mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kullandığım telefon hattı ve haliyle adsl benim üstüme kayıtlı değil. dolayısıyla kendi üstüme almak istiyorum. telefon devrediliyor ama adsl devredilmiyor yazıyor ttnet in sitesinde. gerçi müşteri hizmetleri devredilir diyor. netten bakındım devrediliyor diyen var devredilmiyor diyen var. aranızda adsl hattı devretmiş olan var mı ? telefon hattıyla birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kapattırıp yeni hat açtırsan daha karlı bir iş yapmış olmaz mısın?Modem almayarak bedava 3 ay süresi var sanırım.Aynı gün bağlarlar zaten. köylü kurnazlığı yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 neyse gittim hem hattı hem adsl i aldım üzerime. oluyormuş devir. kendi web sayfasında adsl hattı devredilemez diyen ttnet e ne desem az. sağa sola cem yılmaz sıkıştırıp reklam yapacağına adam gibi bilgilendirse. allah tan adam olmuşlar 5dk da hallettim işimi. eskiden süründürürlerdi. bakırköy telekom sana puanım 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Tenekeadam said: kapattırıp yeni hat açtırsan daha karlı bir iş yapmış olmaz mısın?Modem almayarak bedava 3 ay süresi var sanırım.Aynı gün bağlarlar zaten. köylü kurnazlığı yaptım. yeni gördüm ya bu yazdığını ama risk etmeye gerek yok. şimdi giderler sabit ip yaparlar dinamik dememe rağmen, yanlış adsl tipi belirlerler süründürürler. hiç gerek yok böyle telekomla alengilli işlere. daha yeni emekleme sürecindeler. istenilen şifreyi doğru ayarlayamayan adamlar bunlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ya o diilde şimdi ben bu 3 ay beleşi kullandıktan sonra baska adsl e gecsem sonra 3 ay onun beleşini kullansam sonra baskasına onunkinide kullansam belli bir sure gectikten sonra ilk bastaki adslin belesinden yararlanabiliyormuyum yeniden ??? edit: buda şehirdeki kurnazlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 adsl devredilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 adsl önceden devredilmiyordu. artık devredliyor diye biliyorum. ttnet sayfasını güncellememiştir. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 CthuLhu said: adsl devredilmiyor daha bugün ettim yaw. hemencecik oldu. çok etkilendim bu konuda hatta. toplam 4 kağıt, 2 si bilgi formu 2 si taahhütname dolduruyorsun. telefon ve adsl devrediliyor anında. boş sözleşmeye imza atıyorsun kendini transfer sezonu gelmiş sporcu gibi hissediyorsun birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ben bir 2 sene önce falan devralmıştım, eskiden de oluyordu yani bir şekilde. Gidip kağıt imzalıyorsun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ee iyimiş devrediliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 adsl de telefonda devredilir. sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o zaman düzeltiyorum eskiden edilmiyordu.. eminim yani..eski dediğim de 2+ yıl önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bak şimdi. perşembe günü gidicem TT ye. telefonu anneme devredicem. yeni telefon alıcam. anneme devredeceğim telefon üstündeki adslimi de yeni numarama nakledicem. ahah.. hayvanmıyım neyim :D.. ne kadar alengirli işlem varsa yaptırıcam. zaten bunnarı söleyince ordaki çalışanın yüzü nasıl olcak çok merak ediorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar