reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 mail said: Merhaba; İlksen Başarır'ın yönetmenliğini üstlendiği, Mert Fırat ve Saadet Işıl Aksoy'un başrollerini paylaştığı "Başka Dilde Aşk"ın fragmanı görücüye çıktı. Oyuncu kadrosunda Lale Mansur, Emre Karayel, Ayten Uncuoğlu ve Metin Coşkun gibi tecrübeli isimlerin de yer aldığı film 18 Aralık'ta tüm Türkiye'de vizyona giriyor. Gösterildiği film festivallerinden toplam dört ödülle ayrılan “Başka Dilde Aşk”, ilgi çekici senaryosuyla merak uyandırıyor. "Hiç konuşmadan anlaşabilir miyiz?" sorusuna cevap arayan filmde; doğuştan işitme engelli Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep'in aşkı anlatılıyor. 17 Aralık Perşembe günü Sabancı Üniversitesi'nde Başka Dilde Aşk'ın yönetmeni ve oyuncularının da katılımıyla ön gösterimi yapılacaktır. Düzenlenecek ön gösterime katılmayı düşünmeniz halinde davetiyenizi bu adresten email yoluyla talep edebilirsiniz. Fragmanı izlemek için tıklayın Başka Dilde Aşk filmiyle ilgili gelişmeleri takip etmek, fragmanla ilgili düşüncelerinizi paylaşmak için; http://www.facebook.com/BaskaDildeAsk http://www.twitter.com/BaskaDildeAsk adreslerini kullanabilirsiniz. Sevgiler; mail gelmis paylasiyim dedim, hadi sabancidakiler iyisiniz :) edit; fragmani izlemeden koymustum, fragman zupper kalite ikincisi filmde guzele benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yalniz fragman surda cikmamis ilk mesajda; http://www.facebook.com/video/video.php?v=227729641288&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imp* Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu saadet ışıl arkadaşımız da oyunculuk 0.oynadıgı dizilerden ya cıkıyor ya dizi tutmuo.hala da filmine alan var.fiyatı ucuz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 filmi çok övüyolar merakla bekliyorum,ayrıca Saadet Işıl Aksoy bu filmdeki rolüyle Bursa Film Festivalinde en iyi kadın oyuncu ödülünü aldı.Mert Fırat'ta Testosteron oyununda harikaydı,burda nasıl bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 bugün Avatar'a yer bulamayınca gittik,harika bir film,son yıllarda izlediğim en iyi filmlerden,senaryosu harika yazılmış ve oynanmış,tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sevgili adayiyla gidilir mi? gidilmeli mi diyeyim ya da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 sevgilin erkekse ve sende erkeksen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 cinsiyet farketmeden gidilir bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Güzeldi film, tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2010 (tu) mutlaka gidiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 bu filme gidip mert fırat'a ciddi ciddi aşık olan aklı başında bir arkadaşım var,filmin mükemmel olduğunu iddia ediyor en kısa zamanda gitmek istediğim filmlerden biri. fragmanı çok hoş yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2010 Red said: sevgilin erkekse ve sende erkeksen :) ben bu filmi şeyle karıştırmışım ya.melis birkanın oynadıgı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2010 Bella said: bu filme gidip mert fırat'a ciddi ciddi aşık olan aklı başında bir arkadaşım var,filmin mükemmel olduğunu iddia ediyor en kısa zamanda gitmek istediğim filmlerden biri. fragmanı çok hoş yalnız. bugün gittim çok güzeldi. mert fırat'ı zaten sevıyorum valla sarılasım geldi izlerken sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2010 gecenlerde izleme firsati buldum bende, cidden cok iyi, eleman da rolunu iyi yapmis, saadet te cok iyidi. 8/10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar