fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 SUSSSS KADIIIIIINNNNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 uyumadınız mı daha yattım kalktım aynı baslık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 uyky ne yaa, app misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 zabahlara kadar bunu tartıştık. bir şeyleri yanlış yapıyoruz ama hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: SUSSSS KADIIIIIINNNNNNNN kilibik oldugunu belli etmemek icin arkasina gizlenilen laf öbekleri... birak caldirmayi, okumadan silerim böle adamin mesajlarini. eki eki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bkz halbuki böle caldirmak yerine, agzinin payini verseniz cevab veremiyo sevgili hanimlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 rahatsiz said: ben de yapmıştım böle bişi. artık görüşmek istemiyorsan hiç değilse bunu söyle demiştim. görüşmek istemiyorum yazmıştı. Süper en iyi yöntem aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bence hiç deneme , çağrı atmasıda normal kötü ayrılmamışsınız sonuçta düşmanın diil.ne kadar ısrar edersn ilerde o denli yıpratır seni daha kötüsüde var aranızdaki ilişkiyide yıpratırsınız iyice.hatta sen sevgilisi olmasınada hazırla kendini.ama yine de denemekten çok büyük bi zarar gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ilk mesaji okudum bitek sunu soyledim aynisini yasadim halada yasiyorum biz tekrar bir araya gelmistik ama bidahaki yaz gene ayni sey oldu :) pisman olursun daha sonra yol yakinken koy gitsin hic ugrasma cunku bu yaz yada bidahaki yaz gene ayni seyler olucak devam edemiyosunuz belliki bi gelecegi yok iliskinin zamanla gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 2 insan anlaşabiliyorsa anlaşır , anlaşamazsa anlaşamaz. ha bu yaz ha diğer yaz .. unut gitsin, gelecegi yok o ilişkinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 iki kişi birbirini sever de kavuşamazsa zerda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 cinali gerçekten tam bir gönül adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bir ilişki bittikten sonra üstelemenin fayda getirdiği çift ben görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 çağrı atmak çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 once imzandaki wowturk u kaldiricaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 okumadım hepsini ama; bi kere bence kızın peşini bırak, belli ki o almış demiri bu limandan, sen hala duruyorsun. konu kapandıktan sonra sarkıntı olan, mesaj atan sevgili gayet çirkin bi model, yapmayın etmeyin :( yok ille de deniycem diyorsan da sms filan atma sakın öyle sosyal özürlü gibi. hem özgüvensiz hem de bıktırıcı bir davranış, cık cık cık. karşısına çıkacak cesaretin varsa da sakın gül bahçeleri, kalbinin anahtarını, pembe panjurlu ev filan deme, bir şans daha ile ilgili vaatler sayma, romantikleşme, ezdirme kendini. özledim seni görüşmeyeli, birlikte bir şey yapmak ister misin filan gibi casual geç. buradaki özledim "özzlediiööeeeem teniniinnn kokusunu özlediiiğğeem" tadında olmamalı, arkadaş özlemesi, kaç zamandır görüşmeyenlerin söylediği normal bir söz tadında olmalı ki kuş ürkmesin. hey allam. sonra diyosunuz ki bu türk kızlarının poposu çok havada. çoğunuz elinize kaldıraç almış koşturuyorsunuz etrafta halbuki. tey tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 helal ema süpersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gecko said: çağrı atmak çok reröre reröre ne ya? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 cagri atmayi yuzyillardir anlayamiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 çok normal çünkü yüzyıllardır değil son 15 senedir filan kullanılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ema'nın yazı critical olmuş direk, fırlatılan terlik yüze oturtulmuşcasına, in terlik we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben katılmıyorum ... emanın dedikleri bi ütopya,kaçımız başarabildi ki bitti deyince bitirebilmeyi.Ama uzaktan konuşmak her zamanki gibi kolay. Ben hak veriyorum şahsen topic sahibine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Emaleth said: bi kere bence kızın peşini bırak, belli ki o almış demiri bu limandan, sen hala duruyorsun. konu kapandıktan sonra sarkıntı olan, mesaj atan sevgili gayet çirkin bi model, yapmayın etmeyin :( Söylediklerinin çoğuna katılmakla beraber şu durumdan dolayı bir şeyler söylemek istedim.Genel olarak kızların popolarının erkekler tarafından tavan yapıldığı doğrudur, kızların da buna meyilli olduğı doğrudur . Bu yüzden erkeklerin tavırlarının kızların tavırlarını belli eden faktörlerden olduğunu, fazla absürt konuşuyorlarsa üslubunca bozmak gerektiğine inanan biriyim. Fakat "sarkıntı olmak" diye nitelendirmek hoş kaçmıyor bence o durumu. Zaten ilişkiden sonra karşı taraftan mesaj almayı sarkıntılık demek çok hani şımarıkça bir tavır. Rahatsız olmak durumu ise apayrı bir şey. Karşı tarafın belirtmesi gereken bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 emanın yaptıkların yapabilen az zaten, de ema bunları yapmaya kasın gibi bi mesaj veriyo. hep beraber yaparsak toplum yükselir diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 fede bu forumun en zeki insanı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar