tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 daha önce de dediğim gibi ; alt forum sistemine geçilmesi lazım artık paticikte. Her popüler oyunu kendi forumunda tartışabiliyor olmamız gerek , MMO , Bilgisayar oyunları ve konsol bölümü için bu önerim tabi.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi keşke hazır sayfa değilmişken editleseydin ya. fm hon un 10 da 1 i etmiyor derinlik konusunda kendi aranızda oynayın hiç gerek yok.
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 o zaman hep beraber sidik yarıştıralım :)
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ekmek ya, valla olmuyo. Hani futbol sevme anlama tamam da fm'ye de hon'un 10'da 1'i derin deme yani :)
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 adam gibi multisi, competetive play'ı olmıyan bir oyun tabiki hon gibi multi üzerine kurulmuş bir oyun kadar tartışma yaratmıycaktır.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Daha betadayken turnuvaları düzenlenen competetive bir oyun ile menejerlik oyununu karşılaştırıyosunuz iyi misiniz?
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Valla 8 kişi oynanmayabilir ama 2 kişi günlerce oynayabilir öyle otur seans yap bitsin değil de sidik yarışı saçma oluyo yani bana kalsa hon'a ayrı bölüm açılsın kurtulalım da FM'nin de forum temizliği açısındna güzel kullanıldığı kesin :) Abicim FM de competitive. Baya competitive yani şahitlerim var!
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ahhah hakaten millet olarak çok garipiz , paticik çok daha garip :)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 oyunun derinliği daha farklı olabilir ; ama kimse "oyun derin" diye forum kirliliğine sebep olmamalı. verdiğim örnekte olduğu gibi , sizin burada yaptığınız çöplük harekatını , FM de veya çok daha "sığ" oyunlarda birçok kişi yapabilir. eğer serbestse ben yarından itibaren başlayabilirim.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi dragon age in bölümü olsun o zaman. 3400 mesaj var, onu oynayan daha çok
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 evet mesela benle nilep senelerdir kapışıyoruz , ben bok gibi diyorum nilep bug yok diyor. her patch 5 sayfa bug fix çıkıyor ama nedense :P
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 95 sayfa topicte wonderkid aramak yerine sayfa başı 10 wonderkidle süper database olur valla bize de oh :)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 spark ; dragon age örneği vericektim de geri aldım kendimi , oyunu tam incelemeden konuşmıyım dedim :D
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tunch said: evet mesela benle nilep senelerdir kapışıyoruz , ben bok gibi diyorum nilep bug yok diyor. her patch 5 sayfa bug fix çıkıyor ama nedense :P ahah yirim <3 :D
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu arada kendi adıma söyliyim ; HER popüler oyunun kendi bölümü olması taraftarıyım , hon olsun diablo olsun bilimum popüler/iyi oyun olsun derinlik şart değil bölüm açılması/konuşulması için. ha siz "en iyi oyunu biz oynuyoruz" olayına getiriyosunuz gerçi , çok kompetif insanlar olduğunu belli :D
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tunch said: oyunun derinliği daha farklı olabilir ; ama kimse "oyun derin" diye forum kirliliğine sebep olmamalı. verdiğim örnekte olduğu gibi , sizin burada yaptığınız çöplük harekatını , FM de veya çok daha "sığ" oyunlarda birçok kişi yapabilir. eğer serbestse ben yarından itibaren başlayabilirim. tamam dostum item buildleriyle lane mekaniklerini aynı topicde tartışırız bi daha.
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ahaha eğleniyorum :) Abi onun da bunun da bölümü açılsın demeyin yani tek topic kirliliği yapan oyun hon, açılsın bölümü bilgisayar oyunları bölümü rahatlasın. Yoksa FM trolleriz! (P)
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yoksası yok ben başlıycam , 101 102 şeklinde ders vericem hatta , nasıl olsa müsade ediliyor :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 foruma bak ve single player bir spesifik oyun bölümü söyle lütfen
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 valla ben oynamıyoum hon cıksın belki sonr abakarım. gercek buki, singleplayer oyunlar multi odaksız oyunlar bir süre sonra üstüne konuşcal icerik yaratamıyor. al o kadar insan teamfortress 2 oynuyor. deliler gibi content cıkıyo oyuna football manager'dan daha fazla kesinlikle, fm'den daha cok insan oynuyorum forumda, herkez zaten multi oynuyor ama buna rağmen gerek yok bölüm acılmasına, en populer zamanında bile yoktu. bazı oyunların bölümü var, cunku pati o oyunlara server hizmeti sunuyo.
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 müslüman mısın nesin anlamadım ki argumanların aga maymundan gelmedim ben den öteye gidemiyor.
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abvblizzard said: Daha betadayken turnuvaları düzenlenen competetive bir oyun ile menejerlik oyununu karşılaştırıyosunuz iyi misiniz?
Öne çıkan mesajlar