Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kediden tırsıyorm

555

Öne çıkan mesajlar

ya olamz böyle bişey ya..
hayvanları sevmeme rağmen kedilerden deli gibi korkuyorum.sırf korku değil başka bişey.orda burda kedi halisünasyon görüyorum.çığlık atıyorum ah kedi fln diye kedi yok ortada.
görmye dayanamıom midem kalkıyo.fobi geçsin diye odama böyle minik kedilerle dolu bi poster astım,tabi ki işe yaramıyor.
:([signature][hline]we are the youth of the nation
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL

Zlorwf'u çok seviyorum!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karakedi, 12 Temmuz 2004 01:54 tarihinde demiş ki:
köpek, sırtlan, uçuçböcegi[b] her bişi olurda yani kedi ya. nası kediden tırsılır ki?

:lol::lol::D

*!dayanamaz,camdan atlar*[signature][hline][b]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
555, 12 Temmuz 2004 01:48 tarihinde demiş ki:
ya olamz böyle bişey ya..
hayvanları sevmeme rağmen kedilerden deli gibi korkuyorum.sırf korku değil başka bişey.orda burda kedi halisünasyon görüyorum.çığlık atıyorum ah kedi fln diye kedi yok ortada.
görmye dayanamıom midem kalkıyo.fobi geçsin diye odama böyle minik kedilerle dolu bi poster astım,tabi ki işe yaramıyor.
:(

bendende bi o kadar gerçi ben küçükkene haince bir saldırıya uramıştım ama olsun.[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz.
Ne gerek var kavgaya
Sosyal ağlarda paylaş

bende tırsıorum alexinin dedği olayda çok çok doğru ondan kaynaklanio
halamın manyak bi kedisi var şu anda 10 yaşında haytımda böyle psikopat bişey görmedim 6 yaşımdayken ağaımı paramparça etmişti acayip tırmıklamıştı parçaklarım deşilmişti.o yüzden kedilerden epeydir çekinirim.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...