sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Arkadaşlar sinir bozucu bir ses sorunu yaşıyorum bilgisayarı aldığımdan beri.Kasanın arkasına takıyorum kulaklığı speaker girişi normalde ama başka yerden ses alamıyorum birsürü giriş var hangisi nedir ne değildir bilmiyorum.HDMI ses çıkışı var diyor o hangisi kulaklığı ona nasıl bağlayacağım hiçbir fikrim yok.Win7 kullanıyorum.Alabildiğim tek girişten aldığım ses de çok kalitesiz ve boğuk.Hoparlöre bağladığım zaman sorun yok ama kulaklıktan gerçekten kötü.Var mı bir önerisi olan ? kasa bu arka taraf ses alabildiğim giriş de soldan ikinci yeşil olan. ön taraf driverı yüklediğimde gelen ve ayarlar için kullandığım program da bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 her boku biliyosunuz da bunu mu çözemediniz,up :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 şimdi dirveri win7 bulduysa sorunlu bulabiliyor. üreticinin sitesinden yenisini kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar