Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klavye, çay ikilisi ve space tuşu

calimero

Öne çıkan mesajlar

Selamlar. a4 Tech bir klavye mouse setim var ve dün klavye ye çay dökmek suretiyle bozdum gibi oldum. sonra açtım temizledim içini ve çalıştı falan. yalnız space tuşu çalışmıyor. böyle temassızlıktan falan değil, zaten basılınca boşa basıyor gibi. diğer tüm tuşların tek bir basma yeri olmasına rağmen içindeki mekanizmada space için 3 tane var, acaba diyorum bunun içindeki bişeyi mi düşürdüm ben. olmazsa artık alıcam yenisini de yani space için klavyeyi atmak da koyuyor açıkçası...

Dipnot: ctrl+v ile spaceledim...
Sosyal ağlarda paylaş

ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)

bende olmadı =(((
Sosyal ağlarda paylaş

klavyem 4$ lık quake siyah :p 3 yıl olcak nerdeyse arada bi sallayıp üfleyip tozlarını döküyorum taş gibi çalışıo.

içecekler için kasa/monitor/hoparlör arasında özel bi boşluğum var oraya girince en asabi bardak bile dümdüz duruyor.

bide, tuş baısnca yaylanmıyorsa altındaki minik plastik parçayı kırmış, tam takamamış, kaybetmiş yada ıslanmadan dolayı bozmuş olabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

space, enter, backspace gibi biraz buyuk tuslarda altinda bi demir parca olur iki tane bosluga oturacak sekilde. onu bi kontrol et tam oturmusmu. eger herseyi yapmana ragmen bosa basiyo gibi geliyosa, klavyeyi tamamen acip altindaki silikon tabakayi kontrol et. space kismina gelen kabariklik tam tusa oturmamis/kaymis olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

hmmm evet, zaten space de dediğim gibi böyle bir normal kauçuk dalganın gireceği yer (yuvarlak ortasında çıkıntı olan kauçuk) iki tane de ortası boşluklu çıbık var. onlara birşey giriyor olmalı ama klavyeyi birkez daha açtım,açık kısımda diğer tüm tuşlar basıyor ama space için olan 3 noktaya aynı anda basıyorum, kombinasyonlar deniyorum ama ı ıh. sanırım gg oldu. artık çarşıya çıkınca alıcam bi tane ucuzundan...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...