sostizm Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Litvanya'yı yeni zellanda karşısında canlı izlemiştim. HAYRAN olmuştum basketbollarına. Hiç skora katkı yapmayan oyuncuları dahi hücum setlerini inanılmaz oynuyor. Topsuz hareketleri falan şiir gibi. Hatta ne düşündüm biliyor musunuz, bir takım bu kadar çok set çalışıp ezberleyemez, mümkün değil. Bence Litvanya açık uçlu setler çalışmış. a,b,c hareketinden sonra(buraya kadar set-ezber) d,e belki f,g improvize oluyor, ama hepsi basketbolu İYİ bildiği için şiir gibi görünüyor. Bilmiyorum sadece tahmin. Ben gene de 1/2 de Litvanyayı, Sırbistana tercih ederdim. İspanyayı Her ikisine de tercih ederdim. Final Lİtvanya Türkiye olabilir. evet evet olabilir.
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Jasikevicius vardı, olimpiyatlarda dream teamın ağzına gözüne vurduğu maçla tanıdığımız oyun kurucuları-takım kaptanları. Ne hastaydı herif sapık gibi pas veriyordu, o tarz milimetrik pasları 3-4 sene sonra rondo final serisinde garnette vermeye başlayınca gözlerim yaşarmıştı. Euroleaguede 3 farklı takımla şampiyon olan tek oyuncuydu bildiğim kadarıyla. NBA'de tutunamamış avrupalı efsaneler listesinin en üstündeki adam da gelmedi ya dünya kupasına buralara, bir daha da izleyemeyiz artık :( şu da bonus gelsin saras'ın anısına. http://www.dailymotion.com/video/xou3i_saras-to-jackson_sport
inprc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 yunan maçında murat baba yı delirten finli hakem 96 stefanel koraç finalinin hakemiymiş. o gün stefanel milano nun koçu olan tanjevic jungebrand ın maç sonu üstüne yürümüş.
inprc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abd litvanya maçında süpriz beklemek biraz zor bence. abd rahat kazanır. abd finalini isterim ben doğrusu onları yenip şampiyon olmak çok daha zevk verir yenemezsek canları saolsun deriz
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2010 abd raht kazanamaz, hatta belki kazanır.
Gutierrez Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 yenemez. geçen maç kadar iyi şut atacaklarını sanmıyorum. ayrıca dış oyuncuları çok zayıf amerika'ya göre, amerika oradan farkı yaratacaktır. arjantin, brezilya maçından sonra ölü gibiydi, hiç karşılık vermedi, amerika hücumu o kadar kötü olmaz. yine de yakın geçer ama amerika tecrübesiyle kazanır bir şekilde. eğer çıkarsak biz finalde yenebiliriz belki. durant'ın kötü günü her türlü şart tabii.
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi amerika tecrübesi diyorsun da bu kadroda kimin adam gibi uluslararası tecrübesi var ki :) Billups belki, belki de Lamar Odom dersin ki başka yok, yeni bir jenerasyon gibi onlarda, gelecek senelerde çoşabilecek bir kadro Ha Litvanya'ya göre daha güçlüler, Durant faktöründen tut oyun anlayışlarına kadar tabii ki, ama geçen gün Rusya'nın verdiği basketbol dersinden eğer biraz etkilenmişse Litvanya, en azından hücumların hızını kesmenin yolunu biliyorlar artık,
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 GOGOGO http://www.youtube.com/watch?v=d21YRd8UFL0
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Ben bu maçın son 5 dakikaya en az 10 sayı önde olmamız gerektiğini düşünüyorum.Çünkü elimiz ayağımıza dolaşıyo yakın farklar olunca.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 abi ağlıycam ya... babamla olan tek ritüelimizdi basketbol izlemek. başka da ortak yaptığımız bir şey yok pek :'( ben almanyada mal alman spikerin yorumlarıyla izliycem yine... siz kaan'ın yorumlarıyla falan coşucaksınız ühühühüh neyse off topic oldu heycanla bekliyoruz semih erden semi semih erden
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Kaan yapmıyo yorumları.Kaan maçtan sonra.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 arkadan 2. spiker olarak boğuk sesiyle. "ilaç gibi geldi ersan" demiyo mu
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Demiyo :( Smaçlardan sonra da oohohohoho diye gülmüyo.
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 O da yok ligtv'ye geçti diye kaldı aklımda ama yok yani :D
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 kosova da yok. fail üstüne fail. fghj.
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 eh iyi çok bişey kaçırmıyomuşum. rahatlattınız beni :)
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Hiçbir şey kaçırmıyorsun merak etme, yeni yorumcu Ömer Üründül`ün basketbol şubesi.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Murat Murathanoglu'nu kacırıyosun. Bence Kosova ve Kaan'dan iyi adam.
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 24 saniye bitti ! bitti ! bitti ! * 5 saniye geçer * bitmemiş..
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2010 Şahsen konuşuyorum, basketbolu sevmemde, basketbol izlemeyi sevmemde murat kosova + kaan kural'dan daha büyük bir etken yoktur. Bu seneki sönük playofflarda bile gece yine sırf bu ikili çıkıcak diye 04.00lerde kalkıyordum. Gerçi araya bazen ismail bilmemnehalt giriyordu ben FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU oluyodum ama olsun. VAREJAOOOOOOOOOOO, YETMEDİ VAREJAO YETMEDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ :(
Öne çıkan mesajlar