Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanıt yazmak istemezsen bir çağrı atman yeter

Brigand

Öne çıkan mesajlar

bence hiç deneme , çağrı atmasıda normal kötü ayrılmamışsınız sonuçta düşmanın diil.ne kadar ısrar edersn ilerde o denli yıpratır seni daha kötüsüde var aranızdaki ilişkiyide yıpratırsınız iyice.hatta sen sevgilisi olmasınada hazırla kendini.ama yine de denemekten çok büyük bi zarar gelmez
Sosyal ağlarda paylaş

ilk mesaji okudum bitek sunu soyledim aynisini yasadim halada yasiyorum biz tekrar bir araya gelmistik ama bidahaki yaz gene ayni sey oldu :) pisman olursun daha sonra yol yakinken koy gitsin hic ugrasma cunku bu yaz yada bidahaki yaz gene ayni seyler olucak devam edemiyosunuz belliki bi gelecegi yok iliskinin zamanla gecer
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım hepsini ama;

bi kere bence kızın peşini bırak, belli ki o almış demiri bu limandan, sen hala duruyorsun. konu kapandıktan sonra sarkıntı olan, mesaj atan sevgili gayet çirkin bi model, yapmayın etmeyin :(

yok ille de deniycem diyorsan da sms filan atma sakın öyle sosyal özürlü gibi. hem özgüvensiz hem de bıktırıcı bir davranış, cık cık cık.

karşısına çıkacak cesaretin varsa da sakın gül bahçeleri, kalbinin anahtarını, pembe panjurlu ev filan deme, bir şans daha ile ilgili vaatler sayma, romantikleşme, ezdirme kendini. özledim seni görüşmeyeli, birlikte bir şey yapmak ister misin filan gibi casual geç.
buradaki özledim "özzlediiööeeeem teniniinnn kokusunu özlediiiğğeem" tadında olmamalı, arkadaş özlemesi, kaç zamandır görüşmeyenlerin söylediği normal bir söz tadında olmalı ki kuş ürkmesin.

hey allam.
sonra diyosunuz ki bu türk kızlarının poposu çok havada. çoğunuz elinize kaldıraç almış koşturuyorsunuz etrafta halbuki. tey tey tey.
Sosyal ağlarda paylaş

Emaleth said:

bi kere bence kızın peşini bırak, belli ki o almış demiri bu limandan, sen hala duruyorsun. konu kapandıktan sonra sarkıntı olan, mesaj atan sevgili gayet çirkin bi model, yapmayın etmeyin :(

Söylediklerinin çoğuna katılmakla beraber şu durumdan dolayı bir şeyler söylemek istedim.Genel olarak kızların popolarının erkekler tarafından tavan yapıldığı doğrudur, kızların da buna meyilli olduğı doğrudur . Bu yüzden erkeklerin tavırlarının kızların tavırlarını belli eden faktörlerden olduğunu, fazla absürt konuşuyorlarsa üslubunca bozmak gerektiğine inanan biriyim.

Fakat "sarkıntı olmak" diye nitelendirmek hoş kaçmıyor bence o durumu. Zaten ilişkiden sonra karşı taraftan mesaj almayı sarkıntılık demek çok hani şımarıkça bir tavır. Rahatsız olmak durumu ise apayrı bir şey. Karşı tarafın belirtmesi gereken bir şey.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...