Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

a4tech swop-80 optical mouse kullanan var mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

bu mouse u kullanan var mı .. tavsiye ederler mi bana bu mouse u . artıları ve eksileri nelerdir.

[signature][hline] zlorwf demiş ki:
bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...

Mesaj tarihi:

logitech mx 900 (bluetooth), mx 700 (infrared), mx 510 (kablolu) tercih ederdim ben
baksana ne şirin şey:

[signature][hline]pc and comic geek

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 13:54 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
Logitech al bundan sonra bak bana microsoftun optik mouse vijit vijit havaya fırlıyor ikidebir.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
Bir kere al uzun süre sorunsuz kullan. Tabi sana ayrı bir tavsiye netten oyun oynuyorsan ve ciddi olarak(esl, wcg, klansal herşey) birşeyler yapıyorsan kesinlikle al. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Mesaj tarihi:
logitechte driver sorunlari vardi ben en son kullanirken (mx500)
sonra bi gun dayanamayip sinirimden kirdim onu, gittim ms ie 3.0 aldim taşşş gibi, hem daha ucuz hem daha iyi, en azından sorunsuz.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
  • Yeni Oluştur...