Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 yine hikayeli anlatayım, evimdeki bilgisayarda 16:10 bi monitör vardı, widescreen desteklemeyen oyunlarda aspect ratio yu hemen değiştiriyodum, iki yanda da siyah bölge de olsa en azından sündürülmemiş olarak oynuyodum eski oyunları. kimi oyunlarda widescreen patch olmuyor malum. her neyse, şimdi 16:9 laptopa worms world party kurdum ama 4:3 oranın 16:9 a sünmüş hali gözlerimi yordu, tiksinti geldi. arkadaşın laptopa baktım, ki vaio, güzel güzel yanlara siyah bölgeleri koymuş, benim toshiba l500 e bakıyorum sündürüyor. var mıdır bunun bi ayarı vistada bi yerlerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 o deil de worms 2 nin grafik patch i vardi.800x600den daha yuksek cozunurlukleri destekliyodu. sitesinde olabilir bi arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 dedigin gibi normal lcdlerde panelden rahatca degistirilebiyor, ben de 22 inc acer monitorumu eski oyunlarda 4:3 kullaniyorum genelde. laptopta da vardir illaki driver ayarlarinda veya fn tusu kombinasyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ati, nvidia, intel farkmaz, ekran kartinin gelismis ayarlarinda bi yerde aspect veya scaling adi altinda fit to lcd vs ayarlari olur. dont scale derseniz goruntuyu oldugu gibi verir dolmayan alanlar siyah olur. vaio nun hadisesi degil o sadece bilgisayarin defaultuyla alakasi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 hmm sağol, eşeleyeyim bakayım biraz. tam adres süper olur biliyosanız, vistaya yeniyim olduramıyorum pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 işletim sistemiyle alakası yok zaten ekran kartının sürücüsünü yüklediğinde kendi uygulamasını da yüklüyor. oradan yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2010 iiit's feedback tiime! ati catalyst control center'dan ayarı yapılıyormuş efendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar