Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Hürriyet said: Başkentte toplu taşıma ücretlerine zam yapıldı. 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni tarifeye göre EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray'da çok binişli kartlarda tek biniş 1.39 TL'den, 1.50 TL'ye çıkarıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Genel Kurulu;nda, başkent ulaşımında yeni tarifeler belirlendi. 1 Ocak 2010 tarihinden itibaren uygulanacak olan yeni tarifeye göre EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray;da tek binişlik kartlarda tam bilet 1.69 TL;den 1.85 TL;ye, çok binişli kartlarda tek biniş 1.39 TL;den 1.50 TL;ye çıktı. Yeni tarifede öğrenciler için indirimli biletlerde herhangi bir artış yapılmayarak 1.10 TL'de kaldı. Manyetik kart kullanılmayan özel toplu taşım araçlarında ise tam bilet 1.69 TL;den, 1.85 TL;ye çıkarılırken, indirimli biletlerde yine bir artış yapılmadı. Kent merkezine uzak mesafelerde yaşayan vatandaşların EGO otobüsleri, Metro ve Ankaray;da geçerli olan 45 dakikalık transfer imkanının yetişmediğine ilişkin şikayetler üzerine süreyi 75 dakikaya çıkarttıklarını kaydeden UKOME yetkilileri, bu süre zarfında uygulanacak transferler için 50 kuruşluk bir ücret alınacağını bildirdi. UKOME Genel Kurulu;nca görüşülerek karara bağlanan gündem maddesine ilişkin yayınlanan gerekçede ise “Toplu taşımanın bir kamu hizmeti olduğu, bu hizmetten herkesin eşit, güvenli, konforlu ve en ucuz şekilde yararlanmasının asıl amaç olduğu vurgulanarak, 2008 yılı otobüs işletmesinin zararının 121.683.251.39 TL, yolculuk başına ortalama zararın 58 kuruş olduğu” bildirildi. kaynak
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Ya gamze AHAHAHAHHAHAHA ne alakan var ankarayla senin ya ahahaha
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gökçeki seviyo olamaz mıyım tolga
calimero Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kilitlensin başlık. Türkiye halkını ilgilendiren geyik dışında önemli bir haber var...
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://www.beypazarigundem.com/images/news/322.jpg Oğlunu mu yoksa kendisini mi?
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 zamlar beni yakından ilgilendiriyo hobi alanım. son zamanlardaki bütün zam başlıklarını ben açmışımdır. açmadığım olduysa bile kesin yorum yapmışımdır.
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tamam aktarma süresini 75 dakikaya çıkartıyosun süper ama extra 50 kuruş nerden çıktı LAN
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ankaralıların bu adamı sectiginden sikayet etme hakları yok diye dusunuyorum,ankaralı olmayanlar eleştirsin
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 biz 2 tl veriyoruz ankaralılar gene iyi. haksızlık var kökçek
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Böjeek said: zamlar beni yakından ilgilendiriyo hobi alanım. son zamanlardaki bütün zam başlıklarını ben açmışımdır. açmadığım olduysa bile kesin yorum yapmışımdır. Sen 1 ay yokken hiç zam olmadı zaten.
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hayat pahalı be tolgacığım
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 "nutella yerim" said: ankaralıların bu adamı sectiginden sikayet etme hakları yok diye dusunuyorum,ankaralı olmayanlar eleştirsin he tek başıma ben seçtim.
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Laraken said: "nutella yerim" said: ankaralıların bu adamı sectiginden sikayet etme hakları yok diye dusunuyorum,ankaralı olmayanlar eleştirsin he tek başıma ben seçtim. ha bir ankaralı sensin
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 gökçekler bence tam bir seks objesi.. adamlar bildiğinşehir fetişisti çok seviyorlar şehirle sevişip güne şehirin kolalrında uyanıp sabah ereksiyonunu boşa harcamamayı
chagy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 "nutella yerim" said: ankaralıların bu adamı sectiginden sikayet etme hakları yok diye dusunuyorum,ankaralı olmayanlar eleştirsin Valla benim var, oturduğum ilçeden 1nci çıkamadığı için hala 88 model kırmızı otobüslere sefer yaptırıyor. Ha ben otobüse biniyor muyum hayır ama olsun binen insanlara yazık onlar adına konuşuyorum burda sdf.
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi senin oturduğun yerde kimse otobüse binmiyo zaten sdfkj
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 merhaba büyükşehir belediyeleri kamu tüzel kişiliğine dahil olsa dahi idari vesayet denetimi ile devlet tüzel kişiliğine bağlıdır. bunları niye mi söylüyorum? siyaset. sadece toplu taşımanın hudutlarında kalmanız temennimdir.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 "nutella yerim" said: Laraken said: "nutella yerim" said: ankaralıların bu adamı sectiginden sikayet etme hakları yok diye dusunuyorum,ankaralı olmayanlar eleştirsin he tek başıma ben seçtim. ha bir ankaralı sensin şikayet etme hakkım var mı yok mu hafız şimdi?
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 http://www.hafif.org/imaj/sinemasever/melih-gokcek.jpg
Öne çıkan mesajlar