Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Sonunda geldi bilgisayarım yıllardır kullandığım emektar bilgisayarımı ablama yollayıp cillop gibi birtane aldım:) ilk defa xp yükledim amanin:) 2,40ghz Pentium 4 512 ram (256 256 2 tane) 80gb harddisk (babacumla aynı) Asus anakart p4p800 Asus Radeon 9200 128mb ekran kartı yorum bekliyorum[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Ekonomik bir sistem olarak güzel ama bence Geforce fx5200 almalıydın Direct9x için.. yoksa diğerleri iyi . Ancak yeni çıkacak oyunlarda çok sorun yaşayacaksın ve ne yazık ki çözemeyeceksin[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hiaaaaaaaaaaaaa hayırrr geforce aldırıcaktım asus daha iyidir dediler olamaz:( hühühühüüh starwars galaxies çalışırmı?[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 hem ekonomi kasmışsın hemde intel almışsın benburada bir çakışma görüyorum ben burada bir yanlış bilgilenme , yanlış bilgilendirme görüyorum ben burada chemical ın satıcıların tezgahına düşmesini görüyorum ....[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 yaf ben toplamadım bilgisayardan iyi anlıyan birisi topladı[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 demekki hiç anlamıyormuş. AMD alıp biraz para sarfiyatıyla daha iyi ekran kartı aldırabilirdi[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sux sux sux.. 512 ram dediğin mb mı oluyor kb mı? bir de ddrram mi sd ram mi hatta edo ram mi? kasayı aç bi bak.. dual ddr 400mhz olan 512mb ram almışsan çok iyi de, 2x 256 almışsan sorun çıkartabilir, hele iki ram de farklıysa.. 2.40 ghz çok az, ama ekonomi yapçaksan 2.0 hatta celeron 1.7 felan çok daha iyi olurdu. 80gb harddisk fena değil. sırf internet pcsi sanırım bu, download pcsi olsaydı 200gb öneriridim.. asus anakart p4p800... peki chipseti ne? intel i865pe mi nedir? yoksa p4p800 diye yeni bir chipset mi çıktı, millet bana paso p4p800 diyor da, benim bildiğim 533/800 felan destekler, direk sadece 800 destekleyen kart duymadım. asus radeon 9200 almışsın, rezalet. oyun oynayamassın bu kartla, zor yani, anca quake, half-life gibi eski şeyler.. said: geforce aldırıcaktım asus daha iyidir dediler geforce asus'tan iyi değildir.. geforce, nvidia şirketinin çıkardığı bir ekran kartı serisi. asus ise, ati, nvidia gibi şirketlerin çıkardığı ekran kartlarının üstüne birşeyler ekliyip, insanlara satan bir firma. asus ekran kartı ve anakart üreticisi olarak ünlüdür, ama msi'yi tercih ederim.. ekran kartı konusunda his çok iyi. ama bi tek ati çıkartıyor.. ayrıca ati, 9600, 9800 ve x800 modellerinde, nvidia'ya rakip olmuş bir firmadır. amd gibi birkaç dolar daha ucuzdur, özellikle pahalı modellerinde 50-100 dolara varar bu.. elime para geçse koşup his x800pro alırdım :)[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 bonecrusher kafana etsem yaf:( kafayı yicem varya evde kavga çıktı okdar para verdik hede hödö kavgası hl osunn[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sen buraya bize sormadan hart diye alırsan böle olur[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Harbi Intel yerine AMD alıp üzerine para koyup şöyle ucuzlamışken Fx5900xt lerden bir tane kapıp overclock edip Fx5900u veya fx5950u seviyesine çekseydin müthiş olurdu. Hatta Amd 2500 Barton alıp onuda overclock etseydin. Neyse hayırlı olsun.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 overclock yapacak adam dillim valla yakarım 2 güne:) yaf intel çomu ktü yaf[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 sus sus[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 xpye worm gird zatenpachleriin oldu halde firewallı açmaıunutmuz ühühühü nasıtemizlreimbnu ya[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Chem overclock o kadar zor değil gözün ısıda ve ekran bozulmalarında olucak. Tabi işin içinde sen varsan zor olabilir.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 eueheu chem yakar aleti eğlencesine :D overclock felan öğretmeyin adama... chem worm için microsoft.com'dan yama çekicen.. mcaffee antivirüs, firewall felan kur bi de..[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 said: Arkansis, 14 Temmuz 2004 00:21 tarihinde demiş ki: sus sus ahaha süper cevap koptum gece gece[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2004 *ablasının logundan çıkıp kendi loguna girmeye üşnene chemncical: Yaf sus sus cevap mı alla alla:) susma sustukca sıra sana gelecök Bonekıraşır şimdi ne yapacam bu bilgisayarı atıcakmıyım? 700 dolar verdik lan:) (ekran klavye ve kulaklık aldım eski bilgisayar ablamda şuan ablamın 130mhz de kapıcıya gidio) Birde ablamın klavyesi çöok bohtan yazarken çat çot basıyorum anca işliyo:D Yaf GTA 3 ü uzaklara bakarken farkedilmiyecekbi yavaşlamaile çalışıyoryor düz giderken hiç yavaşlama olmuyor Krieger 92kblik oyun düşük fps ile işlliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 amanın cassie'nin accountu heklenmiş... pls... eh far cry oynamayı bekleme chemi.. anca nfs porsche, quake 3, unreal tournament 1 gibi oyunları oynarsın. doom 3te zorlanırsın, farcry hl2 felan neredeyse imkansız.. gta konusunda, ayarlardan uzaklık hedesini azaltmayı dene.. bi de gta 3 zor oyundur ekran kartına çok yüklenir, vice city oyna, o kasmıyor pcyi..[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: Bonecrusher, 14 Temmuz 2004 03:05 tarihinde demiş ki: doom 3te zorlanırsın, ne doom 3ü ? ana ekranına giremez be 9600 XT kaldıramıyor 20 fps nin üzerine çıkamıyor d3 de ...[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 aaa chemical'cim hayırlı olsun :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet Açıldı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 sw: galaxies yalan olur onda :)) lineage2 oynayacaktın hani? hmm o da olmaz alma boşuna .. hayırlı olsun :))[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 said: karpuz, 14 Temmuz 2004 02:43 tarihinde demiş ki: said: Arkansis, 14 Temmuz 2004 00:21 tarihinde demiş ki: sus sus ahaha süper cevap koptum gece gece ehe anca bundan anlıyor o =D[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 hmm bence cok usulme .amd alıp ekran kartını da i alsaydın i olujrdu ama bosver.oncelikle geforce devri kapandı yane invidia devri de kapandı .ati ler smdi daha iler .2.4 de cok kotu dil biras daha paran olunca ekran kartını deiştirirsn bilgisayar fena dil bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 yaf 128mb asus da ucuz diil yani:) işinpis yanı 200 milyon vardı bozukluklarla biriktiridğim istesem alırdım ama aldırmadılar :( anakart kadar ktü diilram falan iyi bence anakartın biryükseği 100 dolar civarında değişiyorondan bunu aldık ama ekran karıtnda hata yaptık[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2004 nvidia devri kapandı diye nasıl diyorsun anlamıyorum. nvidia hala kart yapıyor, ati kadar iyi kartlar üretebiliyor, ati daha ucuz belki, ama nvidia daha stabil. en azından ati'nin eski kartları bazı oyunlarda sorun çıkartabiliyor. testlerde performansları felan hep yanyana, ati x800xt çıkardı, nvidia da, anakartta iki pci express x16 varsa, iki geforce 6800 koymana imkan verdi. x800xt ile 6800 arasında pek performans farkı yok, ama iki 6800'ü aynı anda kullanmak çok işine yarıycak, belki biraz daha pahalı olcak, ama sonuçta performans olarak ati'yi evirip çevircek.. ayrıca ati half-life'ı, nvidia doom 3'ü destekliyor onu da söylemek isterim.. ayrıca nvidia devri kapansaydı, ati bu kadar güzel kartlar çıkarmakla uğraşmazdı.. yeni kartlar çıkartıyorlar, böylece eskileri de ucuzluyor.[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 14 Temmuz 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar