vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ilk ikiye öldüm. sonra 53. sndeki ütü.. epik epik. hepsi arap galiba bunlarin ajksdfdsf idiotlar yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 korna müthiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ikincisinde adam amele sümüğü gibi yapıştı duvara ahah. ütü de çok fenaymış.telefonu eline alıp beğenmiyo bi de arayanı atıyo sonra ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahah abi ilkinde ses nerden çıkıyor öyle :D kafasından sıra çekilende iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 korna çok iyi lan ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahaha abi adam araba carpmadan kendini yere atiyor muhtesem of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 HAUHAHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kulağını ütüledi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ütünün fake olduğundan emin olan tek ben miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 nerden eminsin ? gerci orda kabloyu biseyin arasina sikistirmislar sanki. hmmffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ütüyü yerde yapmasına güldüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 arap olmalarına çok güldüm ben. arap olanları tenzih ederim. kültür olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ütü olayı yıllar önceki mevzu. internetle tanıştığım zaman izlediğim ilk komik vidyo idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Black-ice said: ütünün fake olduğundan emin olan tek ben miyim?değilsin bariz belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 taam süpersiniz, had :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: nerden eminsin ? gerci orda kabloyu biseyin arasina sikistirmislar sanki. hmmffs. en basiti telefonu açışı. kim cep telefonuna kim arıyor diye önce bakıp açmaz? ikincisi kim cep telefonunun yes tuşuna basmadan hönk diye kulağına götürür. bunlar ilk göze çarpanlar. sonraki detaylara geleyim. yaw bi kere kulağına ütü yapışsa geberirsin o ütüyü öyle nazik bi şekilde geri bırakmazsın. farkettiyseniz aynı şekilde geri koyuyor. telefon çalar çalmaz bakmadan direk alması da ayrı bir detay. sonraki hareketlerde de pek iyi oyunculuk yok. işte bu yüzden. iki kuruşluk eğlenceyi de böle irdeleye irdeleye zevkini kaçıranlara çok uyuz olurum ben de onlardan oldum şuan ama napim çok acaip bariz bi şekilde fake lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 evet dogru esasen ama karambolde farkedilmiyormus sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 soğuktur belki ütü yani sonuçta video basladıktan 5 saniye sonra koyuyo 5 saniyede hangi ütü o kadar acıtıcak kadar ısınır ? ısınmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi aahahhahahaha şu muhabbet vidyodan daha komik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mulgear6 said: soğuktur belki ütü yani sonuçta video basladıktan 5 saniye sonra koyuyo 5 saniyede hangi ütü o kadar acıtıcak kadar ısınır ? ısınmaz berk, bisey sorcam. pardon da. HIYAR MISIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kgns said: Black-ice said: ütünün fake olduğundan emin olan tek ben miyim?değilsin bariz belli degilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 olm bi insan başka bi insanın ütü yapmasını niye videoya çeksin, fake işte :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: mulgear6 said: soğuktur belki ütü yani sonuçta video basladıktan 5 saniye sonra koyuyo 5 saniyede hangi ütü o kadar acıtıcak kadar ısınır ? ısınmaz berk, bisey sorcam. pardon da. HIYAR MISIN. sanane? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Saeros said: olm bi insan başka bi insanın ütü yapmasını niye videoya çeksin, fake işte :> win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar