xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 opera mobile in 5 ve 10 surumlerin de denedim fakat wifi ile baglanamiyorum daha dogrusu karsima bir tane bile secenek cikmiyor illa hattan baglanmak istiyor namussuz. Nedir napilir bunun icin? Bir de baska tavsiye ettiginiz web browser var mi n97 icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 n97 nin özelliklerini bilmiyorum ama benim telefonda da aynı sorun vardı. tercih edilen bağlantılarda 1. sırada wifi olunca wifi kullanıodu. belki n97de de öyle birşey vardır bi bak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ayni olay ama dedigin tarzda deil ne yazik ki. Farkli bisi var n97de bakalim biri elbet halletmistir cevap gelir umarim:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 evet o sorun standart olarak mevcut.. ben cozmeyi denemedim, arkadasimin telefonunda var =) firmware'i vardir illa ki indir, usb kablo tak, kur veya serviste kurdur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 http://get.skyfire.com/ bu arada ocak'ta n97 vs ler için çıkacakmış. en iyisi şu anda bu tarayıcı olarak. bekliyoruz. kertenkel o dediğini tam olarak nasıl yapıcam üstad ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 N97nin kendi tarayıcısından gayet memnunum ben. Opera bende de o şekildeymiş ama pek kullanmadıgımdan bilemiyorum çözümü nasıl olur. Operanın içerisinde yok baglanma seceneklerini goster diye birsey o yuzden opera duzeltene kadar sıkıntılı olabilir. Opera10beta yükledim ve resmen acaip bayıldım. WEBe nasıl baglanacagını soruyor opera10 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 digia diye bisi yukledim pek sirin bir web tarayicisi. Absolut bu arada internetten nerden bulabiliriz n97ye gore aksesuarlar? Ben mesela yeni bi kalem istiyor cok sekil kalemler var millette fotolarda goruyorum sadece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Ben kalem kullanmıyorum yani taşıması zor oluyor ama bakarım dedigin gibi aksesuar satan bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 direk parmakla mı dalıyorsun ? alışamadım o işe ben yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi benimkinin kutusundan kalem çıkmadı yahu. bak şu an dank etti. alla alla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 alla alla.. garip be. ayrıca en son burda bi eleman(rusya) n97'lerin arka kapaklarını Nokia toplayacak demişti. yemiş olmasın beni öyle birşey var mı gerçekten ? çünkü kamerayı o açma kapama yeri çiziyormuş teknik hataymış fdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 kalem bende hiç kullanmadım dfsd ama güzel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Kamera açma yeri hakkaten çiziyor yanını birde gece çekimlerde dizayn hatası flash kameranın yanından yansıyıp ekrenda parlaklık yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 aynen.. şu çocuğa yarın bi tekrar sorayım. bilgi veririm yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar