Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloglarımız

arundel

Öne çıkan mesajlar

Arama yaptığımda yakın zamanda benzeri bir konu gözüme çarpmadı eğer varsa kirlilikten dolayı affola..

Burada takip ettiğiniz veya bizzat yürüttüğünüz blogları paylaşırsak güzel olur diye düşündüm..

Benim blog , futbol üzerine..

http://atleticobonito.blogspot.com/

Takip ettiğim bloglarıda sayfadan görebilirsiniz..

Başka blog sahibi arkadaşlarda bloglarını geçerlerse hem ziyaret eder , yazıları okuruz hemde gerek içerik gerek görsellik açısından birbirimize yardımcı oluruz..

Haydi bağalum..
Sosyal ağlarda paylaş

arundel said:

izlenmekten ziyade , insanın düşündüğü şeyi ekranda görmesi güzel bir his..o yüzden izlenmek izlenmemek benim için heves arttırıcı veya heves kırıcı birşey değil , diğer blog sahiplerinin de böyle düşünmesini dilerim..

düşündüğün şeyleri word'e yazarak da ekranda görebiliyorsun. blog'a taşıdığındaysa sen kabul et veya etme izlenme/başkaları tarafından takip/takdir edilme isteiği eğilimine girersin. Geniş düşünmek lazım. Hem kötü bişey değil bu.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

arundel said:

izlenmekten ziyade , insanın düşündüğü şeyi ekranda görmesi güzel bir his..o yüzden izlenmek izlenmemek benim için heves arttırıcı veya heves kırıcı birşey değil , diğer blog sahiplerinin de böyle düşünmesini dilerim..

düşündüğün şeyleri word'e yazarak da ekranda görebiliyorsun. blog'a taşıdığındaysa sen kabul et veya etme izlenme/başkaları tarafından takip/takdir edilme isteiği eğilimine girersin. Geniş düşünmek lazım. Hem kötü bişey değil bu.

elbette işin o boyutu var demek istediğim şey sen bloga birşey yazıp yayınladıktan sonra takip eden , onu okuyabilen insanlar olduğunu biliyorsun bu 1 kişide olsa 100 kişide olsa o yazıyı yazarken bunun bilincinde yazıyorsun..

elbette kötü birşey değil haklısın benim demek istediğim yazarken , takip edilme isteği ile yazmamak..
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...