knox Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 theCio said: şifreyi unutmuşuz questionın cevabıda unutmusum bır sure deneyınce This account has had too many password recovery attempts. Please contact billing support at .. falan dıyor sımdı aklıma geldı bır questıon cevabı o olabılır ama denıyemıyorum bu bloke olayı bır sure sonra gecıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bana yollamamışlar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Benim banlı acc'ye de aynı teraneyi yollamışlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ooo meyıl gelmiş Gamze, World of Warcraft is celebrating its fifth anniversary, and we’re inviting you back to Azeroth to take part in the festivities. Your account has been selected to receive 7 days of FREE game time - simply click below to claim your time and rejoin the adventure. Claim your 7 days! While you’re back in Azeroth, you’ll be able to enjoy the following new additions to World of Warcraft: Claim your 7 days! Claim your 7 days! Find the Night Elf Mohawk to get your Mohawk Grenades... and help make Azeroth look “goooood.” As a thank you for joining the Battle.net community you'll receive a new World of Warcraft in-game penguin pet: Mr. Chilly.* It's never been easier to form groups with the New Dungeon System! With cross-realm grouping, instance teleporting and new rewards, all of Northrend's spoils could be yours! Battle the newly updated level-80 version of the fearsome dragon Onyxia in Dustwallow Marsh. Answer the Call of the Crusade in Icecrown and take on all-new dungeon and raid content. With the new Quest Tracking Feature, many useful options have been added to help you in your adventures. And more to come... including the epic final confrontation with the Lich King himself. We hope you join us for the World of Warcraft fifth-anniversary fun! - The World of Warcraft Team. *Received when you merge your World of Warcraft account with a free Battle.net account Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 cok ozendim mail epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 said: Your account has been selected to receive 7 days of FREE game time. NEY NEY? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 öyle değildir o.. günde 4 saat girsen 7x24/4'ten 42 gün oynarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 toggie said: said: Your account has been selected to receive 7 days of FREE game time. NEY NEY? Harbi mi lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya bana da geldi bu mail. ama bende promotions fln yok öyle bir şey.. acaba diyorum battle net accountuna mı veriolar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Vallahi açtırdım çatır çatır oynuyorum canavar gibi. 7 gün play time ise finaller başlayana kadar oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 mail geldi ama göremedim ben ya nerde bu açtırmak için olan buton ? where the heck is it ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 battlenet'e giriyorsun orda 7days bilmem ne hodosu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evet battle net imiş gördüm. peki bu pet fln bilmem kaçıncı anniversy den yararlanmak ne zmn oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 12-14 kasima kadar merge edince penguin veriyordu 5th yearda da onyxia verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 19 aralık ? geçmi kaldık penguin için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 açtırdım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tuncadan healer olmaz .(/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tank iyi olunca sorun olmuyo bi ara 2 pack boyunca dc oldu kendi kendime hallettim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kamuoyunun dikkatine şu gördüğünüz ss heroic değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 evet öyleymiş malesef ya ne biliyim tunca soktu gruba dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 vay anam lich king e kadar ulasılmıs demek takip etmeyeli. heroicte de ulasan var mı acaba? ya da 10 man kesen var mı? bi encounterı izleseydim ya merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 :P chase event gibi bisi o ya baya bi var daha lich kinge bi wing acik su an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şubat gibi lk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 eheh 2. donemim ilk vize haftasinda gelir gibi lich king =p akademik takvim aciklansin gunu yazarim buraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar