Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

n97 opera mobile wi-fi sorunu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
opera mobile in 5 ve 10 surumlerin de denedim fakat wifi ile baglanamiyorum daha dogrusu karsima bir tane bile secenek cikmiyor illa hattan baglanmak istiyor namussuz. Nedir napilir bunun icin? Bir de baska tavsiye ettiginiz web browser var mi n97 icin?
Mesaj tarihi:
n97 nin özelliklerini bilmiyorum ama benim telefonda da aynı sorun vardı. tercih edilen bağlantılarda 1. sırada wifi olunca wifi kullanıodu. belki n97de de öyle birşey vardır bi bak bakalım.
Mesaj tarihi:
N97nin kendi tarayıcısından gayet memnunum ben. Opera bende de o şekildeymiş ama pek kullanmadıgımdan bilemiyorum çözümü nasıl olur. Operanın içerisinde yok baglanma seceneklerini goster diye birsey o yuzden opera duzeltene kadar sıkıntılı olabilir.

Opera10beta yükledim ve resmen acaip bayıldım. WEBe nasıl baglanacagını soruyor opera10 bu arada.
Mesaj tarihi:
digia diye bisi yukledim pek sirin bir web tarayicisi.
Absolut bu arada internetten nerden bulabiliriz n97ye gore aksesuarlar? Ben mesela yeni bi kalem istiyor cok sekil kalemler var millette fotolarda goruyorum sadece yani.
Mesaj tarihi:
alla alla..
garip be.
ayrıca en son burda bi eleman(rusya) n97'lerin arka kapaklarını Nokia toplayacak demişti. yemiş olmasın beni öyle birşey var mı gerçekten ?
çünkü kamerayı o açma kapama yeri çiziyormuş teknik hataymış fdfdsd
  • Yeni Oluştur...