Qui Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Piyasadaki UO dışındaki bütün mmorpg'ler belli bişeyleri yapmadan hayatta kalınamama üzerine kurulu (ne güzel cümle oldu). Eve'de mining'den öğğ geldi! AO'da missionlara koşturmaktan başka bişey yapmıyosunuz neredeyse! Diğerleri nasıldır bilemiyorum ama bir UO farklıydı. Shadowbane'de de gördüğüm kadarıyla buna dikkat etmişler ama oynayan birisinin anlatmasını rica edicem :)[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bu oyunda da blacksmith falan var ama sonuçta savaş ağırlıklı.Sitede yazıyor disiplinler onlar var işte savaş ağırlıklı olduğu anlaşılıyor hemen (:[hline]Karanlık hep vardır.Çabalayan ışıktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Terzi olmak? Aşçı olmak? Madenci olup savaş dışı zımbırtılar yapmak? Carpenter olmak?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bildigim kadari ile craftsman olamiyorsun sadece dwarflar forge master rune kullanalar forge master oluyor buda sadece silahlara buff eklemeyi sagliyor.Yani savasmak şart.. [hline]Heragh Elensar lvl 52 Half-Giant Templar / Dark Knight [Bu mesaj prodigy tarafından 01 May 2003 21:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 teoride savaşmaya bilirsin ama pratikte uygulanmadı o yüzden tam olarak nekadar işlevsel olabileceği konusunda kimsenin bir fikri yok. demek istediğim şu gider kendine bir dükkan açar orda ticaret yapıp kazandığın parayla kendine bir ordu kurma şansın var ama pratikte bunu yapmak ciddi uğraş istiyo[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bunu yapmak icin yine savasarak para kazanmak gerekiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Dükkan kurmak ticaret yapmak güzelde neden ordu alayım? Korunmak içinmi?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Sadece bir dukkan acip fazla bi para kazanamassin..Ama bi sehir kurup trainerlar vendorlar ticaret sehri gibi bi yer yapabilirsin.Ornegin Dust Till Down Hem ticaret hem ordu.. [Bu mesaj prodigy tarafından 01 May 2003 22:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Bu çok güzel ama savaşa dayalı olmayan meslek olmaması kötü. Lvl vs. atlamak için illaki savaşmakmı lazımdır? Blacksmith, alchemist olupta, sanatımı icra ederek oyunda ilerlemek mümkünmüdür?[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 qui SB level almak açısından bir taraflarını yırtacağın bir oyun zaten değil, daha çıkalı bir ay olmasına rağmen level sınırına dayanmış çok insan var, 3 günde level 25 karakterim oldu ki çok fazla da zaman ayırdığımı söyleyemem AO'da 150+ iken 10 level alacağın sürede neredeyse level 40 olabiliyorsun SB'de, yani level almak için savaşmak zorunda olmak çok kafana takılmasın, çok kısa sürede bu süreci tamamlıyosun zaten tahminlerime göre, sonra da kafandaki gibi bir karakter oynatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Sahsen tam 1.5 gunde lvl 35 templar yaptim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 para kazandın diyelim hatta çok çok çok para kazandın e kazandında ne oldu[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Para kazanir ordu kurarsin ha ordu istemiyorum dersin biri gelir sehrini yikar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2003 bu arada prod sapıkmısın olm sen niye yanlış haber yazıyosun[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakkar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 level sinirlari diye bisey yok oyunda yani level cap yok ama soft cap var bi yerden sonra cok zor exp aliniyo ve 3-5 skill point icin degecegini sanmiyorum. ama level 35 e kadar kolayca gelinebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 sınır olduğunu söylemedim zaten ama level 60 civarı soft capin artık hard cap olduğu bir level, diğer oyunlardan farklı olsun diye adını değiştirip biz cap koymadık demekten başka da anlamı yok valla soft cap lafının, basbaya cap işte daha ne, 10 yüz milyon dragon kesip 62 olunuyosa bunun adı captir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 lvl 60 dan sonra ne training point nede stat point alıyosunuz 55 den sonra ise tam bir eziyet 2 haftadır 57 yi 58 yapamadım[hline]MAN WHO WALKS ALONE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 eh yani buna gavurcada şöle denir; "this smells like a level cap" ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Yo ya müzikle aram ii değil öle şiir felan urasamam :) Ben yine kavgacı döcüşçü karakter olurumda yinede oyunda anlattıgım tarzda chr'ların olmasını isterim. Atmosfere çok şey katıyor.[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2003 Ben bardım Her zaman.Ölümüne.[hline]Mutlu olmaya yetmez ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar