cenx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 çetri petri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 uhodit gastinitsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 xwhiplashx said: rusça öğrenmek burda farz oldu zaten. arkadaş ciddi ciddi ingilizcenin i'sinden anlamıyorlar. ama ingilizce bilen adamada hastalar. maymun diliyle anlaşmakta bir yere kadar. kaç tane tanıdım. hepsi de super ingilizce konusuyorlardı. tam tersi erkekleri hiç anlamıyor. en azından benim karşılaştıklarım öyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 erkekleri ayrı bir mal zaten. benimkisi genelleme olmuş o zaman. snnkisi tamamen özel durum baksana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 erkekleri alkolden kendi dilini bile unutacak. adamlar su yerine votka içiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sen var duj iztemek bildiğin türkçe halbusi. hem de müslümanca. temizlik imandadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ne kadar turk hayat yosmasi ingilizce biliyosa o kadar rus hayat kevasesi ingilizce biliyor, ne bekliyodunuzki? Faise olmayan rus hatunlarinin ingilizce bilme orani cokta dusuk degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 DoruK said: erkekleri alkolden kendi dilini bile unutacak. adamlar su yerine votka içiyolar hayat bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ihtiyaç duymamış elemanlar işte.. allahın mujiki köyünde inek falan görmüş en son. bi ucuza tatil ayarlamış tr'de. her şey dahilde verdiği para geri gelsin diye içiyor da içiyor. kâra geçsin diye bir tane daha içiyor. zaten azalmış olan beyin hücreleri bu son içki ile daha da azalırkene ingilizce mi konuşacak? söleyin baaaaa! alıntılayacağım gibi. said: biz onları ingilizce eğitiminde size faydalı olsunlar diye ülkenize yollamadık! git oxford'un eğitim kasedini dinle hayvan adam! rusça ile ilgili bir sıkıntınız olursa çağırıverin beni. kızla ilgilenirim. dert etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dasaaa said: rusça ile ilgili bir sıkıntınız olursa çağırıverin beni. kızla ilgilenirim. dert etmeyin. deki ona ALLAH 1 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gerçi lisede 2002-2003'e kadar fransızca veriliyormuş yeni yeni ingilizce verilmeye başlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 dillerini koruyorlar helal ossun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ingilizce bilmiyorlar diye mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hayır demeyi bilmedikten sonra ne yapsınlar ingilizceyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 valla benim tanıdığım rus kızların hepsi ingilizce biliyor yani tarzancada olsa.. tarzanca + vucut dili tamamdir,napican perfect englishiii yanneee o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar