Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bloglarımız

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arama yaptığımda yakın zamanda benzeri bir konu gözüme çarpmadı eğer varsa kirlilikten dolayı affola..

Burada takip ettiğiniz veya bizzat yürüttüğünüz blogları paylaşırsak güzel olur diye düşündüm..

Benim blog , futbol üzerine..

http://atleticobonito.blogspot.com/

Takip ettiğim bloglarıda sayfadan görebilirsiniz..

Başka blog sahibi arkadaşlarda bloglarını geçerlerse hem ziyaret eder , yazıları okuruz hemde gerek içerik gerek görsellik açısından birbirimize yardımcı oluruz..

Haydi bağalum..
Mesaj tarihi:
izlenmekten ziyade , insanın düşündüğü şeyi ekranda görmesi güzel bir his..o yüzden izlenmek izlenmemek benim için heves arttırıcı veya heves kırıcı birşey değil , diğer blog sahiplerinin de böyle düşünmesini dilerim..
Mesaj tarihi:
arundel said:

izlenmekten ziyade , insanın düşündüğü şeyi ekranda görmesi güzel bir his..o yüzden izlenmek izlenmemek benim için heves arttırıcı veya heves kırıcı birşey değil , diğer blog sahiplerinin de böyle düşünmesini dilerim..

düşündüğün şeyleri word'e yazarak da ekranda görebiliyorsun. blog'a taşıdığındaysa sen kabul et veya etme izlenme/başkaları tarafından takip/takdir edilme isteiği eğilimine girersin. Geniş düşünmek lazım. Hem kötü bişey değil bu.
Mesaj tarihi:
yav said:

arundel said:

düşündüğün şeyleri word'e yazarak da ekranda görebiliyorsun. blog'a taşıdığındaysa sen kabul et veya etme izlenme/başkaları tarafından takip/takdir edilme isteiği eğilimine girersin. Geniş düşünmek lazım. Hem kötü bişey değil bu.

elbette işin o boyutu var demek istediğim şey sen bloga birşey yazıp yayınladıktan sonra takip eden , onu okuyabilen insanlar olduğunu biliyorsun bu 1 kişide olsa 100 kişide olsa o yazıyı yazarken bunun bilincinde yazıyorsun..

elbette kötü birşey değil haklısın benim demek istediğim yazarken , takip edilme isteği ile yazmamak..
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...