Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Secret Window / Gizli Pencere


karpuz

Öne çıkan mesajlar

Valla açıkcası ben çok şey bekleyip gitmiştim filme. Ne de olsa Johhny Depp var diye. Tabii fragman da etkiliydi ama maalesef umduumu bulamadım. Filmin açılımı daha ilk 15 dk. içersinde anlaşılıyor. Bu açılım son yarım saatte direk ortaya çıkan ve seyirciyi şaşırtması gereken türde bir açılım ama siz daha ilk 15 dk. içersinde bunu anlıyor ve ona göre seyrediyorsunuz. Tabii tahmin ettikleriniz ortaya çıktığında da hem şaşırmıyor hem de senaryo işlenişinin çıok yetersiz olduğunu düşünmeye başlıyorsunuz. Film ilk 5dk. etkileyici ki o da olaylara karşı duyduğunuz meraktan ortaya çıkıyor. Sonrasında ne hiç bir sahne ne de konu bütünlüğü veya parçası size etkileyici gelmiyor. Ben filmi tarz olarak da konu olarak da Swimming Pool' a benzettim ama işleniş olarak bence film Swimming Pool' un yanında gerçekten yerlerde sürünüyor diyebilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aa Johnny Depp harika oynamış. açıkcası bu rol için başka birini düşünemiyorum bile. ama ben korku filmi diye gitmiştim biraz garip oldum çıkınca hatta üzüldüm nerdeyse adamın haline ama gidilesi bir film, tavsiye ederim..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Halbadar aslında bir taraftan haklısın ama yine de bence bu tip filmler cok baydı denemez. Evet klişe oldu ama sonuçta iyi işlendikten sonra bence yapılmasında bir mahsur yok. Ama secret Window bu tip filmlerde bence tamamen kotu bir ornek durumunda oldugundan insan seyrettikten sonra senin düşüncelerine sahip oluyor bir sure için. Ama bence kalıcı bir düşünce değil ve olmamalı da.
Eğer agır gidişatlı filmlere karşı bir antipatin yoksa bence Swimming Pool' u seyretmeni öneririm. Bence ordaki konu gayet iyi işlenmiş.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya evet de ne bileyim,Stefın abime sonsuz saygım var burdan kendisini anıyorum ama sonuçta benim kızdığım o değil ya da Canidep değil -ki çok iyi oynamış filmde- ; benim tasvip etmediğim şey adamların hep ana karakterin pisişik sorunları olduğu filmleri çevirmesi ve çevirdikleri filmde farklı bişeyin olmaması,diğerlerinden farklı olsun yani. Ama filmde o da olmayınca bariz bi şekilde klişe oluyo işte..

saygılar sevgiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...