Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 geliyomus, onun disinda pek bilgi yok malesef http://www.gametrailers.com/video/star-wars-spike-tv/59817 http://www.unleashed2010.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 gelmesin ya para tuzagi resmen soyle oyunlar madem multiplayersiz bi oyun yapiyosun adam gibi uzun yapinda bizde keyifle oyniyalim 100 tl verip aliyosun 2 gunde bitiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 sith v.s. orkz şeklinde bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Anelor said: gelmesin ya para tuzagi resmen soyle oyunlar madem multiplayersiz bi oyun yapiyosun adam gibi uzun yapinda bizde keyifle oyniyalim 100 tl verip aliyosun 2 gunde bitiyor starwars'a can kurban :D pratik olarak ben ps3+100ytl verdim force unleashed için. şu oyun olmasa ps3 falan asla almazdım. evet kısaydı.. ama güzeldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 ermynorac said: Anelor said: gelmesin ya para tuzagi resmen soyle oyunlar madem multiplayersiz bi oyun yapiyosun adam gibi uzun yapinda bizde keyifle oyniyalim 100 tl verip aliyosun 2 gunde bitiyor starwars'a can kurban :D pratik olarak ben ps3+100ytl verdim force unleashed için. şu oyun olmasa ps3 falan asla almazdım. evet kısaydı.. ama güzeldi! evet, bende ps3 arti 5.1 ses sistemi arti tv sirf force unleashed icin almistim, babalar gibi deydi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 abi siz boyle yaparsaniz bunlar MW2 gibi dayiyacaklar onunuze haberiniz olsun azcik secici olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 spoiler olabilir site linkine basınca bizim starkiller çıkıyor yine. ölmedi mi bu? lütfen "what if.." seneryosu yapmasınlar... iğrenç bir şey bence. sith edition diye çıkartıp 2-3 tane ektra şey yaptılar.. tamam ama daha fazlası yersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Zevk alıcağım şeyi niye alıp oynamayayım. Pazardan armutmu alıyoruz, seçicilikle bi alakası yok bu olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 sonra nasil olsa seviyonuz diye MW yi makyajlayip 2 diye satarlar nasil olsa herkez alcak diye her oyun 33 pounddan satilirken o 42 pounddan satilir. milletin dini imani para olmus 5 dakkalik oyun yapiyolar bilerek bi guzel satiyolar sonra dlc satiyolar ustune bu yuzden dedim. keyfiniz bilir tabi isteyen istedigini alsin banane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 seviyosanız da çaktırmayın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bunun hikayesi canon olmuş, ve light-side son resmi son. galen ölmüyor yani sonunda. böyle oyunu allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Lucasarts bu konuda oldukça başarılı. Büyük ihtimalle geri gelir ölmemiştir. Bazen saçmalayabiliyorlar. Ama beni en çok uyuz eden KOTOR 2'nin konusuydu. Birincisini büyük bir hazla bitirirken ikincisinde Emrah misali Force'daki yara olmak beni yıkmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tek başıma oley sesleri böğürerek kutlamıştım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 adam çok gaz olmuş videoda: http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-the-force/101181 videonun sonu vader diyor ki: "çok gaz oldun ama aklını alırım olum!" diye postayı koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ilkini oynamadım fakat yorumlarda pek beğenen olmamış sanırım ilkini ama şu trailer izleyince bi gazla almayı düşünüyorum fakat trailer dual saber yeter artar :) ama vaderın arkasını dönüp apprenticeni 5 tane askere kill him diyip gitmesi ve saberını bırakmak priceless olmuş ha konuyla alakalı bişise bilemicem ilkini oynayan açıklayabilirse güzel olur heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2010 ya ilki kendini cok tekrar ediyodu bitirmeden birakmistim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Alırım yine valla. İlk oyun da aman aman güzel değildi ama Star Wars işte. Bir de adam Battlestar Galactica'daki ilk iki sezonda oynayan teğmenlerden birine çok benzemiş adını unuttum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Wispy said: Alırım yine valla. İlk oyun da aman aman güzel değildi ama Star Wars işte. Bir de adam Battlestar Galactica'daki ilk iki sezonda oynayan teğmenlerden birine çok benzemiş adını unuttum şimdi. zaten o , force unleashed in artbook unda belirtmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 bunda ısın kılıcları kkesicekmiyis bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 dimi. ışınlı meşe odununun bir keyfi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 30 liraya dussun alirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Behlul Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2010 kendini o kadar tekrar etti ki ilk oyun, öeh deyip bıraktım çat diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-the-force/101182?type=flv geçen seferki gibi fail olmazsa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar