calimero Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 cevap 42 dağılabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 2a-b diyor abi 2a-2b değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Tamam da a'lar götürmüyor mu birbirini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hmm üstünde uğraşayım biraz daha. 9 buldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Devilmanta said: Asıl zeka sorusu geliyor: Mikey ve Joe bi odada ölü bulunuyorlar. Odada sadece su ve cam kırıkları var. Nasıl ölmüş olabilirler??? 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Devilmanta said: Asıl zeka sorusu geliyor: Mikey ve Joe bi odada ölü bulunuyorlar. Odada sadece su ve cam kırıkları var. Nasıl ölmüş olabilirler??? Bu zeka sorusu değil ki. Aptal adam da çözer bunu, yapınca zeki olmaz. Bir kere böyle bir soruyu hazırlayan adam gerizekalıdır ve kendini zeki sanıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Devilmanta said: Asıl zeka sorusu geliyor: Mikey ve Joe bi odada ölü bulunuyorlar. Odada sadece su ve cam kırıkları var. Nasıl ölmüş olabilirler??? Balık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Devilmanta said: Asıl zeka sorusu geliyor: Mikey ve Joe bi odada ölü bulunuyorlar. Odada sadece su ve cam kırıkları var. Nasıl ölmüş olabilirler??? Katil aramızdaki asal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Seceba said: 2a-b = 24-3a-b 2a = 24 -3a 5a = 24 a = 4,8 b = 19,2 kargo sana mı ait erik gibi adamsın. bir çokomel ve snickers için kendini bu derece rezil etmeye değer miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 parvus said: Seceba said: 2a-b = 24-3a-b 2a = 24 -3a 5a = 24 a = 4,8 b = 19,2 kargo sana mı ait erik gibi adamsın. bir çokomel ve snickers için kendini bu derece rezil etmeye değer miydi ? katil şöför mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Xaenin said: Devilmanta said: Asıl zeka sorusu geliyor: Mikey ve Joe bi odada ölü bulunuyorlar. Odada sadece su ve cam kırıkları var. Nasıl ölmüş olabilirler??? Bu zeka sorusu değil ki. Aptal adam da çözer bunu, yapınca zeki olmaz. Bir kere böyle bir soruyu hazırlayan adam gerizekalıdır ve kendini zeki sanıyordur. Zira küçücük çocukluğumdan beri en sevimli cinayet silahı fantezim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Devilmanta said: Asıl zeka sorusu geliyor: Mikey ve Joe bi odada ölü bulunuyorlar. Odada sadece su ve cam kırıkları var. Nasıl ölmüş olabilirler??? meğer künyeden tanımış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ASHAHDSHDSGSGADSASFASD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 odada sadece su ve cam kırıkları varsa bu bneler hangi odada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi dışardan buhar silmiş nası olcak içerden silinebilir veya tam tersiydi. cinayeti anlatan işliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yazdım abi adamlar balık, balıkların adı yani. cam (akvaryum) kırılmış ölmüşler bunun türk versiyonu rıza, rıza ölmüş cam su var falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 balık varsa huzur var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 1 ve 24 niye asal olamıyormuş ya, matematik öğretmeni bir arkadaşa da sordum, öyle bir şey yok, olur gayet dedi. ayar verecem diye rezil etmeyin kendinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 parvus said: Seceba said: 2a-b = 24-3a-b 2a = 24 -3a 5a = 24 a = 4,8 b = 19,2 kargo sana mı ait erik gibi adamsın. bir çokomel ve snickers için kendini bu derece rezil etmeye değer miydi ? parvus said: 1 ve 24 niye asal olamıyormuş ya, matematik öğretmeni bir arkadaşa da sordum, öyle bir şey yok, olur gayet dedi. ayar verecem diye rezil etmeyin kendinizi. relaks len, sen de yapamadım diye topaç açmışsın ya, olur böyle hatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parvus Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 iyi de ben o saatte kafayı ona takmıştım sabahın köründe bi an devreler yandı, yine de üslup yanlışı yoktu. sabah 6daki parvus normal saatlerdeki bu arkadaştan yeğdir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 31 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Seceba said: parvus said: Seceba said: 2a-b = 24-3a-b 2a = 24 -3a 5a = 24 a = 4,8 b = 19,2 kargo sana mı ait erik gibi adamsın. bir çokomel ve snickers için kendini bu derece rezil etmeye değer miydi ? katil şöför mü Uff sen hemen en yakın yüksek bi yerden atla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Aralarında asal olması için 2den büyük olması gerekmiyor muydu ben mi yanlış hatırlıyorum ? Yani Asal sayılar 2 den başlıyordu ama diğeri için tam emin olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Deacon said: 3 ve 8 olmak zorunda diyen arkadaşlar yanlışsınız. http://lists.cs.bilgi.edu.tr/pipermail/md-sorular/2006-September/001181.html Tüm pozitif sayılar 1 ile arasında asal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar