Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

reha alınma

fede

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
alınsın abi bence, bu ülkede olup bitenler bile "siyaset var hüopppp" saçmalığına katılacaksa vay halimize.

(bkz. Mektepler olmasa maarifi ne güzel yönetirdim zihniyeti)

Dipnot Editi: bu arada kilit vurulan başlık Tekel işçilerinin eylemi üzerinedir...
Mesaj tarihi:
calimero said:

alınsın abi bence, bu ülkede olup bitenler bile "siyaset var hüopppp" saçmalığına katılacaksa vay halimize.

Dipnot Editi: bu arada kilit vurulan başlık Tekel işçilerinin eylemi üzerinedir...

siyaset denmiş banlayıp kitleyin
Mesaj tarihi:
bu arada üstteki yorumuma bir yorum daha ekleyeyim de çekileyim sinirlerim bozulmadan:

Bugün, tekel işçilerinin, demir yolu işçilerinin başına gelenler yarın sizin ya da yakınlarınızın başına gelebilir (ki bu gidişle kuvvetle de muhtemeldir gelmesi). o zaman görürüm siyaset yok olm hele hölö diye bağrışanları...
Mesaj tarihi:
calimero said:

haklı. kesinlikle haklı.
Mesaj tarihi:
Malkor said:

"nutella yerim" said:

bariz post kasmış

uçan bir dairesin aydatını nasa ödüyor.

piramitleri yapanlar değilde ısıtanlar sıkıntı yaşamışlar tarih kitapları öle yazıo.
Mesaj tarihi:
Malkor said:

Malkor said:

"nutella yerim" said:

bariz post kasmış

piramitleri yapanlar değilde ısıtanlar sıkıntı yaşamışlar tarih kitapları öle yazıo.

dont fid tı trol akü
Mesaj tarihi:
Malkor said:

Malkor said:

Malkor said:

"nutella yerim" said:

bariz post kasmış

dont fid tı trol akü

ban him
  • Yeni Oluştur...