Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ben de swipe'ımın yeterince threat yaratamamasından ve mob packlerin %90'ının caster/ranged oluşundan dolayı gözümden yaşlar süzülüyo. Mobları da marklamıyorum artık insanlar tanka tıklayıp bi kerecik F'ye basmak suretiyle dalmayı öğrenmişlerdir diye de, o da yok. Yanımdaki DK'nın keyboard bash yaptığı mobu seçip dalarken bi bakıyorum sağdan bi pyroblast falan gelip castera vuruyo. Öyle bi durumda bile varımı yoğumu ortaya koyup taunt maunt ne varsa kullanıyorum, bi şekilde tutuyorum mobları. Milletin umursamazlığına imreniyorum lan. Ne tanklar var cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 fosta losa kaçmak güzel taktik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 FoS'ta losa kaçacak pek bir yer yok sanki, var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 var olmaz mı bossların durduğu platformun diplerinde yerler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Abi o HoR olmasın ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ha evet oymuş. fosta add falan gelmiyor bosslarda diye hatırlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yok gelmiyor zaten, yolun üzerindeki trashten bahsediyorduk biz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanchez Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ya yeni 80 olmuş karakterleri son 3 mekanın heroiclerine sokmuyor ki zaten git daha iyi gear yap öyle gel diyor. Full yeşil adam giremiyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Harbi öyle bir şey var mı? Gerçi varsa da daha önce HoR'da grubuma "Ben Crossbow skill kasıyorum, takılın siz" diyen hunter girmişti, hıyar herif ya, bak gene aklıma gelince kıl oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ya patchle def cap değişti mi 558 def var crt yiyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 random hc nin en guzeli arkadaslarini topluycan 5 kisi farmliycan iste ooh hizli hizli dur durak bilmeden sınır tanımadan 4. spece gidiyorum druidle onu da full t9 yapcam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Buyse said: ya patchle def cap değişti mi 558 def var crt yiyorum arada. arkada kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oyle bi aciklama hatirlamiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 icc bosslara sunwell radiance tarzı bişey geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 def ratingde dimi. return falan yazıyor ama? acaba çok missleyince o da mı etkileniyor? iccde değil normal hclerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tamamaen sallıyorum ama sadece dodge düşürmesi lazım raidde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 normal heroiclerde critleyen 3-5 mob/boss var. biri toc5deki eadric the pure mesela. buff kazanıyor zaten vengeance diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Buyse said: Buyse said: ya patchle def cap değişti mi 558 def var crt yiyorum arada. arkada kalmasın moblarda hit box bugı var patch 3.3 ten beri , resmen gözünün içine baka baka arkana geçiolar , önünde dururken arkadan vuruolar fln, fixleyecez dediler beklioruz tanklar resmen eziyet çekio bi druid rahat 360 swipe hoo! http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=21724983945&sid=1&pageNo=2 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=21730603641&sid=1&pageNo=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sanchez said: Ya yeni 80 olmuş karakterleri son 3 mekanın heroiclerine sokmuyor ki zaten git daha iyi gear yap öyle gel diyor. Full yeşil adam giremiyor yani.qleri yaparak acmıyormusun hepsini tek tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kaede said: yeni 80 olmuş karakter giydirme fazında nasıl oluyor peki ? partidekiler uyuzluk çıkarıyorlarmı ? yallah şöfer diyorlarmı ?Acikcasi onceden direk sutluyorlardi basimada gelmisti hatta dps cok dusuk olunca ama bunda nedese kick atmiyorlar yada vote olayini bilmiyorlar:D saka bir yana gecen gun oyuna bakamadim dungeon kapisindayken bir vurus yapmadan dungeon bitirdim adamlar atmamis zaten fena halde gear duzdu millet iplemiyorlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Haftalık q leri yaparken nasıl giriliyor direk bossun önün eısınlanma olayı falan deniyordu varmı öyle bi sey yok mu ? yoksa sadece nax için mi degisti o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 scorch said: Buyse said: Buyse said: ya patchle def cap değişti mi 558 def var crt yiyorum arada. arkada kalmasın moblarda hit box bugı var patch 3.3 ten beri , resmen gözünün içine baka baka arkana geçiolar , önünde dururken arkadan vuruolar fln, fixleyecez dediler beklioruz tanklar resmen eziyet çekio bi druid rahat 360 swipe hoo! http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=21724983945&sid=1&pageNo=2 http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=21730603641&sid=1&pageNo=2 Abi OH YA! Delirdigimi, kazmalastigimi falan dusunmeye baslamistim. Deliriyorum paso, ulan niye bunlar benim arkama gecip duruyor yeteeeer diye. Problem bende degilmis allahim, cok mutlu oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Of cok mutlu oldum resmen, kendimi artik yalniz hissetmiyorum, benim gibi problem ceken yuzbinlerce tank var, birbirimize destek olmaliyiz su karanlik gunlerde. Yavuz lan olm bak, bosuna dirdir etmiyormusum hal, varmis boyle bir olay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ben de baya çekiyorum bundan. ancak böyle durumlarda çok geri gitmemek lazım 1 adım atmak yeterli. howling blast var allahtan agro sorun olmuyor da, arkadan yiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Eskiden hiç ihtiyaç duymazdım, artık bazı cone dmgı olan mobları çevirebilmek için stun atıp arkasına geçip bana gelmesini bekliyorum resmen, öbür türlü arkama geçiyor, yanıma geçiyor üstüme çıkıyor falan. İnanılmaz deli ediyorlar. Böyle adım adım, yavaş yavaş çeviriyorum bütün mobları, aman fazla kaçmasın da bir yerlerime geçmesin diye. Kabus gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar