fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sen de emir kulusun ama http://img215.imageshack.us/img215/5010/adszqlb.jpg HAHAHAHAHA
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ftııısh diye hava verdim hem ağzımdan hem burnumdan
calimero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 alınsın abi bence, bu ülkede olup bitenler bile "siyaset var hüopppp" saçmalığına katılacaksa vay halimize. (bkz. Mektepler olmasa maarifi ne güzel yönetirdim zihniyeti) Dipnot Editi: bu arada kilit vurulan başlık Tekel işçilerinin eylemi üzerinedir...
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 burası benim topiğim !! ne dönüyo lan arkada??!
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 calimero said: alınsın abi bence, bu ülkede olup bitenler bile "siyaset var hüopppp" saçmalığına katılacaksa vay halimize. (bkz. Mektepler olmasa maarifi ne güzel yönetirdim zihniyeti) Dipnot Editi: bu arada kilit vurulan başlık Tekel işçilerinin eylemi üzerinedir... siyaset denmiş banlayıp kitleyin
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dont walk with nasa, if this is not moon walk. Maykıl Ceksın.
calimero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu arada üstteki yorumuma bir yorum daha ekleyeyim de çekileyim sinirlerim bozulmadan: Bugün, tekel işçilerinin, demir yolu işçilerinin başına gelenler yarın sizin ya da yakınlarınızın başına gelebilir (ki bu gidişle kuvvetle de muhtemeldir gelmesi). o zaman görürüm siyaset yok olm hele hölö diye bağrışanları...
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sen şimdi siyasetin kapısını açtın... içeriye havayı soktun.
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "nutella yerim" said: bariz post kasmış uçan bir dairesin aydatını nasa ödüyor.
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 calimero said: alınsın abi bence, bu ülkede olup bitenler bile "siyaset var hüopppp" saçmalığına katılacaksa vay halimize. (bkz. Mektepler olmasa maarifi ne güzel yönetirdim zihniyeti) Dipnot Editi: bu arada kilit vurulan başlık Tekel işçilerinin eylemi üzerinedir... haklı. kesinlikle haklı.
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Malkor said: "nutella yerim" said: bariz post kasmış uçan bir dairesin aydatını nasa ödüyor. piramitleri yapanlar değilde ısıtanlar sıkıntı yaşamışlar tarih kitapları öle yazıo.
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Malkor said: Malkor said: "nutella yerim" said: bariz post kasmış uçan bir dairesin aydatını nasa ödüyor. piramitleri yapanlar değilde ısıtanlar sıkıntı yaşamışlar tarih kitapları öle yazıo. dont fid tı trol akü
Malkor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Malkor said: Malkor said: Malkor said: "nutella yerim" said: bariz post kasmış uçan bir dairesin aydatını nasa ödüyor. piramitleri yapanlar değilde ısıtanlar sıkıntı yaşamışlar tarih kitapları öle yazıo. dont fid tı trol akü ban him
Öne çıkan mesajlar