Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

HoN bölümü açılsın mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
daha önce de dediğim gibi ; alt forum sistemine geçilmesi lazım artık paticikte.

Her popüler oyunu kendi forumunda tartışabiliyor olmamız gerek , MMO , Bilgisayar oyunları ve konsol bölümü için bu önerim tabi.
Mesaj tarihi:
Valla 8 kişi oynanmayabilir ama 2 kişi günlerce oynayabilir öyle otur seans yap bitsin değil de sidik yarışı saçma oluyo yani bana kalsa hon'a ayrı bölüm açılsın kurtulalım da FM'nin de forum temizliği açısındna güzel kullanıldığı kesin :)

Abicim FM de competitive. Baya competitive yani şahitlerim var!
Mesaj tarihi:
oyunun derinliği daha farklı olabilir ; ama kimse "oyun derin" diye forum kirliliğine sebep olmamalı.

verdiğim örnekte olduğu gibi , sizin burada yaptığınız çöplük harekatını , FM de veya çok daha "sığ" oyunlarda birçok kişi yapabilir.

eğer serbestse ben yarından itibaren başlayabilirim.
Mesaj tarihi:
bu arada kendi adıma söyliyim ; HER popüler oyunun kendi bölümü olması taraftarıyım , hon olsun diablo olsun bilimum popüler/iyi oyun olsun

derinlik şart değil bölüm açılması/konuşulması için.

ha siz "en iyi oyunu biz oynuyoruz" olayına getiriyosunuz gerçi , çok kompetif insanlar olduğunu belli :D
Mesaj tarihi:
tunch said:

oyunun derinliği daha farklı olabilir ; ama kimse "oyun derin" diye forum kirliliğine sebep olmamalı.

verdiğim örnekte olduğu gibi , sizin burada yaptığınız çöplük harekatını , FM de veya çok daha "sığ" oyunlarda birçok kişi yapabilir.

eğer serbestse ben yarından itibaren başlayabilirim.

tamam dostum item buildleriyle lane mekaniklerini aynı topicde tartışırız bi daha.
Mesaj tarihi:
valla ben oynamıyoum hon cıksın belki sonr abakarım.

gercek buki, singleplayer oyunlar multi odaksız oyunlar bir süre sonra üstüne konuşcal icerik yaratamıyor.
al o kadar insan teamfortress 2 oynuyor. deliler gibi content cıkıyo oyuna football manager'dan daha fazla kesinlikle, fm'den daha cok insan oynuyorum forumda, herkez zaten multi oynuyor ama buna rağmen gerek yok bölüm acılmasına, en populer zamanında bile yoktu.

bazı oyunların bölümü var, cunku pati o oyunlara server hizmeti sunuyo.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...