Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 oldun said: bizimkilerin kolları 3 m heralde bide hidayete kollarına vuran adamları sınır dısına cıktı zaman bir temiz dövmek istiyorum misavirseverliginde sınırı var +1 resmen anne çimdiği yemiş gibi maç sonuna kadar kırmızıydı kolu :(
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Savunma bu kuvvette olduktan sonra en azından maçları başabaş götürürüz diye düşünüyorum.Neden şampiyon olmayalım?Olmak için herşeye sahip değil miyiz?
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 BEYLER SAKİN OYNUYORUZ BEYLER ŞŞ ALOO ahaha çok iyi ya :D son 5 dakikayı izlemedim resmen yine. baydı yani... yalnız izlediğimden belki. evde olsam babamla ablamla izlesek olay çıkabilirdi... du bağlım sırplardan çok korkuyorum ben
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 savunma ya harbiden olay savunmada, said: Fildişi Sahili Türkiye 47 - 86 Türkiye Rusya 65 - 56 Yunanistan Türkiye 65 - 76 Türkiye Porto Riko 79 - 77 Türkiye Çin 87 - 40 Türkiye Fransa 95 - 77 Türkiye Slovenya 95 - 68 ne varsa savunmada var :) sırbistan korksun bizden, sonuçta slovenya da çok sağlam takım oyunu yapıyordu, ama böyle savunma yapmak lazımdır :)
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 daha grup maçları devam ederken brakete bakıp bakıp sırplardan korkuyordum. Ama bi yandan ben bi de Fransa'dan korkuyordum. İspanya maçında nası ÇAT diye 19 sayı farkı kapatıp 6 sayı da ileri geçtiklerini izledim canlı canlı çıplak gözlerimle. Ödüm koptuydu zepzenci Fransa takımından. E-şimdi böyle oynarsak hep ne sırbistandan korkarım ne de USA'dan
loop Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Slovenya maçında belli olur diyordum, yine ezdiler ya.. Şampiyonluktan başka ihtimal görmüyorum artık ben.. Futbolcular bakıp ibret alsın..
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 +önümüzde 2 3 gün var ancak bu maçta çok yorulmadık, yani yorulduk da dinlenme fırsatı bulduk, sırbistan son dakikaya kadar maç ortada olduğu için bence daha çok yoruldular, tahminim ctesi ezeriz, pazar yoruluruz savunmamız düşer, maç biraz daha ortada gider. 2dir, ilk yarıda bitiriyoruz işi
Burax Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 ne yalan söyleyeyim, turnuva öncesi hazırlık maçlarında, ıhh dedim biz yine gruptan çıktıktan sonraki önemli maçları kazanamayız. ama helal ossun herkeşe.
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Ya bişey diycem... Yorumcularımız da çok iyi. Hatta İ.Kutluay tam dozunda yorum yapıyor, düzgün cümle kuruyor. Valla bıravo, basketbol kültürü mü oturuyo memlekette ne?
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 abi bırakalım da ibrahim kutluay böyle yorumlar yapsın :D adam gayet eğitimli ve tecrübeli bir basketbolcu, basketbol ülkelerinden birinde yıllarca oynamış bir ve efsaneleşmiş bir adam, Yorumları zaten çok değerli onun, bir kere bile saçmalamıyor.
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Çok net ezdik ya, baya iyiyiz hakkaten nazar değmesin. İlk çeyreğin ortalarında başlayan savunma inanılmazdı resmen. Lakovic falan kalmadı ortada. O gazla da ne hücum yaptık ne şut soktuk belli değil. Yalnız diğer maçtan İspanya'nın gelmesini tercih ederdim sanırım. Sırbistan çok sağlam takım gözüktü bana. İstanbuldaki iki maçlarını da salonda izledim, Hırvatistan maçını aslında baya zora soktular ama çok iyi maç sonu oynayıp bi şekilde kazandılar iki maçı da. Savunmaları da fena değil. Krsticle Teodosici kitleyebilirsek güzel olur, ama yetmez. Olmadık adamlar ciddi sıkıntı yaratabilir, ki umarım olmaz öyle. Yine de ibre bizden yana bence gazı almışken bu kadar. İspanya çok dağınıktı bu turnuva, yakalasak affetmezdik bence biz de. Patlama yapacakları tutardı belki. O ihtimalden kaçınmış olduk iyimser bakınca.
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2010 MAŞALLAH http://www.resimle.net/data/media/83/nazar_boncugu.jpg
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 spikerle birlikte tüm takımın zıpladığı var asıl ahaha onunda gifini isteriz!! bu arada yarı final maçına 2 gün olması çok iyi. sırplar şimdi kara kara düşünücek ve her geçen gün napıcaz lan biz triplerine girecekeler. çok iyi oldu bu sene böyle maçlar arası aralar
Eralp Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Sırpların düşüdüğümüz kadar tırstıklarını pek sanmıyorum be abi.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 herkes keske ispanya olsun diyor ama ispanya 3 sayi farkla son anda yenilmis, yani ha ispanya ha sirp ikiside ayni gucte gibiler, ispanyayi yenebilecegimizi dusunuyorsak sirplarida yenebilmeliyiz cunku gidipde ispanyayi 30 sayi farkla yenmediler.
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2010 ispanyada hiçbişey yok..canlı izledim maçı zorlama hücumlar ve sırpların farkı açamaması yüzünden son topa kaldı maç..sırplar evet iyi takım ama 10+ farkla alırız bu maçı da..çok özgüvenli ve net oynuyoruz oyuna girip de 5- sayı atan adam yoktu 3. çeyrek sonunda herkes sayı atabiliyor. savunmamız iyi diyoruz ama hücumda da savunulabilir oynamıyoruz pek. herhangi biri üzerinden sayı bulabiliyoruz çözüm üretmesi zor sırbistanın buna karşı..
Öne çıkan mesajlar