gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 patlıcan zeytin biber maydonoz bunları herkes çok seviyor ama ben nefret ediyorum. çünkü patlıcan iğrenç bişi yiyince dağılıyo uzuyo böyle tadsız tuzsuz zeytin = çekirdek ıyy biber = buna acı diyorlar bide lol maydonoz = acı sostan bile daha fazla boğazımı yakıyor tıkatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hadi biri koysun o karikatürü ben üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 o saydıklarının hepsini severim.. tek ideolojik sorunum BAMYA iledir . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://img2.blogcu.com/images/o/y/a/oyanindunlugu/yigit_ozgur-kira-oder-gibi-ev-sahibi.jpg seni mi kırcam beyhan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 patlıcan olmazsa karnıyarık olmaz, beğendi olmaz, patlıcan salatası olmaz zeytin olmazsa zeytinli açma olmaz, zeytin ezmesi olmaz biber olmazsa portekiz usulü tavuk olmaz, biber salçası olmaz maydanoz olmazsa çok da bir şey eksilmez ama o da iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 rezalet ya... ne diycemi şaşırdım bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 benim yazdıklarım tamamen gerçek. teyzem hepsini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 editlemesene olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 niye yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sfasds edit bağımlısıyım :( o değil de dünyanın en güzel salatasını Deno'nun babası yapıyo. gizli tarifini lütfen Paticikte açıklamasını rica ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 maydonoz var ise salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aylarca patlıcan salatası yiyebilirim. mükemmel birşey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bella said: aylarca patlıcan salatası yiyebilirim. mükemmel birşey o. sen kumpirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar