di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Selam, Ingiltere'de olan ya da kanunlari hakkinda az cok bilgi sahibi olan kimse var mi acaba ? Firmanin biriyle birbimize girmis durumdayiz. Ufak bir kac soru sormam gerek bilen birilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ayşesu bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ayşesu Bilir var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
J'eon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ingilteredeyim ama kanunlar hakkında derin bilgim yok ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dynaya sor, sesu bilmezse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben varım, business law dersi almıştım okurken. olmazsa hocama sorarım çok önemliyse söle bakam derdini:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Simdi yapmak istedigim olay biraz degisti; Soyle ki; Bu tuketici haklari dernekleri gibi yerlerle gorusmek istiyorum ama ingiltere'ye ozel olanlarla. Bu tip yerlerin web adreslerini rica ediyorum. Hatta bilen varsa adamlara sormak istedigim de sunlar; * Sistemleri nasil isliyor ? * Buradan e-posta, mektup, fax gibi araclarla hakkimi arayabiliyor muyum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Şimdi ben çok fazla anlamam hukuki işlerden ama şöyle bir site buldum; http://www.consumerdirect.gov.uk/ "Organisations we work with" bölümünde işine yarayacak linkler var sanırım bol bol. Gerçi tabii salakça oldu muhtemelen sen de bakmışsındır bu siteye. Ama istersen bir Dyna ile konuş, yardımcı olamazsa bu işlerden anlayan veya hukuk okuyan arkadaşlarımdan birinden rica edebilirim senin için bir bakmalarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 üyelere "pati" şeklinde hitap edilmesini çok gay buluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sorun ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sesu said: Şimdi ben çok fazla anlamam hukuki işlerden ama şöyle bir site buldum; http://www.consumerdirect.gov.uk/ "Organisations we work with" bölümünde işine yarayacak linkler var sanırım bol bol. Gerçi tabii salakça oldu muhtemelen sen de bakmışsındır bu siteye. Ama istersen bir Dyna ile konuş, yardımcı olamazsa bu işlerden anlayan veya hukuk okuyan arkadaşlarımdan birinden rica edebilirim senin için bir bakmalarını. Bulmustum bi kac adres de bunu bulamamisim arada =) Goruseyim bu adamlarla bir. Cok makbule gecti gercekten. Tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 reyou said: sorun ne ki? Olay ozetle su; Eylul ayinda hizmet aldigim Ingiltere tabanli ISP'nin 4 gunluk bir kesintisi oldu Cisco router'larindaki cozemedikleri bir sorun yuzunden. 29 Eylul'de hizmet iptali istedim bu sebeple ( ariza tarihi 20 Eylulden sonrasi bir tarihe denk geliyor). 30 gun oncesinden haber vermem gerektigini soylediler. Sozlesmeye bi ara ekledikleri bir madde bu. Sallamayip okumamistim degisiklikleri. Camur yaptim ben de tipler boyle deyince, siz kesintiyi 30 gun oncesinden haber verseydiniz ben de bunu 30 gun oncesinden haber verirdim diye. Bir kac benzer olayla ustlerine gidince Operations Director'lari girdi araya "ozur dileriz, bir kac ay kredi verelim mi size?" diyerekten. Uzunca bi muhabbetten sonra sadece bu 30 gun muhabbetini atlayip hizmeti iptal etmenizi istiyorum dedim adama. Bunu adama ilettigim tarih 9 Ekim bu arada. 10 gundur cene caliyoruz ticket sisteminden. Sonrasinda ilk olarak 9 ekim tarihli olarak iptal ettiler sunucuyu ve bana 9 gunluk borc cikardilar. Yanlislik oldugunu soyledigimde bu sefer iptal tarihi 30 Ekim'e cekildi. Hala 30 gunluk ucret talep ediyorlar benden kullanmadigim sunucu icin. Bu ayin 21'inde yasal islem baslatacaklarmis odeme yapmadigim takdirde. Turkiye ofisleri olmadigi icin benden parayi alabilmelerine pek imkan vermiyorum ama yine de olur da bir gun Ilgiltere'ye falan gidecek olursam basima is acilsin istemiyorum. Odeyecegim para da 68£. Oyle inanilmaz buyuk bir para degil ama kanima dokunuyor tiplere almadigim hizmet icin para odemek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ahahahaha yalnız burayı şimdi okudum ben. Üç arkadaşım Cisco'da çalışıyor çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 arda bey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sesu bana da staj ayarlasana , hadi be, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 cisco mu, bana da ayarlayin la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Oh yes. Bombaya gelin. Konuyu tasakli forumlardan birine yazmistim bi kac gun once. Az once gelen ozel mesaj icerigi su ; said: They tried this with me, dont take action and dont pay. They will soon give up, I am in the same country and they threatened me. Good job I had some good legal aid backing me. Detayini bilmiyorum da eskiya mi lan bu adamlar ? Tehdit etmisler adami =) Sordum bakalim ne oldu ne bitti diye. Merak ediyorum cevabini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Dynun said: sesu bana da staj ayarlasana , hadi be, aquila said: cisco mu, bana da ayarlayin la. Olur konuşayım asdasd. Arkadaşlarımdan biri de finans müdürü hatta yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar