KahnX Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 olyps çok tatlııığğğğğğ olyps koysana köpeğinin ismini qhıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 koydum artık hera sütlaç sdfg bugün aşı karnesi çıkarttık aşıdan sonra veterinerde,ismine hera sütlaç yazdı =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 allaha çok şükür buda bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 maya olmamıs en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Hera Sütlaç ne ya AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 DadashNik0F said: allaha çok şükür buda bitti ahahah sesli güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Cassiline said: Hera Sütlaç ne ya AHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA ya of hahahahah şöyle ki,aslında adı hera fakat şuan sütlaça alıştı ikinci isim gibi bişi oldu. hem ikisini söyleyınce komik oluyo ahasuahsua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hera sütlaç mı benim tavsiyem on basardı dunkelzahn said: bastıkaçtı çok güzel bence bastıkaçtı gel oğlum!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ha dişi ama galiba bu bastıkaçtı gel kızım diye düzeltelim orayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bella said: koydum artık hera sütlaç sdfg bugün aşı karnesi çıkarttık aşıdan sonra veterinerde,ismine hera sütlaç yazdı =)) nası koydun. resmileştirme süreci nası oldu yan isdflkjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kulağına üflemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fısıldamıştır lan ne üflemesi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 terlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 isim çok başarısız olmuş. o kadar da güzel tavsiye vardı halbuki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Ginalier said: kulağına üflemiş. nası üflemiş. üflermisin bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fede said: Ginalier said: kulağına üflemiş. nası üflemiş. üflermisin bi "İyi günler, biz Sağlık Bakanlığı'ndan arıyoruz, astımla ilgili bir araştırmamız var, lütfen ahizeye üfler misiniz" şeklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ohh tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 isim güzel ya. ilk önce sütlaç diye seslendiğimiz için ona alıştı işte. şimdi bebek,büyüyünce sütlaç tuhaf olur diye değiştirdim. işin geyiği hera-sütlaç. ismi hera işte.asil böyle oh mis.güzel isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 muhittin koysaydın keşke her yaşa uygun ama benim köpeğim olursa ismi belli "moruk" kesinlike moruk koyucam köpeğin ismine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 babil bubble gbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 selam (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 sütlaç süper isim (tu) hem köpek isimlerinde sert ünsüzleri tercih etmek daha doğru, daha kolay algılayıp cevap veriyor hayvancıklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 of benım de gönlümde yatan sütlaç işte=) ve inanılmaz uyumlular ismiyle çok şeker sdfg ama büyüyüp dana kadar olunca sütlaç komik olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 konusmuyorum ki ben seninle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar