varlok Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 şöyle bir sorunum var: chrome'u açtığım zaman yeni bir sayfa açılıyor fakat hiçbir şekilde kullanamıyorum. yükleniyor yazısı var ama yarım saat geçse de ne anasayfa açılıyor ne de bir hata mesajı veriyor öyle mal gibi yükleniyor diyip bekliyor. sorunu bilen ve çözüm için bir fikri olan var mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 başlangıç sayfasını değiştirince devam ediyor di mi sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 evet maalesef devam etmekte. hiçbir şekilde hiçbir siteyi açmamakta şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 şu sorunun ne oldugunu bilen yok mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 herhangi bir siteyemi giremiyorsun yoksa a.ılıs sayfasına bir sitemi yukleyemiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Absolut said: herhangi bir siteyemi giremiyorsun yoksa a.ılıs sayfasına bir sitemi yukleyemiyorsun? hiçbir şekilde hiçbir siteye giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 proxy ayarını kontrol ettin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 proxy'de herhangi bir ayar degiskligi yapmamıstım birden çıkıverdi ortaya. proxyde sorun yok gibi. silip tekrar kurdum ama hala aynı durumda. zaten artık umrumda degil ya =) Opera FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 chrome yükledim hoşuma gitti FF'den daha hızlı.. fakat paticikte anasayfa ne yapsam turunculuktan vazgeçmiyor.. ctrl f5 yapıyorum ama gene turuncu... alt konulara geçince yeşil oluyor gene.. var mı bi çözümü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cekic > clear browsing data sadece empty the cache secili all time go go power rangers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 türkçe hocam benim ki :D çekiç dediğin bi anahtar var o galiba ordan tarama verilerini temizle diyorum ön belleği boşalt deyip alttan herşeyi seçiyorum.. veee gene olmuyor ana sayfa turuncu alt sayfalan yeşil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 o yea.. yaptım şimdi saolassın bab' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 cekic yok evet, anahtar =) cekic nerden cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 cache'i arada boşlatmak lazım uzun süre kullanınca durmadan (5-6 ay boyunca) baya bir şişiyor, 5GB olmuştu belgeler klasörü dedim ne oluyor???!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar