Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gecici oalrak idare ediom ama 4. lasim acil oalraktan =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 evet 2 masa doldurduk paticik olaraktan ne hoş ne mutlu bize![signature][hline] allah kahretsin kız çıkma teklifimi reddetti toka vermedin mi kıza
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 pyro daha kendi masanda oynayamadan 2. ye atladı yazık ya açgözlülük böle bişey işte[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 siz bi el sevirene kdr 2 masa idare edicektimde kapandi biri :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ve pyro kaçtı dayanamadı kaçtı ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ne kacmasi lol explorer kasti kapadim acdim geldm gene =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sam de okey atti zuehhe bendensin sam =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 veeeeeeeeeeeeeeeeeeee kazanan: blackice-eagle_dnz[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 yalan kulliye yalan ss flm var mi elinde kanit? :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 beyler "Geleneksel gece vardiyası okey turnuvası" bugun itibariyel başlamıştır hepimize hayırlı uğurlu olsun dilerim.[signature][hline]Booo
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 efet ss isteriz auhaeueau[signature][hline]No Woman No Cry[Bob Marley] Ben Candemir!!?! Volfied, 11 Haziran 2004 23:16 tarihinde demiş ki: afrikadaki penguenler hakkinda endiseliyim
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ewt bencede geleneksel yapalım bunu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben gaza getirdim denizi flm ama $imdi bo$ta kalan ben odum puehha *!okeye adam beklenir* :lol:[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :) beceriksizsin napalım[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hergece saat 4 te falan toplaalım aynı odada yapalım okeyimizi turnuva sonunda 1. ye okey avatarı sonuncuyada bonzi verilir :D[signature][hline]Booo
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 de get yalan dunya[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hah şunu bileydin;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 hade la bonzi verilmesin ben istemem avatarimda öle bonzi monzi beni bozar walla :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 olm sen bonziliksin zaten[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 3 msj önceki yazima bak tekrarliorum o lafi sana deniz[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ewt abi ama buda yalan dünyanın yalan eğlencesi ;) takmamayı başar hep böle mutlu ol[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 mutusuzum , mutlusun , mutlu , mutsuzus , mutlusunuz , mutlular[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 siritima o izbe fotolarini yayinlarim =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Öne çıkan mesajlar