calimero Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Selamlar. a4 Tech bir klavye mouse setim var ve dün klavye ye çay dökmek suretiyle bozdum gibi oldum. sonra açtım temizledim içini ve çalıştı falan. yalnız space tuşu çalışmıyor. böyle temassızlıktan falan değil, zaten basılınca boşa basıyor gibi. diğer tüm tuşların tek bir basma yeri olmasına rağmen içindeki mekanizmada space için 3 tane var, acaba diyorum bunun içindeki bişeyi mi düşürdüm ben. olmazsa artık alıcam yenisini de yani space için klavyeyi atmak da koyuyor açıkçası... Dipnot: ctrl+v ile spaceledim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553)ATI display adapter (0x9553) bende olmadı =((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 klavyem 4$ lık quake siyah :p 3 yıl olcak nerdeyse arada bi sallayıp üfleyip tozlarını döküyorum taş gibi çalışıo. içecekler için kasa/monitor/hoparlör arasında özel bi boşluğum var oraya girince en asabi bardak bile dümdüz duruyor. bide, tuş baısnca yaylanmıyorsa altındaki minik plastik parçayı kırmış, tam takamamış, kaybetmiş yada ıslanmadan dolayı bozmuş olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Norak said: klavyem 4$ lık quake siyah :p 3 yıl olcak nerdeyse arada bi sallayıp üfleyip tozlarını döküyorum taş gibi çalışıo. Nec siyah var bendede 20tl 'ye almıştım 5 yılını doldurdu hayırlısıyla =) Tavsiyemdir pahalı klavye almayın, alırsanızda dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2009 space, enter, backspace gibi biraz buyuk tuslarda altinda bi demir parca olur iki tane bosluga oturacak sekilde. onu bi kontrol et tam oturmusmu. eger herseyi yapmana ragmen bosa basiyo gibi geliyosa, klavyeyi tamamen acip altindaki silikon tabakayi kontrol et. space kismina gelen kabariklik tam tusa oturmamis/kaymis olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 microsoft curve 2000 var bende 3-4 yıldır, çok seviyorum. ama arada b,n,h falan basmıyor yumruk atınca geçiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ironik bi sekilde dun buraya yazdiktan sonra cillop gibi mx 5500 klavyem gitti -.- isin yoksa bayil paralari yeni klavyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 klavyeye para vermek koyuyor insana, ozellikle ali$tigin klavyenin aynisindan bulamiyosan, bu uzuntu 2ye katlaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 büyük ihtimalle arasındaki silikon gbi küçük maddeyi açarken düşürmüş ve sonrada takmayı unutmuş olablrsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hmmm evet, zaten space de dediğim gibi böyle bir normal kauçuk dalganın gireceği yer (yuvarlak ortasında çıkıntı olan kauçuk) iki tane de ortası boşluklu çıbık var. onlara birşey giriyor olmalı ama klavyeyi birkez daha açtım,açık kısımda diğer tüm tuşlar basıyor ama space için olan 3 noktaya aynı anda basıyorum, kombinasyonlar deniyorum ama ı ıh. sanırım gg oldu. artık çarşıya çıkınca alıcam bi tane ucuzundan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamitcan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 arkadaşlarbenimdelogitechbirklavyemvaroğlumsubalonuileoynarkenpatlattıveboşluktuşuçalışmıyorlürfenyardımedinyeniklavyeyeparavermekistemiyoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamitcan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 arkadaşlarbenimdelogitechbirklavyemvaroğlumsubalonuileoynarkenpatlattıveboşluktuşuçalışmıyorlürfenyardımedinyeniklavyeyeparavermekistemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Bu aralar google'dan ne üye yaptı pati inanılacak gibi değil... :D Yenisine sağlık hamitcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 hamitcan aç klavyeyi temizle orasını hafif nemli bi bezle sonra kurut oksitlenme falan varsa azcık zımparalar gibi yap oraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar