555 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ya olamz böyle bişey ya.. hayvanları sevmeme rağmen kedilerden deli gibi korkuyorum.sırf korku değil başka bişey.orda burda kedi halisünasyon görüyorum.çığlık atıyorum ah kedi fln diye kedi yok ortada. görmye dayanamıom midem kalkıyo.fobi geçsin diye odama böyle minik kedilerle dolu bi poster astım,tabi ki işe yaramıyor. :([signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Çocukluğunda yaşadığın bir olaydan kaynaklanıyordur %90.[signature][hline]Can't remember to forget you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 tuçecim benim de en az seninki kadar bi böcek fobim vardı, düşünmemeye calışıyorum artık eskisi kadar etkili değil. ne bilim kediden niye tırsıyosun ya Laluş'u gör hiçbişiin kalmaz:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 kediden tırsmak? köpek, sırtlan, uçuçböcegi her bişi olurda yani kedi ya. nası kediden tırsılır ki? kedi kucaga alınır, gurul gurul yapana dek mıncıklanır sevilir, bunun icindir. tırsmak icin başka bi mahlukat bulunuz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 aaa kedi'den tabi tırsılır..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 he bide ne zmn kabus görsem beni takip eden kediler fln oluyo..ıykk.[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 555 lütfen he deme :) bize gelip daha bugün giden misafirler 6 gün boyunca sürekli heeee dediler..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 said: karakedi, 12 Temmuz 2004 01:54 tarihinde demiş ki: köpek, sırtlan, uçuçböcegi[b] her bişi olurda yani kedi ya. nası kediden tırsılır ki? :lol::lol::D *!dayanamaz,camdan atlar*[signature][hline][b]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2004 ne zararları var kedilerin?yatıp uyuyo biizmki,kucağıma yatıo,klavyemin üstüne yatıo,monitörün üstüne yatıo(ohh sıcacık),koltukta uyurken arkadaşım yastık zanneti geçen gün,yatıodu üstüne.[signature][hline]HitPoints-50 Skill-Unarmed Location-Junktown Weapons-n/a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 said: 555, 12 Temmuz 2004 01:48 tarihinde demiş ki: ya olamz böyle bişey ya.. hayvanları sevmeme rağmen kedilerden deli gibi korkuyorum.sırf korku değil başka bişey.orda burda kedi halisünasyon görüyorum.çığlık atıyorum ah kedi fln diye kedi yok ortada. görmye dayanamıom midem kalkıyo.fobi geçsin diye odama böyle minik kedilerle dolu bi poster astım,tabi ki işe yaramıyor. :( bendende bi o kadar gerçi ben küçükkene haince bir saldırıya uramıştım ama olsun.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 baksana abi nası tırsmazsın !? al sana kedi[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor?Emaleth, 09 Temmuz 2004 17:44 tarihinde demiş ki: evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 ben tırsmam ama resimden korktum biraz ne igrenc yapmıslar öyle[signature][hline]|-_-| have no fear,vlad is here! -vlad o zaman geldiimii gazlaa gitsiin.. allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 benim kızarkadaşım da korkuyor, neyinden korkuyonuz abi. şöyle şirin sevimli şeyler. yani en fazla ne yapabilirki sana yicekmi napacak.[signature][hline];;suitfly icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalus Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 resimdeki kedi acayip kızmış ama normal hali gayet de güzel bence. ablam da kediden çok korkardı şimdi bizim kediyle beraber yatıyo. kedi korkusunun ilacı kediyle yaşamak bence tuçe sana da kedi alalım :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Şizofreni sızıyorum asd :D[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 kedidentırsmayınız.com[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki: kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo.. Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2004 bende tırsıorum alexinin dedği olayda çok çok doğru ondan kaynaklanio halamın manyak bi kedisi var şu anda 10 yaşında haytımda böyle psikopat bişey görmedim 6 yaşımdayken ağaımı paramparça etmişti acayip tırmıklamıştı parçaklarım deşilmişti.o yüzden kedilerden epeydir çekinirim.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 evde 4 tane kedi war Tırmık Mırnık Kırpık Biri de Hamza ahuahuahuahua :D:D:D:D:D[signature][hline]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Bay-E Jinn,20 Mayıs 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Hela(heal) tüpü yuok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bırakın yaa zaten böyleleri flamingoyu da uzaylı sanıp taş atıyolar ahahaha[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 kedi dengesizdir sağı solu belli olmaz... tırsmak normal yani :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 euheuhe :)[signature][hline][b]Email: [email protected] Amor a.k.a Pawliger [Pawliger] Anet Exile [Amor] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 lol :) olayı politikleştirmeyin... forumda politika konuşmak yasak :p[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shinoda Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Abi ben çita aslan kaplan bakmaya bakıyorum adam kediden tırsıyo :) yuha[signature][hline]Cameroon Patrick Mboma 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Bugün tv de izliyorum star da bi film war Kadir inanır la Müjdat gezenın hatunlar war ordada Müjdat diyo ki Helal be aslan abim kız a diyo ki sen ne asıyosun suratını sende kedisin muahahha :D[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 aslında hic komik diil bence ama refleks olarak yane prdn[signature][hline]Dead Or Alive|GaLaTa§aRay|¤Mortal Kombat: Deadly Alliance¤ Coming Soon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar