Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bas istifanı abi,lcw de falan çalış daha insaflı onlar. özelden pizza hamuru tarifi pls! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 abi işte boş zaman oluyor ama şöyle oluyor anca 1 sigara molası verebiliyorsun o boş zamanda. ben bilmiyordum dominosun bu kadar çok müşterisi olduğunu. hele bir rush saatleri var sipariş ekranı patlıyor resmen, boş duramıyoruz hani illaki bir iş çıkıyor. sipariş mi yok? mutfağı temizle, mutfak temiz mi? eksik malzemeleri tamamla. hani imkanı yok boş durmanın. bide hani pizza yapımında alıştırma yapamadım yeterince çünkü kampanyalar saolsun aşırı talep olduğundan siparişler gecikmesin diye kızlar yapıyordu anca bu hafta pizza hazırlamaya başladım ve adamlar önümüzde ki hafta kapanışa tek bırakmayı planlıyorlar beni. bide bugün test ettiler büyük boy extravaganzayı 4 dakikada hazırladım laf yedim çok yavaşım diye. abi hamuru açıyorum, sosluyorum, malzemeleri diziyorum fırına veriyorum 4 dakika sürüyor, insaf. ben topu topuna 5 gündür pizza alıştırması yapmışım ki hani açtığım hamur ebatları gerçekten güzel. şeyide düşünmedim değil, bi barda çalmayı falan fakat onun için izmirde kalmam gerekiyor ve bi gelirimin olması gerekiyor illaki, bunun stüdyo parası var hadi diyelim stüdyoyu arkadaşlar karşıladı, benim yemem içmem var bir şekilde gelirim olması gerekiyor. en olmadı eşyaları toparlayıp çeşmeye dönüp hem şuanki okuluma yoğunlaşırım bi yandan konservatuara çalışırım. zaten aile yanında olduğumdan yeme içme derdim olmuyor ama işte çok sıkıcı bir hayatı var çeşmeninde, bunalıyorsun. işten çıkarsam da umuyorum ki anlayışla karşılarlar, diyeceğim şey 3 ayrı sınavım olduğu ve hepsine çok çalışmam gerektiğini söylerim. ama hiç böyle olacağını ummamıştım, hani gider çalışırım akşam 5e kadar vaktim var nasıl olsa diyordum fakat abi eşşek gibi çalışıyorsun o yorgunlukla yatıyorsun falan derken saat kaçta uyanacaksın? hani erken kalksan bile insansın sonuçta bi yerden sonra bünye dayanmıyor ister istemez dayanmaya çalışsanda mutlu olamıyorsun hep yorgun hissediyorsun. @Tenekeadam hamur tarifini bilmiyorum =) hamurlar hazır bir şekilde geliyor, biz sadece unlayıp açıp soslayıp malzeme diziyoruz. bu arada bende önceden hep dominostan yerdim fakat bu saatten sonra dominostan yemem, şöyle diyeyim daha dün ölüyordum hastalıktan salya sümük gittim iş yerine. aklımda olan şey hani yiyecek sektörü sonuçta, hastasın ve izin verirler git dinlen diye çünkü mikrop saçıyorsun. yok abi salya sümük içersinde pizza açmak zorunda kaldım ki temizliğe özen gösteriyorum. hapşurcağımı anladığım an lavaboya koşup koluma hapşurup ellerimi direk yıkıyorumda diğer kişiler o kadar titiz değil. edit. imla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 aslinda disini biraz sIkIp erken kalkabilirsin bence. Genc adamsin sonucta bisi olmaz bunyene :) Ben 1.5 yildir bir markette caliyorum amerikada, daha okul olaylarini yeni halledebildim ocak ve martta dersler baslicak. Ben mesela gece 2'den once imkani yok uyuyamiyorum. Ama ise gitmek icin 6da kalkmak gerekiyor sabahlari. Alistirdim bunyeyi artik o benim normal saatim oldu. Daha erken yatsam uyuyamiyorum o derece alistim yani. Gerci ben sansliyim cunku benim is bir gun dolu bir gun off. Gene de okul kasicak ama cok fazla hayati zindan etmem yani eglenmesini de bilirim arada :D Burda da oyle acayip sosyal hayat yok, anliyorum seni cok iyi. Benim durumlar biraz degisicek kiz arkadasimin gelmesiyle falan biraz daha eglence olucak insallah hehe :) Yani calismak da iyi sonucta kendi parani kazaniyosun. 560 ytl de pizzaci icin cok fena degil, su anda cok daha fazla maasa bi is bulabilecegini sanmiyorum? Universite mezunu, master yapmis o kadar cok kisi taniyorum ki 750ye calisan aylik. En iyi mesleklerden biri havaalanlarinda duty free shoplarda calismak 900ytl ve yemek falan veriyolar sanirim. Neyse konu sapmasin, demek istedigim olay sende bitiyor biraz, kendini ac mutlaka eglenicek yapicak seyler bulursun. Hayatini falan curutmezsin orda bikac sene calissan bile hayatinda bi deneyim olmus oluyor bence cok iyi. Sen ilerisini dusunup, planlarini yapip bugunun sartlarina ayak uydurmaya calis, o ilerdeki gunlere ulasmak icin. Is yerinde seni strese sokmalarina izin verme butun isyerleri oyledir kimse seni dusunmez sadece isi ve parayi dusunur ciddi anlamda. O yuzden salla yani kendini strese sokucak kadar ciddiye alma kimsenin dedigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 arkadaşın şu son mesajı beni direk yemek sektöründen soğuttu yannız =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 normal insanlar işlerini ne kadar yapıyorsa yemek sektörüde o kadar yapıyor işte. mühendis, doktor, muhasebeci, avukat her işini düzgün mü yapıyor sanki? onlar da o kadar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 her ne kadar soruma cevap vermemiş olsan da,önceliklerini belirle öncelik sınavlarsa işle beraber devam edemiyeceğini düşünüyorsan ki hala devam edersin diyorum,en azından 1 maaş al öyle ayrıl,yanlız işi bırakınca boş vaktin olunca çalışabilecek misin sınavlarına,gerçekçi olursak pek çalışamazsın gibi geliyor bana,nasıl olsa vakit var diye çalışamazsın,iş hayatı seni bir programa soktuğu için vakti kullanmayı öğrenirsin,bütün fast food sektörü de öle ölesiye çalıştırır bu arada,neyse önceliklerini belirle ve ona göre kararını ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kusra bakma tam olarak cevap vermemişim =) Agmahan said: Şöyle bir soru sorayım,560tl gelirin var giderlerin nedir?Eline ne kadar kalıyor harcamak için yani ev yemek olayını nasıl hallediyorsun? Müzik dinleyemedim diyorsun çalışırken dinleyemez misin? Sorulara vericeğin yanıta göre düşüncemi söyliyecem ama şu anki bakış açımla biraz daha erken kalkarak bütün işlerini halledebileceğini düşünüyorum,ayrıca işte hiç mi boş vaktin yok,kızlar veya işyerinin seni gazlaması önemli değil,iş hayatında dürüst olmak daha önemli ha bence yorulmanda önemli değil bunu belirteyim giderlerim sadece sigara gibi şuanlık, arkadaşlarda kalıyorum(aile evi) yeme içme derdim yok işte bi sigaraya para gidiyor-onuda şuan arkadaş karşılıyor cebimde 0 tl var. yalnız baya bi paraya ihtiyacım olacak, yeni enstruman alıcam + dövmemi düzelttiricem + kılık kıyafet. hani daha çok özel giderlerim var. müzik dinleyemiyorum, anca gece işten çıkınca dinleyebilirim ki şuan müzik dinleyecek hiç bir aparatım yok( mp3 çalar vs., evde ki pcde de ses kartı yok :/ ) bu iş konusunu bir daha düşündüm baştan, dayanabildiğim kadar dayanayım dedim hani bünyem alışık değil ve hemen pes etmekte istemiyorum. işime belki alışırım ve çekilebilir bi hal alabilir dedim. en azından 1-2 ay boyunca hiç bir şekilde düzene giremezsem ayrılırım işten yada daha uygun bir iş bulurum diye düşünüyorum şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 5 yıl sonra kendinizi nerede görüyorsun? baba bence dön evine öss kas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CorelDRW Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Akşam çıkabilseydin senin için iyi olurdu. Ben de o şekilde işe başlamıştım dersler yalan oluyor çalışırım ederim falan geç sen onu. Bence alternatif part time bir iş aramaya başla ya da bırak kızların gece kapatmaya kalmasıydı , adamların devamlı çalışacak eleman arıyordu nasıl yaparım utanırım ayıp olur düşüncesinden kurtar kendini. Yaşantı'nın geri kalan kısmında da aynı işi yürütmeyi düşünmüyorsan tabiki. Ayrıca o gazlamaların son kurbanı arkadaşım hala iş yerinde şef olmayı bekliyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 abi ne kadar buyutmussunuz ya, kas kendini jo yaparsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar