BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 evropalarda taharat musluuu yok onun yerine "bide" var böyle kalkıyon tek ayağın üstünde pergel gibi dönerek bideye ters oturuyon sonra çıp çıp temizlenip istirip gidiuorsun böuyle böyle temiz oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o ne lan bide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Cons said: rahatsiz said: Tarihin en büyük azabı: alman tuvaletleri abi evet eski odada böyleydi benim. yontasın geliyor böyle çamurdan vazo yapar gibi. kokusu öldürüyor adamı. iğrenç anı bi de amerikalı ev arkadaşı bir defa temizlemeden gitmişti. adam uçağamı ne yetişecekmiş. ben de üç dört gün sonra geldim eve. sıvamış bir de herif aceleden klozete filan. taş olmuş. en çok küfrettiğim zamandı. nasıl temizledim bir ben bilirim. ev de deli bok kokmuştu. iğrenç herif. o almanya maceralarını anlattığın sitene yükleyecektim tuvaletin halinin fotolarını o zaman görecektin sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 off o neymiş öle tuvaletten çok herşeye benziyo ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yalnız ona kusulmaz da ya dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 BabacumMostors said: evropalarda taharat musluuu yok onun yerine "bide" var böyle kalkıyon tek ayağın üstünde pergel gibi dönerek bideye ters oturuyon sonra çıp çıp temizlenip istirip gidiuorsun böuyle böyle temiz oluyor işte bizim ki all in one olm! o kola kutusu kılık alman tuvaletini geliştiren mallara sevgilerimi sunuyorum.. vay aptallar vay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 AHAHAHAHaHAHHAHAHAHAHAHAHAHAA AHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH AHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHHAHA ABI OF HALA AGLAYA AGLAYA GULUYORUM O SURAT IFADESI, O YASLI GOZLER ZUHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o klozete ters oturucan abi, baska turlu olmaz, deligi tutturmadan, avrupali gerzekmis bildigin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi adamlar hayatı daha da zorlaştırmak için tuvalet tasarlamışlar.montla sıçmak daha kolay geldi gözüme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Masticore said: oha bu ne. şişkolar her an sıcak temas yaşayabilir valla abi mantigi ne bunun allaskina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 of ne degisikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ucuna otursan cukun disarda kalicak, iste o zaman o cocuun izdirabini anlicaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://blog.aurorahistoryboutique.com/images/roman-toilet.png bundan sonra degisiklik olsun diye icat edilmistir belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu arada adamin eski bi konusunu daha buldum bu adam fake degilse, internet mahirden sonra cikan en acayip, en yamuk insan kesinlikle OF ALLLAHIM SANA GELIYORUM My attempts to overcome social anxiety (aka Malodrax random insanlari dumura ugratma servisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 adam video filan çekmiş ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Topic legendary, ama fake olabilitesi yüksek. Yinede çok güldüm o ayrı. Ayrıca, TuckerMax (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Roses are red violets are blue do you clean your ass well after you poo? I know that I do. Why? You may ask. Because I use soap and water when I clean my ass. Oh It's so efficient and it comes with such ease. and it gets rid of that stubborn, left over ass cheese Ass cheese?! You ask, what does that refer to?? It's left over, uncleaned, residual poo. So now just relax while I explain how I clean Oh and I know you can't see it cuz I'm wearing a shirt, but I'm rather lean What's the relevance of that? You might find out in a bit. But for you just relax while I talk about how to clean **** When you're done with your poo Clean your ass with tissue and wipe till it's dry and no poo visible to the naked eye to your gloved hand add some soap and trust me, what comes next actually feels pretty dope then scrub your ass till lather and rinse off with water just think about it, you use soap and water to clean every other part of your body So why treat your ass any differently, even though you're one hell of a hottie So please use my method to get rid of ass cheese now i must admit that this poem has been a bit of a tease Even though everything i said is true about how it is that i clean my poo this was just my unorthodox way of trying to break the ice in hopes of better getting to know you so i hope didn't scare but instead sparked your curiousity so that you may give me your number Cuz if you don't then I'll have to go home watch hentai and have sex with a microwaved cucumber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.colectiva.tv/wordpress/wp-content/uploads/2009/07/lkzyz89efm_clap.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oturup ikisini yapsaydı eşoleşşek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Tucker Max efsaneymiş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu alman tipi tuvaletler bir cok yerde var ama mesela finlandiya'da adamlar bunu da eklemis ustune, olmus yani : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oturup yapacaktı abi kakasını işesin dışarı temizlerdi onu etrafa sıçmış adam ya haha irenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 OLM EFSANE LAN BU DA EFSANE http://i48.tinypic.com/27zci1t.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 işte alaturka tuvalet kullansaydı herşey yolundaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar