de şakacı, komik falan oldu şu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 NERD ALERT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yemek yerken hangisini kullanıyorsunuz? a- çatal b- bıçak c- kaşık der gibi olmuş bu. Ne gerekiyosa onu kullanırsın. Ben C# cıyım yok ben c++'cıyım javacıyım diyen insanlar bu işten anlamayan insanlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 herhangi birini hep öğrenmek istedim,kısmet olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fortran'ı güzel öğrenmiştim AB ile geçtim dersi, ama 2 yıl oldu kullanamadan unuttum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 python Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 pythonla c# ogreniim ben de bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 python <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar