tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 elimde macde yazılmış bir belge var. microsoft wordde falan açılmıyor, nasıl açabilirim? .pages diye bitiyor uzantısı o mudur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Böyle konuları büyük inatla garbage'a açıyorsunuz, sonra trollenince sinirlenenler çıkıyor aradan. Sinirlenen arkadaşlar haklı değiller, bunların yeri burası değil. Kendi bölümüne açarsan 5 dakkada alırsın 1 tane düzgün cevap, buraya açarsan 1 dakkada 150 farklı yerden troll yeme ihtimali var. Bunu düşünerek açınız. Öptüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yazdıklarını düşünüp açtım zaten. trolleyen trollesin. cevabı kısa olduğu için düzgün bölümde kalabalık yapmasın diye buraya açtım. yarım edene teşekkürler, etmeyen kendi bilir. etmeyene çemkiricek değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bende windowsda Coda kullanmak isteyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 MW ün kendi converterında çeviriyorum ama düzgün çevirmiyor. anlamsız karakterlere dönüşüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 zenin sana yolluyorum bunu, al bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tinkibinki said: elimde macde yazılmış bir belge var. microsoft wordde falan açılmıyor, nasıl açabilirim? .pages diye bitiyor uzantısı o mudur ki? gm e yolla page lere o bakıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 besmele başta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar