Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupa'da En Ucuz ADSL Kimde?

sg-1

Öne çıkan mesajlar

kimse $unun farkinda degil heralde ayda 10 liraya interente girebildiginiz bir ulke Turkiye. ne yaptigin onemli degil, sonucta basic olanaklardan faydalanma acisindan guzel bir durum.

anneanneniz 24/7 torrenting yapmadigi icin 10 liraya internet eri$imi saglayabilmesi muthi$ bir durum.

hayatta her durumdan boyle kar edebildiginizi varsayin ve bir daha du$unun.en kolay kazanilan para, tasarruf edilen paradir.
Sosyal ağlarda paylaş

bu tür ücretler asgari ücret paralelinde hesaplanır
asgari ücretin 1/10ni en düşük bağlantı karşılığında ödüyorsunuz
yetmezmiş gibi birde telefon hattı sabit ucretini ödüyorsunuz
bu durumda avrupa ile kıyas yapılacaksa bir fransızın 1200 euro
asgari ücret aldığınıda bu hesaba katmak lazım
bu 3g umut vericiydi net konusunda ama onlar daha baştan cacık cıktı
4gb kota nedir ya bu nasıl bi özgürlük anlayışı
ama tüm bunlar türk toplumunun laik olduğu şekilde işliyomuş gibime geliyor
Sosyal ağlarda paylaş

nerveux said:

Kiramda 50mbit/50mbit aylık 40 Lira idi.
Şu an yurttayım tam olarak hızını bilmiyorum ama aylık 15 Lira ödüyorum ve şuradan hızını çıkarabilirmisiniz bilmem..

ul olarakta en fazla 7.8mb/sn gördüm.

Şööle resimler koymayın kötü oluyorum.Sonra haberlerde okursunuz "cinnet geçiren vatandaş telekomu bastı modem kablosuyla iki kişiyi boğdu" diye
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bir kaç kere romanya'daydım adamların interneti bizimkinden gayet iyi. fiber bağlantı vardı adamlarda. 20-30 lira mı ne türkiye parası ile.. hatta aynı bağlantı içinde dosya paylaşırsan (dc++ , msn, yahoo messenger) saniye de 3-4mb/s ile dosya gönderiyordun. yani msn den arkadaşına film gönderip alabilirsin.. Tabi teknik destekleri nasıl bilmiyorum ama hız olarak bizden iyiler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...