smerten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 eee tamam bizde onu dedik zaten... hatta gelişmiş duyuların mutant ozellıgı olmadınga sonradan ortaya cıktıklarına daır dedıkodular vardı bı ara ama yalan çıktı[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 ya kemikleri sonradan ekledirler, hatta deneylerde kimse hayatta kalamiodu bi tek bu kaldı cunku asıl mutant gücü regeneration olayıydı diye biliorum ben[signature][hline]Tanrı mutlu olsaydı yaratırmıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 kemıklerı degıl sonradsan eklenılen kemıklerıne adamentıum enjekte edılıyor.. dedıgın dogru hayatta kalan tek adam bu her nekdar bu denyeden sonra cıkmıs olsada pencelerı adamentıum ıskeleıtnı kaybettıkten sonra da sahıp olmasından anlıyoruz kı mutant gucu sonradan eklenen degıl... hatta resımlere dıkkatle bakarsan bazı resım lerde pencelerı puruzlu kemık rengı ve daha kısa dır (hatta daha eğik)[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: smerten, 14 Temmuz 2004 17:03 tarihinde demiş ki: eee tamam bizde onu dedik zaten... hatta gelişmiş duyuların mutant ozellıgı olmadınga sonradan ortaya cıktıklarına daır dedıkodular vardı bı ara ama yalan çıktı hocam zaten sana karşı yazmamıştım onu, bir genelleme yapayım diye yazdım :) yoksa üstteki dediklerinde haklısın, ben de destekliyici birşeyler diyim diye düşündüm.. :)[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 eeheheh ulan sadece gulmek ıcınde mesaj yazılmaz kı kardesım :) eheheh ulan bıse yazmak lazım sende haklısın dıyelım[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- God, it feels like it only rains on me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar