poloroid Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Her ne kadar eğitim danışmanlığı şirketi propagandası gibi bir başlık olsa da sanırım olayı en kısa özetiyle bu anlatıyor olsa gerek, özetlemek gerekirse üniversite hayatımın geri kalan kısmını italyada sürdürmeyi planlamaktayım, tabiki üniversiteyede sıfırdan başlamayı planlıyorum yalnız en ufak bir italyanca bilgim bile yok ama hayallerim var! sadfs. Araştırdığım kadarıyla burda bu işlerle ilgilenen bir kaç kurum var yalnız ben bu kurumlara pek güvenmemekteyim şu an için bana en güven veren yer ise italyan kültür burayada gitmeye üşendim nedense bu aralar, ve sizlerden yardıma muhtaç biri hale geldim ,eğer daha önce bu konu ile ilgilenmiş olan birileri varsa yada benim şu an için gerçekleştirmek istediğimi gerçekleştirmiş ve italyada eğitim almakta olanlarınız varsa lütfen bildiklerini benden esirgemesin ve yapmalıyım nereye başvurmalıyım burada 6 7 ay italyanca öğrenip italyaya öyle mi gitmeliyim yoksa orada öğrenebilirmiyim vsvsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 niye italya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 İtalyanca bilmediği halde orada okuyan arkadaşlarım var. Okullarını öğrenip sana pm atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Fistan said: niye italya? ben de bunu merak ediyorum. Açıkçası çizme kadar(:p) ülkenin dilini öğrenmenin ne getirisi olur merak içersindeyim. Hani evrensel bir ülke değil italya pek. Moda okucam falan diyosan eyv tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 istio adam demek ki italyayı "nie italya?" die bi soru olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mimarlık veya endüstri ürünleri tasarımı düşündüğüm için italya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 mimarlik icin en enfes 2 ulkeden biri deniyor sanirim ondan istiyodur dieride ispanya zaten sanat kokan sehirlere sahip miirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mortis said: istio adam demek ki italyayı "nie italya?" die bi soru olmaz ya niye italya sorusu neden italya'yı istiyorsun manasındadır ki cevabı gelmiş zaten olağandışı bir soru olmadığı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yok mu hiç italya hakkında bilgisi olan yahu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 okumak için o kadar çile para vercem yurtdışına gide gide italyaya mı gidicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 benim kuzenim pisa da sinema televizyon okudu bitirdi prodüktörlük üzerine eğitim alıyor şu adna ama o italyan lisesi mezunuydu han ien iyi bilgiyi italyan kültürden alırsın ki türkiyeden gidiş zor değil zaten italyanca dil gübilgisi bakıından türkçeye yakınmış hani sen başvur zaten inlgizce okuybileceğin bölümler okullar da var sanatla ilgili herhangi bir şeyin okunaibleceği ghüzel bi ülke :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ha hırsızı çok o ayrı bizden de fazla glaiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bi arkadaşım italyan lisesinde okuyor. öss'den barajı geçip, italya'da okumak istediği üniversitede de dil ağırlıklı bir sınava girip kazanırsa okuyacak. politecnico'da endüstri mh. okuyacaktı sanırım. ayrıca kız mısın çok merak ettim, kızlarımızda aşırı bir "EEAABBİİTALYACENNETTTAAHGELİORMMMMMMMMM" şeyi var. erkekler için ukrayna neyse, kızlar için de italya o sanırım asdalskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kızım msn [email protected] ekle konusalım cnmss :) asda yok biliyorum o italyaya gidjeeem benn triplerini ama hiç alakam yok sadece istediğim dallarda en uygun eğitim orda veriliyo diye şeediyiorum bide şu sinema televiyon olayıda aslında ilgimi çekmiyo değil acaba o okul özel mi yoksa devlet mi ? özel olunca cunku okullar benim iş bira sarpa sarıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 devlet okulu olması lazım politecnico'nun. ama mimarlık vs. var mı bilmiyorum. mühendislikte bir numara olduğunu duymuştum italyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 yok mimarlıkta flnda bir numaraymış tabi duyduğum kadarıyla yurt dışı eğitim şirketlerinin okul satma propagandasıda olabilir tabi gerci pekte umrumda değil açıkçası ne olduğu benim oraya gitme amacım birazda ortam değişikliği olması açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 milano/napoli/roma uclusu disinda bayarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ilkonce italyan kultur merkezinden icin denklik alacaksin. ama 12 sene okumadigin icin turkiyede alamiyacaksin.(haz okuduysan sayilmiyor) bu yuzden baska bir unide bir sene bitirmis isen o seneyi gostermen gerekecek. tabi bunlarin yaninda bide vize islemleri var onlar icin yardimci olamayacagim cunku benim aile vizem oldugu icin onunla ilgili bir sorun yasamamistim. ayriyetten baska bir ulkede okuyacaksan oranin diline cok hakim olman + azimle sicman gerekiyor. yoksa surunursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 lisem 4+1'di o yuzden o 12 sene bilmemnesinin benim üzerimde bi negatif etkisi yok şu anda üniversite 1. sınıftayım ztn dil konusuna gelirsek yakında başlıycam kursa, büyük ihtimal italyan kültür olucak ve evet azimle sıçma konusunda çok kararlıyım ! sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 italyanca öğren önce sonra da erasmusla italya'ya gitmeye çalış. okulun italyadan bi okulla anlaşması yoksa şimdiden araştırmaya başla gidebileceğin okulları ve o okulların erasmus şubeleriyle kontakt kur. Bu şekilde öğrencinin girişimiyle okullar birbirleriyle anlaşabiliyormuş. Bi de ardeth diyip duruyodu erasmusla gidip dönmeyenler var diye o konuyu da araştırırsın artık bilemicem ben hem belki erasmusla gidersen 1 sene içinde hevesini de almış olur dönersin ülkene olmayacak iş değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ama ben işte bölümde deiştirmek istiyorum erasmusta oyle bi şansım yok tabi hem sanmıyorum şu an olduğumdan daha fazla bayıcağımı orda dönmem yani kolay kolay bi gidersem asdas baya araştırdım zaten bu bi iki gün içinde tek eksiğim dilmiş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 acikca soyleyim baska bir dilde okumak icin hicbir kurs sana yardimci olamaz. ben 2 ulkede 3 universiteye gittim ve dillerini yerinde ogrendim. ona ragmen gercekten cok zorlandim. dersler bi taraftan baska bir ulkede olmak ve islerini kendin onlarin dilinde halletmek zorunda olman insani bin kat daha yoruyor. o yuzden iyi dusun. ilkonce turkiyede bir okul bitir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bi de yatkınlık boyutu var işin. dil kursu daha başlangıç bile değil, tamamen kendinde bitiyo iş. hevesli değilsen bile deli gibi çalışman gerekir yani sonuçta bilmediğin koskoca bi kelime haznesi var, bak 5 yıl almanca okuduk lisede alman lisesinden almanyada üniye geçmiş insanız, haala anlamadığım yerlerde sözlüğü karıştırırım sdfsd (o da benim rezilliğim) onun dışında uyum sağladınmı bide derslere deli gibi kasmak var. ama almanya olmayan her yer kolay bence. lafımın sonuna kadar arkasındayım. Git ve oku orda, süper arkadaşlıklar edin, mutlu olduktan sonra gerisi önemli diil anı yaşa :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 almanya hariç her yer kolay ne demek ya şaka yaptın heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poloroid Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kaan benim abi alican iyi kasmışsın alskdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar