gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 said: Evet yanlış duymadınız kendinize ait enerjiden doğan bir hayvan yaratabilirsiniz.Ona itaat etmeyi herşeyi gerçek bir hayvanmış gibi öğretebilirsiniz. abi her türk erkeğine sen ortamı göster o zaten passive yetenek olarak içindeki enerji ile hayvanı doğuruyo sdf
Holy Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 enerjiden doğan hayvan mı olur lan bugün hayvan doğuran yarın enerjiden insan da doğurur ERKEK ADAM DOĞURUR MU LAN
Arma Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gecko said: Arma said: Bir ara fenomen diye program vardı. Sanırım Sinan Çetin indi. Orda bir eleman göz rengini değiştirebiliyordu. Tabi ne kadar doğru ne kadar kolpa bilemem. görsem bile inanmam ne abi öyle don mu değiştiriyosun Artık hilesi hurdası var mı nedir bilemeyecem. Ama programda öyle izlemiştik. Adam göz rengi değiştirme dışında başka şeylerde yapıyordu ama şimdi tam hatırlayamıyorum.
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 göz rengi dediğin olay pigmental ve genetik bi durum telekinezi var ama bu olayla alakası yok.
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Troller heryerde ahaha "the ppl that r sayin it doesnt work!!! IT DOES!!! biokinesis is the control of life u can give urself wings, horns, anything! u could live 4ever if u want to. If u use biokinetic needle for the wings or horns, MAKE SURE U CLOSE THE HOLE FROM THE NEEDLE!!! if u dont ur genes will leak out and u could lose who u r or even die. be warned! biokinesis is a very dangerous technique. dont push urself to hard or things could end up really bad. and if u convince urself that it might not work, then it wont! u must have full confidence in ur training and techniques. "
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mümkün yönetmiş topici
White Wolf Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 beyler bu adamlar doğru söylüyor olabilir mesala ben kolayını yapamayıp zorunu yapanlardanım, Force Grip yapıyorum ama telekinesi yapamıyorum zamanla onuda çözicez artık
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tinkibinki said: AHAHAHAHA bu bölüm harikaydı ya.
necmi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 telekinezi yi sanırım en iyi hz.musa kullanıyor asayı yılan gibi bükmesi ve denizi yarması gibi butür güçleri kullanmak ne büyük bi kaos
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben ellemeden tek bir cismi oynatıyorum. ama bayağı ağır yoruyor.
Arma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Verdiğin sitelere baktım da çoğu troll ve kolpa mesajlar. O söyledikleri şeylerden bir tanesini bile düzgün yapabilseler direk meşhur olup televizyona çıkarlar. Ben ankette mümkünü işaretledim. Çünkü bu tarz şeylerin olabileceğini düşünüyorum. Çoğu yazmış psi-wheel(kağıt-çevirme) yapıyorum diye. O olayı bir özelliği yok zaten. Psi ball (aduket topu çıkarma) yapan bir sürü insan varmış güya. Siteyi okuyunca dedim lan Türkiye nin yarısı fenomenmiş haberimiz yok.
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi bu kadar insan kendi yalanlarına inanmış yetmemiş birbirlerinin yalanlarına inanıyolar.mal la bunlar
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Simdi forumdayazmislar iyi hosta simdi bende oyle konuya sallamasyon bisey yazabilirim bkz patinaj konusuna İlk arabami aldim ferrari die topick bile acilablir ha mumkunmu degilmi bilmiyorum ama gormeden inanmam
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Cons said: ben ellemeden tek bir cismi oynatıyorum. ama bayağı ağır yoruyor. açılmıştı
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o kadar yaygın olsa, maganda saykikler düğünlerde havaya psi ball atarlardı, insanlar yaralanırdı. haberimiz olurdu bi şekil.
midye dolma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Arma said: Bir ara fenomen diye program vardı. Sanırım Sinan Çetin indi. Orda bir eleman göz rengini değiştirebiliyordu. Tabi ne kadar doğru ne kadar kolpa bilemem. çaktırmadan lens takıyordu o
Arma Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "midye dolma" said: Arma said: Bir ara fenomen diye program vardı. Sanırım Sinan Çetin indi. Orda bir eleman göz rengini değiştirebiliyordu. Tabi ne kadar doğru ne kadar kolpa bilemem. çaktırmadan lens takıyordu o Doğrudur. Göz rengi değiştirme olayı diyince aklıma geldi o eleman. Bugün youtubede bakayım dedim orda birisi de bahsetmiş bundan.
Coder Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fede said: coderın dediği şeyler elektriksel olaylar işte. beyin elektrik üretiyo, frekans uyuşması, elektriğimiz tutmadı. bu gibi şeylerin kökeni adamın durumu bana cozutmak, yada balata sıyırmak gibi geldi alakadar olavbilir :)
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 molekül niye telepati kurmasın. bütün atomların ürettiği belli bi elektrik yok mu. kimyasal tepkimelerin çoğunda bu enerji farkları da rol oynamıyor mu. e bu tür tepkimelere ben telekinezinin temeli desem yanlış mı söylemiş oluyorum
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: molekül niye telepati kurmasın. bütün atomların ürettiği belli bi elektrik yok mu. kimyasal tepkimelerin çoğunda bu enerji farkları da rol oynamıyor mu. e bu tür tepkimelere ben telekinezinin temeli desem yanlış mı söylemiş oluyorum Oldinaryus Profesör Doktor Telekinetik fede
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bozuk parayı götüm götüm oynatıcaksam ne işime yarar öyle telekinezi. Şöyle taşı alsam kaldırsam yarsam birinin başını o zaman helal derim. hadi 2012'yi belirleyelim. asdas
Öne çıkan mesajlar