Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mortis said: söle hangilerini kullaniosun sen ilkeabi hangi dil gerekirse onu kullanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Script said: web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı sen kaç yaşındasın ki yukardakileri kullanabiliyorsun ? Asp demiş birisi.. soruyorum sana ASP nin yukardaki VB şıkkından farkı nedir ? Aynı şey değilmi ?? Birisinde component ötekinde modüller, user controller ekliyorsun? Yapı olarak aynı şeyler zaten.. Web programlama nedir biliyormusun ki? CSS kullanmak bile sanattır web programlamada. yoksa 3 tane tablo yapıp mysql den 2 tane döngü çekip ekrana echo etmek ile sizin yukarda saydığınız diller ile hesap makinesi yapmak arasında fark yok. ayrıca evet 13 yaşındaki çocuk dediğini yapabiliyorsa, aynı çocuk yukardaki her dil ile hesap makinesi yapabilir. Devir artık web tabanlı programlama devri. Eskide kaldı desktop programlama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Script said: Gazanfer said: Script said: web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı yasla alakasini anlamadim. kolay ogrenilmesi programlama dili olmasini engelliyo mu? cogunun interpreted ya da high level olmasi mi programlama dili olmasini engelliyo? acikla, aydinlanalim :) övünülücek bişey değil bilmek onu demek istedim CSS yi çok iyi kullanırım. PHP & Javascript im çok iyidir. Özellikle Json ve Xml ile birleştirince harikulade şeyler ortaya çıkarırım. Ve bunlarla Övünüyorum.. Sen ne yapıon övünülecek programın nedir ? bi office yada bir vektör tabanlı grafik programı mı yazdın da havan bu kadar ? yoksa sadece laf olsun diyemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çok dokundu dimi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi gaz misiniz ya euhehu ayrica bu X'te cok iyiyim olayini anlamiyorum ben, bir dilde cok iyi olmak nedir ki yani, library ezberlemek mi? Sirf bunun icin arama motoru icat etti adamlar, google falan. ha syntaxi ogrenmekse, o belli bir zeka seviyesinin gerektirdigi birsey zaten. anormal olan ogrenmek degil ogrenememek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben action script biliyorum ama yazmamısınız =( derdimi anlatıcak kadar da c ve c++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Algoritma nedir bilen herkes 3 aşşa 5 yukarı program yazabülür diye düşünüyorum internet çok geniş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 programcı adam library ezberlemez zaten. algoritma bilir her dilin yapısını ve limitini bilir. ona göre açar manuellerini okur ihtiyacı olanı yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bosphorus said: Script said: Gazanfer said: Script said: web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı yasla alakasini anlamadim. kolay ogrenilmesi programlama dili olmasini engelliyo mu? cogunun interpreted ya da high level olmasi mi programlama dili olmasini engelliyo? acikla, aydinlanalim :) övünülücek bişey değil bilmek onu demek istedim CSS yi çok iyi kullanırım. PHP & Javascript im çok iyidir. Özellikle Json ve Xml ile birleştirince harikulade şeyler ortaya çıkarırım. Ve bunlarla Övünüyorum.. Sen ne yapıon övünülecek programın nedir ? bi office yada bir vektör tabanlı grafik programı mı yazdın da havan bu kadar ? yoksa sadece laf olsun diyemi ? Çocuk musun lan? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bosphorus said: programcı adam library ezberlemez zaten. algoritma bilir her dilin yapısını ve limitini bilir. ona göre açar manuellerini okur ihtiyacı olanı yazar. Software developmentda biraz zaman geçir bi 10 sene filan aktif olarak çalış içinde bulunduğun rutine çözüm üretme girişimlerin filan biraz fail olsun sonra yaw bu işin kolayı yokmuyu biraz ye bitir sonunda lib lerle kardeş olursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 soylediklerinizin yarisi programlama dili degil lan, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Script said: web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı siz webi manav sitesi yapmakla karıştırdınız sanırım 130 xml resource dan farklı formatlardan veri çeken net surfer arkasında çalışan 30 servera senkronize data aktarımını filan 13 yaşındaki çocuklar yapabiliyorsa bizde bi sorun var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Abi ciddi dokunmuş valla ya geyikte yapılmıyo ha . Bu kadar ciddiye almayın postları hemen manav bakkal sitesi diye savunmaya geçmişiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 f# ile saçmalıyorum şu sıralar neymiş falan bakıyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Script said: Abi ciddi dokunmuş valla ya geyikte yapılmıyo ha . Bu kadar ciddiye almayın postları hemen manav bakkal sitesi diye savunmaya geçmişiniz geyik falan değil sen de tornistan yaptın direk cevabını alınca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ahaha ben kocaman bir fakeim dostum dönüş yapcak bişeyim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hadi koçum o zmn ya garbıça ya yörünge dışına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 adam hakli, 13 yasinda cocuk da yapabilir, ama ne yapar orasi onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 aahaha hala dokunmuşcasına konuşuyo boğaz köprüsü . bas git adamım buralar benim toprağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 farklı bişi yaz sende.. son bilmemkaç mesajın dokunmuşcasına fln.. bence sana dokunmuş baya ki kekeme kaldın aynı şeyleri söylüyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ilkokul laf kavgasına döndürelim hadi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 neyse tmm sen kazandın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 brainfuck demedi mi hala kimse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 BRAINFUCK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yaw birakin, facebook u yapan eleman php + mysql la bitirdi iste isi, anketlerle fln kirmayin birbirinizi. hadi pes turunuvasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar