Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Force Unleashed II

Dralnu

Öne çıkan mesajlar

Anelor said:

gelmesin ya para tuzagi resmen soyle oyunlar madem multiplayersiz bi oyun yapiyosun adam gibi uzun yapinda bizde keyifle oyniyalim 100 tl verip aliyosun 2 gunde bitiyor

starwars'a can kurban :D

pratik olarak ben ps3+100ytl verdim force unleashed için. şu oyun olmasa ps3 falan asla almazdım.

evet kısaydı.. ama güzeldi!
Sosyal ağlarda paylaş

ermynorac said:

Anelor said:

gelmesin ya para tuzagi resmen soyle oyunlar madem multiplayersiz bi oyun yapiyosun adam gibi uzun yapinda bizde keyifle oyniyalim 100 tl verip aliyosun 2 gunde bitiyor

starwars'a can kurban :D

pratik olarak ben ps3+100ytl verdim force unleashed için. şu oyun olmasa ps3 falan asla almazdım.

evet kısaydı.. ama güzeldi!

evet, bende ps3 arti 5.1 ses sistemi arti tv sirf force unleashed icin almistim, babalar gibi deydi de :D
Sosyal ağlarda paylaş

sonra nasil olsa seviyonuz diye MW yi makyajlayip 2 diye satarlar nasil olsa herkez alcak diye her oyun 33 pounddan satilirken o 42 pounddan satilir. milletin dini imani para olmus 5 dakkalik oyun yapiyolar bilerek bi guzel satiyolar sonra dlc satiyolar ustune bu yuzden dedim. keyfiniz bilir tabi isteyen istedigini alsin banane
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
ilkini oynamadım fakat yorumlarda pek beğenen olmamış sanırım ilkini ama şu trailer izleyince bi gazla almayı düşünüyorum
fakat trailer dual saber yeter artar :)
ama vaderın arkasını dönüp apprenticeni 5 tane askere kill him diyip gitmesi ve saberını bırakmak priceless olmuş ha konuyla alakalı bişise bilemicem ilkini oynayan açıklayabilirse güzel olur heh :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...