Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
murat murathanoğlu kerem turnikeyi atınca kerem tunçeri kerem tunceri diye bağırıyordu o an aklıma euro 2008 avrupa şampiyonası geldi. Semih 120+2 de ol atınca semih semihh diye bağırıyordu spiker eheeheh süper:))
Mesaj tarihi:
fiba daki haberin yorumları okuyorum da lan bu adamlara naptık biz diye söyledim kendi kendime. isviçrelisi, isveçlisi alayı siz haketmediniz, hakemler sayesinde kazandınız diyor.
maçta o kadar bariz hakem hatası var mıydı? son dakikaların gerginliğiyle gözüm pek bişey görmedi benim :P
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

abi süper ya bu sayfa ahah

devlet bahceli, Armenia
it's 40!!!
11/09/2010 23:47:52

ahahaha bu süpermiş

öldüm öldüm dirildim maçta resmen. 4 sn kala kerem basketi atınca yanımdaki hiç tanımadığım amcayla sarılırken buldum kendimi :D
Mesaj tarihi:
hoccemama said:

murat murathanoğlu kerem turnikeyi atınca kerem tunçeri kerem tunceri diye bağırıyordu o an aklıma euro 2008 avrupa şampiyonası geldi. Semih 120+2 de ol atınca semih semihh diye bağırıyordu spiker eheeheh süper:))

hoca ne iş ya.basketbol tezahuratı yapmayı bilmeyen bir taraftarla kazandık duygularını alalım.

bkz:

hoccemama said:
türk seyircisi basketbol maçında tezahurat yapmaktan anlamıyor ehehe. Bizim maçların çoğunu izlemeye çalıştım hep aynı saçma tezahuratlar. 20 sayı öndeyiz lay lay lay lay...... ahhh Türkiye diye gelmiş geçmiş en gerzek tezahuratı söyleyip duruyorlar. Niye ahhhh diyorlar niye ooo değil mesela. Ahh acı veya ona benzer durum sonucu verilen bir tepki, milli takım rakibi ezmiş geçmiş ne alakaysa artık. bir de saldır milli takım oley var ki söylenecek laf yok. Futbol menşeili saçma sözler falan hehe:))

Mesaj tarihi:
Yugoslavya ve sırbıstan zamanında hakemler sayesinde nerelere geldiler adamların mafya sağlam tabi her işe el atıyolar.Bizim ergenekonda şu spor olayalarına bi el atamadan gitti.
Mesaj tarihi:
batuhan said:

Yugoslavya ve sırbıstan zamanında hakemler sayesinde nerelere geldiler adamların mafya sağlam tabi her işe el atıyolar.Bizim ergenekonda şu spor olayalarına bi el atamadan gitti.

• Yeni Oluştur...