BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 çok soğuk bilin mi? ben dılarıdayken ne sıkıntılar çektim.. önce beklerim geçr bu zaman dedim. ama geçmedi.. geçemedi sorna içeriye bir güvercin yolladım onu da furdular bebeğim ve ben işte böylece sensiz kaldım ağzımı açıp iki kelam edemedim hep sustum hep sustum dışarısı ne akdar zor biln mi? bilemen tabii ben bilirim ama, bana temiz içlik getirende olmadı bok içinde yattım kalktım, su verenim lmadı quasimodo gibi su bekledim ama sen benim esmeraldam da olmadın ama sensizliğe o kadar çok kendimi alıştırmışım ve seni o kadar ötelemişim ki zihnimde bebeğim.. cezamın dolduğunu bilmemişim bile geldim lan naberks? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ankaraysa şu an götüm donuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ha bir de bebeğim.. dillerime hep pul pul biberler yapğıştırdılar su yerine biber turşu suyu verdiler ardımda ikinci bir kafa çıktı adını "Basur" koydum bebeğim ama bana senin gibi ince ince seslenmedi hep bas abritın kulağımın içine içine bağırdı "zart" dedi "zort" dedi ardımın kenarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Kuru soğuk resmen yahu, dün gece 12-1 de eve girmemle gözlük camları bembeyaz oldu :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 "Dış ses" said: Yazar burada paticik forumalrının dışından bahsetmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 baslıgı okuyup aptal bi sarkıyla devamını getirdim. ve hala onu söylüyorum. kim ödeceyecek bunun cezasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 is there anybody out there? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hey you, out there in the cold getting lonely, getting old can you feel me? hey you, standing in the aisles with itchy feet and fading smiles can you feel me? hey you, dont help them to bury the light don't give in without a fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Uzay soğuk yer tabii de, yollanana turşu suyu veriyorlarsa çok da fena değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 3derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadea Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 başımıza kar yağacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 elim buz gibi dötüm karpuz gibi bkz imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 götüm dondugu için büyük abdestimi yapamıyorum o derece yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 1 ay bile olmadi adamim. asil bizim üsüyoruz ildeniz reyis diye topik acmamiz lazimdi. ayrica burasi -5 derece, dötümüz donuyor nacizane alamancilar olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yarın DAAD bürosuna gidiyorumn inşallah benim götüm de münih'de donacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Deutscher Akademischer Austausch Dienst ? ne icin gelcen tam olarak, okumak icin falan mi? bi de burnumun dibine geliyosun, gelirkene kavanoz icinde yurdum topraandan getirsene. kösedeki dönerciye birakirsin tren istasyonundaki dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kedım bile midesini üşüttü kafede, arada osurup aoe dmg vuruyor. faremi yedınde diyemiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar