Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ipe sapa gelmez itemler düşücek 25 kişide bana sıra gelecek comminity olacak adam alt f4 ,çekecek raid yarıda kalacak ölme eşeğim ölme. wow beni bir daha zor görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Karag8z said: ipe sapa gelmez itemler düşücek 25 kişide bana sıra gelecek comminity olacak adam alt f4 ,çekecek raid yarıda kalacak ölme eşeğim ölme. wow beni bir daha zor görür. nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben dayanamadım açtırıcam accyi tekrar 7 gün bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 başarılı marketing işte :D bende açtırabilirim sınavlar bitince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 maili geldiği gibi sildim valla. şu son şeylerden sonra wow benim gozumde bitmiştir. sizde bu kadar iradesiz olmayın yahu. burning crusade iyiydi guzeldi falanda wotlk resmen rezalet bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 valla ben 2007'de bırakmıştım sonra 4-5 aylığını açmıştım 2008'te baktım en son 13 ay önce oynamışım şimdi trialla biraz oynadım yeni oyun gibi geldi bana normal olarak, keyif aldım şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 "Service Unavailable" geliyor, 7 günü kullanmak istediğimde, var mı karşılaşan daha önce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Hallettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 ben zamanında kapattırmşm frozen halde duruyor status,nasıl açtırabiliyorum bunu tekrar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bilgisi olan yok mu yaw?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 payment method değiştirerek giriyosun sanırım. benim de frozendı 3-4 saat önce açtırdım o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 değiştirerek derken?bnde şu anda method girili değil,prepaid girsem active olur snrm o zmn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bende de hiçbiri seçili değildi. oradaki pment change şeysinden visayı seçip doldurdum açıldı anında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 7 free gün.. ne oynadım bea alt charımı kasayım dedim, blue gearlı av de 70-80 arası levellemiş tank karakterimle oynadım. 300den fazla emblem ile charı dizdim. şimdi bana ikinci bir 7 gün lazım ki tadını alam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar