Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hayir abi eski yugoslavyada 250mbit/100mbit ayda 50 liraydi. Turkiye halt etmi$. sacma sapan haber yapmasinlar!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kimse $unun farkinda degil heralde ayda 10 liraya interente girebildiginiz bir ulke Turkiye. ne yaptigin onemli degil, sonucta basic olanaklardan faydalanma acisindan guzel bir durum. anneanneniz 24/7 torrenting yapmadigi icin 10 liraya internet eri$imi saglayabilmesi muthi$ bir durum. hayatta her durumdan boyle kar edebildiginizi varsayin ve bir daha du$unun.en kolay kazanilan para, tasarruf edilen paradir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bu tür ücretler asgari ücret paralelinde hesaplanır asgari ücretin 1/10ni en düşük bağlantı karşılığında ödüyorsunuz yetmezmiş gibi birde telefon hattı sabit ucretini ödüyorsunuz bu durumda avrupa ile kıyas yapılacaksa bir fransızın 1200 euro asgari ücret aldığınıda bu hesaba katmak lazım bu 3g umut vericiydi net konusunda ama onlar daha baştan cacık cıktı 4gb kota nedir ya bu nasıl bi özgürlük anlayışı ama tüm bunlar türk toplumunun laik olduğu şekilde işliyomuş gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 SeaGle said: ucuz derken, kalite olarak mı? Ruled! now get out of here. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 nerveux said: Kiramda 50mbit/50mbit aylık 40 Lira idi. Şu an yurttayım tam olarak hızını bilmiyorum ama aylık 15 Lira ödüyorum ve şuradan hızını çıkarabilirmisiniz bilmem.. ul olarakta en fazla 7.8mb/sn gördüm. Şööle resimler koymayın kötü oluyorum.Sonra haberlerde okursunuz "cinnet geçiren vatandaş telekomu bastı modem kablosuyla iki kişiyi boğdu" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebub Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 50m'e 30 tl veriyorum ben bulgaristan'da. zaten 10m'den dusuk baglanti secenegi de yok yanilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kelime oyunu yapio olmasinlar hani orda dsl burda adsl ya asymmetric sikko bi baglanti cesidi war burda hani hea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Evet en ucuz 56k bağlantı bizde gibi olmuş. En ucuz 56k bağlantı versen ne olur, vermesen ne olur. Elalem 10 mbit altı kullanmıyor. Bizimkilerde 8 mbit i sınırsız diye bize kitliyorlar. Her alanda olduğu gibi, bu alanda da yeterli bilgiye sahip değil halk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 SÜRAT FELAKETTİR 56K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bulgaristanda 12mbit adsl 25lira,sozlesmeli 12 ay. 20mbit fiber(yurtiçi 50mbit) 35lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 haberi yapan arkadaşa bir doz purchasing power parity yazıyorum. tok karnına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 denildiği gibi fiyatlar ucuz, ama hizmet kalitesi de ona paralel bir şekilde "ucuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bir kaç kere romanya'daydım adamların interneti bizimkinden gayet iyi. fiber bağlantı vardı adamlarda. 20-30 lira mı ne türkiye parası ile.. hatta aynı bağlantı içinde dosya paylaşırsan (dc++ , msn, yahoo messenger) saniye de 3-4mb/s ile dosya gönderiyordun. yani msn den arkadaşına film gönderip alabilirsin.. Tabi teknik destekleri nasıl bilmiyorum ama hız olarak bizden iyiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ehauhuahuahuahuahua yalnız arkadaşım!!111 sen neden bardağın boş tarafına bakıyorsun ki... moral yükselten bir haber bu. pembe pembe.. Ginalier said: haberi yapan arkadaşa bir doz purchasing power parity yazıyorum. tok karnına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar