deadea Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Patiden ne çıkıcak bakalım. Hepsini biliyorum diyecekler için; Mutlaka bir tanesinde uzmanlaşmanız gerekirse hangisi seçerdiniz olsun soru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Probleme en uygun dili kullanmayan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 uzmanlaşmak için c++'ı seçerdim değil seçtim zati uzmanlaşmaya kasıyoz =) hepsini bilmiyom tabi : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 su an aktif olarak kullanmiyorum bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Deacon said: Probleme en uygun dili kullanmayan bizden değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 çoklu seçim isteriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 web programlayan sizden deilmidir onlar dil değilmidir. ne bu şimdi ayrım yapmışsın olmadı bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 lisp yok bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben de "nasil besleniyosunuz" diye anket acip sik olarak sadece ekmek ve su koyucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 anket sistemi geldiginden beri zaten kullananların %90'ı sacmalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 java isaretledim suan kullandigim o oldugu icin. ama c ve c++da biliyorum coklu secmeli yapin sunu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 C++ favorimdir . 50 yaşına kadar anca oyun yapabilicek kapasiteye gelirim diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bu nasil bir anket boyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 söle hangilerini kullaniosun sen ilke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 VERILOG flip flop flip flop flip flop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 jAVA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bosphorus said: web programlayan sizden deilmidir onlar dil değilmidir. ne bu şimdi ayrım yapmışsın olmadı bak asp falan demiyceksin dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Perl dedim kimse oy vermemiş yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Fortran görmüştüm geçen sene bölümde. Ondan seçtim. Yoksa bildiğim yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Script said: web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı yasla alakasini anlamadim. kolay ogrenilmesi programlama dili olmasini engelliyo mu? cogunun interpreted ya da high level olmasi mi programlama dili olmasini engelliyo? acikla, aydinlanalim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ABAP yok efendim seçeneklerde? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bunu LOLCODE Bi de örnek koyim HAI CAN HAS STDIO? PLZ OPEN FILE "LOLCATS.TXT"? AWSUM THX VISIBLE FILE O NOES INVISIBLE "ERROR!" KTHXBYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Gazanfer said: Script said: web programlama bir arkadaşın da dediği gibi 13 yaşındaki insanın bile yapabildiği bişey olduğundan artık klasmana bile alınmamalı yasla alakasini anlamadim. kolay ogrenilmesi programlama dili olmasini engelliyo mu? cogunun interpreted ya da high level olmasi mi programlama dili olmasini engelliyo? acikla, aydinlanalim :) övünülücek bişey değil bilmek onu demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Script Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 powerpoint bilmek gibi bişey artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar