Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi programlama dilini kullanıyorsunuz?

deadea

Öne çıkan mesajlar

Script said:

web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı

sen kaç yaşındasın ki yukardakileri kullanabiliyorsun ?

Asp demiş birisi.. soruyorum sana ASP nin yukardaki VB şıkkından farkı nedir ? Aynı şey değilmi ?? Birisinde component ötekinde modüller, user controller ekliyorsun? Yapı olarak aynı şeyler zaten..

Web programlama nedir biliyormusun ki? CSS kullanmak bile sanattır web programlamada. yoksa 3 tane tablo yapıp mysql den 2 tane döngü çekip ekrana echo etmek ile sizin yukarda saydığınız diller ile hesap makinesi yapmak arasında fark yok.

ayrıca evet 13 yaşındaki çocuk dediğini yapabiliyorsa, aynı çocuk yukardaki her dil ile hesap makinesi yapabilir.

Devir artık web tabanlı programlama devri. Eskide kaldı desktop programlama.
Sosyal ağlarda paylaş

Script said:

Gazanfer said:

Script said:

web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı

yasla alakasini anlamadim. kolay ogrenilmesi programlama dili olmasini engelliyo mu?

cogunun interpreted ya da high level olmasi mi programlama dili olmasini engelliyo?

acikla, aydinlanalim :)

övünülücek bişey değil bilmek onu demek istedim

CSS yi çok iyi kullanırım.
PHP & Javascript im çok iyidir. Özellikle Json ve Xml ile birleştirince harikulade şeyler ortaya çıkarırım.

Ve bunlarla Övünüyorum..

Sen ne yapıon övünülecek programın nedir ? bi office yada bir vektör tabanlı grafik programı mı yazdın da havan bu kadar ?

yoksa sadece laf olsun diyemi ?
Sosyal ağlarda paylaş

abi gaz misiniz ya euhehu

ayrica bu X'te cok iyiyim olayini anlamiyorum ben, bir dilde cok iyi olmak nedir ki yani, library ezberlemek mi? Sirf bunun icin arama motoru icat etti adamlar, google falan.
ha syntaxi ogrenmekse, o belli bir zeka seviyesinin gerektirdigi birsey zaten. anormal olan ogrenmek degil ogrenememek yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bosphorus said:

Script said:

Gazanfer said:

Script said:

yasla alakasini anlamadim. kolay ogrenilmesi programlama dili olmasini engelliyo mu?

cogunun interpreted ya da high level olmasi mi programlama dili olmasini engelliyo?

acikla, aydinlanalim :)

övünülücek bişey değil bilmek onu demek istedim

CSS yi çok iyi kullanırım.
PHP & Javascript im çok iyidir. Özellikle Json ve Xml ile birleştirince harikulade şeyler ortaya çıkarırım.

Ve bunlarla Övünüyorum..

Sen ne yapıon övünülecek programın nedir ? bi office yada bir vektör tabanlı grafik programı mı yazdın da havan bu kadar ?

yoksa sadece laf olsun diyemi ?

Çocuk musun lan? :)
Sosyal ağlarda paylaş

bosphorus said:

programcı adam library ezberlemez zaten. algoritma bilir her dilin yapısını ve limitini bilir. ona göre açar manuellerini okur ihtiyacı olanı yazar.

Software developmentda biraz zaman geçir bi 10 sene filan aktif olarak çalış içinde bulunduğun rutine çözüm üretme girişimlerin filan biraz fail olsun sonra yaw bu işin kolayı yokmuyu biraz ye bitir sonunda lib lerle kardeş olursun..
Sosyal ağlarda paylaş

Script said:

siz webi manav sitesi yapmakla karıştırdınız sanırım

130 xml resource dan farklı formatlardan veri çeken net surfer arkasında çalışan 30 servera senkronize data aktarımını filan 13 yaşındaki çocuklar yapabiliyorsa bizde bi sorun var..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...