Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 İzlemiş olan vardır tabii ki ama topiği açılmamış. Hem topiğini açmış hem de izlememiş olanlara tanıtmış olayım. The Tick'ten sonra karşılaştığım en komik çizgi film. Hatta The Tick'in 18+ versiyonu da diyebiliriz. Bugs Bunny ve Mickey Mouse'dan öte çizgi film izlemişliğiniz veya çizgi roman okumuşluğunuz varsa bu dizide bir sürü göndermeyle karşılaşacaksınız. Kısaca tanıtmak gerekirse, 70'ler dizilerinin parodisi gibi hazırlanmış bölümler içerisinde "Deli Doktor", "Macerayı Seven Adam" ve "Doktorun aptal çocukları"ndan oluşan bir ekip konu ediliyor. Psikopat, çılgın, beceriksiz, ahmak, kalas ama son derece komik karakterlerle dolu. Bir ara internette bir sitede rastlamıştım. "En iyi adult cartoons" gibi bir başlık altında bir liste hazırlanmıştı, birkaç video da vardı. Hep birbirinin benzeri çizgi filmler olduğundan pek kaale almamıştım ama bir numaradaki isim ilgimi çekmişti. (daha sonra aynı siteyi bulamadım gerçi) Oturdum izledim, hakikaten de manyak bir şeymiş. Hatta 70'ler hissini iyi vermişler diyebilirim. Sanki 70'lerden aksiyon dizilerini veya çizgi romanlarını okuyorsunuz gibi hissettiriyor, bu da dizinin ayrı bir çekici yönü olmuş. Family Guy gibi diziler pek ilgimi çekmiyor ama yine de bunu beğendim. Hele The Tick izleyip beğenmişliğiniz varsa bunu da bir şekilde kapın izleyin. Evet. http://www.imdb.com/title/tt0417373/ Imdb'de 5.369 kişinin oyunda ortalama 9.5/10 elde etmiş ki bu da ciddi bir puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 BROCK SAMSON! Family Guy gibi diziler pek ilgimi çekmiyor ama yine de bunu beğendim. su alfi soylerken entures brosu family guya benzetiyorsan, brock abinin seni islak agacla dovmesini temenni ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 yok venture bros'u family guy'a benzettiğim felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 sezon 2 bölüm 3 deki doors göndermesiyle bütün direncimi kaybettim. bedenım kendini komikliğe bıraktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 3. sezona basladım ikinci bölümdeyim. ınanılmaz iyi bi cizgi film olmus. en sevdiğim amerikan cizgi filmi olabilir saka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 BROCK MADAFAKIN SAMSON! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2012 samsonun zeppelin fanı olmasıda aynı geyik zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 offf sahaneymiş ya bitti şimdi, bildiğin üzüldüm bittiğine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 YENI SEZON!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2013 GO VENTURE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 5. Bölüm inanılmazdı. hepsi sahane ama 5 baskaydı. adamlar cok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ABIIII! s0107'de space oddityi sey ediyolarmıs doctor centure senioır'ın arkadası düşerken... bende diyorum neden tanıdık bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar