GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ankarada oturuyorum.adsle geçmek istiyorum;fakat herhangi bir başvuru almıyolar ,sadece ön talep alıyolar(port yokmuş)=(.ön talepi yapsam ne kadar zmn sonra bağlanır..vede bi ev kullanıcısı için 256 k iyi bir hızmı?. talebimden ne kdr zmn sonra gelir bağlantı ?[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 nickinden yola çıkarak düşünürsek UO ağırlıklı kullanıyosun interneti, dolayısıyla 256 yeterlidir diye düşünüyorum, fiyatı da çok uygun zaten, port olmadığı yerlerde portların açılması her an olabiliyor yani birkaç ay da olabilir, birkaç senedir bekleyenler de var dolayısıyla talep başvurunu yapman bişe kaybettirmez mutlaka yap yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 başvur,ocak ayında başvurdum ben yeni geldi,ama bazı arkadaşlar başvurdukları hafta içinde alıyor.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 evet uocuyum doru algılamışsın.dediğinize göre biraz şansınızın olması lazım.geçen birine sordum başvurusunun ertesi günü almış hayret ettim.bi arkımda aralıkta başvurup haziranda almıştı.şans ve torpile bağlı galiba..[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 şans değil sıraya alıyor çünkü,ama torpil,işte o konuda diyeceğim yok. :)[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 şimdi iki şey var yalnız karıştırmayalım eğer bağlı olduğunuz santralde port varsa boşta, o zaman ertesi gün de bağlanır, en geç 1 hafta sürer bağlanması hatta ama senin durumun gibi port yoksa o zaman önce port gelmesi gerekiyor ondan sonra bağlantı süreci bekleniyor, dolayısıyla kimine 6 ayda kimine ertesi gün bağlanmasının nedeni birinde port bekleniyor olması diğerinde mevcut portlara bağlantıda sizin sıranızın gelmesini bekliyor olmanız[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 benim iş 6 aylık sürece giriyor yani.neyse talebi yapıyım.bide torpil bulsak bu iş tamam.ama nerdee.saolun yinede.[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: DoGMeaT, 15 Temmuz 2004 13:44 tarihinde demiş ki: şans değil sıraya alıyor çünkü,ama torpil,işte o konuda diyeceğim yok. :) sıra olayında da önceliği yüksek hızlara veriyorlar yani en düşük hızlarda talep yapmışsanız, diyelim ki 100 port varsa ve sizden önce hızı daha yüksek 100 kişi varsa portlar tükenir yine alamazsınız, böyle de bir öncelik sırası gözetiyorlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: GilthanasUO, 15 Temmuz 2004 13:46 tarihinde demiş ki: benim iş 6 aylık sürece giriyor yani.neyse talebi yapıyım.bide torpil bulsak bu iş tamam.ama nerdee.saolun yinede. hayır illa ki 6 olacak diye bir şey yok ama sürebilir de artık adsl işi biraz hızlandı gibi, oturduğum 110 binlik şehirde bile 1000 tane port var artık, büyük yerleşimlerde artık daha sık port açılması söz konusu olacaktır hiç belli olmaz birkaç güne port gelir birkaç günde de bağlanabilir yani[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tamam saol blackrose yardımlarınız için teşekkürler.inşallah port boşalırda bir an evvel bağlanır adsl.[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 valla ben geçenlerde başvurdum 4 günde bağlandı başvurduktan sonra[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ben aldığımda hemen bağlandı ama açılması için 1 hafta bekleyin dediler , kullanıcı adı ve şifre gerekmiyordu o zamanlar o ikisini sallayınca aldığım anda girdi ama şimdi öyle değil[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 bende de öyle değildi 1 sene önce almıştım şimdi aldığımda direk forma yazıyosun kullanıcı adı ve şifre dumur oldum[signature][hline] Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: BlackRose, 15 Temmuz 2004 13:47 tarihinde demiş ki: said: DoGMeaT, 15 Temmuz 2004 13:44 tarihinde demiş ki: şans değil sıraya alıyor çünkü,ama torpil,işte o konuda diyeceğim yok. :) sıra olayında da önceliği yüksek hızlara veriyorlar yani en düşük hızlarda talep yapmışsanız, diyelim ki 100 port varsa ve sizden önce hızı daha yüksek 100 kişi varsa portlar tükenir yine alamazsınız, böyle de bir öncelik sırası gözetiyorlar ben 128k için başvurmuşum ocak ayında,geçen aya kadar bekleridm gaçen ay gittim noolacak diye,adamlar dedi 128 çok beklersin 256kya başvur daha hızlı gelir dediler,bizde öle yaptık,nooldu 2 gün önce aradılar bağlantı için,benle beraber 128k'ya başvuran arkadaşklarım vardı,ianlaşıp aynı zamanda başvurmuştuk onlar beklior[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 tamam dediğim şey olmuş işte yine de alıntı yaptığın mesaj değil de ondan sonrakjilerde yazdım zaten sıra gözetiyolar ve önce yüksek hızlardan başlıyolar diye bu sıralama süresince de siz sırf düşük hız istediğiniz için portların bitmesi yüzünden hala bekliyor olabilirsiniz diyorum ben de[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GilthanasUO Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 ne kdr yüksek hız o kdr fazla para.paraya görede port=) eheh[signature][hline]Gilthanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bega Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2004 said: GilthanasUO, 15 Temmuz 2004 13:41 tarihinde demiş ki: bi arkımda aralıkta başvurup haziranda almıştı.şans ve torpile bağlı galiba.. torpil olayı adslde sökmüomuş arkadaşlar, telekomda çalışan amcamdan biliyorum, devlet o bölgeye port vermedikçe araya başbakanı koysan yine de bekliomuşsun..[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny" Ms. Bega Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar