soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 açık sözlü ol, hayatın sırrı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yerinde ve dozunda açık sözlü ol benc sır bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yok abi onu kendime yakıştıramıyorum. gidip "seni seviyorum" falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Yalnız mı ölmek istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ya ne alakası var. ben şimdi ve bu kızdan bahsediyorum. ileriyi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 seni seviyorum demeyi kendine yakıştıramıyorsan yalnız ölürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 o desin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 o sana (o))) bunu gosterir anca bu kadar beklersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 zaten "patavatsız ol" demiyorum. "seni seviyorum" demek de yerinde bi açık sözlülük örneği. hayatını boşa harcama, aylarca emo takılmak yerine git "seni seviyorum" de, gerçekten kolay bi şey. ilk başta imkansız geliyo. ama öyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hiç sanmıyorum. tam tersine o arıyo bazen geceleri. olmıcagını söylüyorum her defasında. okulda yanımda bi kız falan gördüğünde samimi oldugumda mesaj atar. atarlı bi şekilde. ama ben gördüğümde atmam.. işte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 barbu said: o sana (o))) bunu gosterir anca bu kadar beklersen. sen de iyi ki bi hareket öğrendin ya sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 cok super bisi sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Gençliğimizde biz de çok aşık olmuştuk. Geçiyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yıllardır eksik kalmısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 escape said: hiç sanmıyorum. tam tersine o arıyo bazen geceleri. olmıcagını söylüyorum her defasında. okulda yanımda bi kız falan gördüğünde samimi oldugumda mesaj atar. atarlı bi şekilde. ama ben gördüğümde atmam.. işte bu. ya kaç yaşındasın sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 escape said: hiç sanmıyorum. tam tersine o arıyo bazen geceleri. olmıcagını söylüyorum her defasında. okulda yanımda bi kız falan gördüğünde samimi oldugumda mesaj atar. atarlı bi şekilde. ama ben gördüğümde atmam.. işte bu. baslıgı okumadım sadece su posta yorum yapıyorum tehlikeli isler bunlar bitirdin mi bitir sonra sarpa sarar yorar seni bok etme psikolojini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bella said: escape said: hiç sanmıyorum. tam tersine o arıyo bazen geceleri. olmıcagını söylüyorum her defasında. okulda yanımda bi kız falan gördüğünde samimi oldugumda mesaj atar. atarlı bi şekilde. ama ben gördüğümde atmam.. işte bu. ya kaç yaşındasın sen? 18. ne oldu yazdıklarım çok mu cocukca geldi sana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 evet. hem de BAYA. seviyosan nıye söylemıyosun ki? kız da böyleyse onun da meyili vardır. platonik mi takılasın var? emo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 "nutella yerim" said: escape said: hiç sanmıyorum. tam tersine o arıyo bazen geceleri. olmıcagını söylüyorum her defasında. okulda yanımda bi kız falan gördüğünde samimi oldugumda mesaj atar. atarlı bi şekilde. ama ben gördüğümde atmam.. işte bu. baslıgı okumadım sadece su posta yorum yapıyorum tehlikeli isler bunlar bitirdin mi bitir sonra sarpa sarar yorar seni bok etme psikolojini ben cok düşündüm bunu. unutcam aga böle olmuyo. normal hayatıma devam edemiyorum iştahım kesildi. kilo verdim lan! öküz gibi adamım kilo verince tığ gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bella said: evet. hem de BAYA. seviyosan nıye söylemıyosun ki? kız da böyleyse onun da meyili vardır. platonik mi takılasın var? emo musun? Bilmediğiniz şeyler var hanfendi. Ve hafif şeylerde değil. Bu! Eğer ben dersem tükürdüğümü yalamış ve "ne yaptıgını bilmiyo" olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 iç bugun. iyice iç. sonra kıza mesaj at. yanında arkadasların olsun onlar da yazsın. sonra ayrılırsın zaten. rahatlarsın. nası fikir? cok iyiyim ya bu konularda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 bir teorim var.pratiğe dökmeliyim.sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 acıktıgınızda uyuyun. verirsiniz kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Bella said: evet. hem de BAYA. seviyosan nıye söylemıyosun ki? kız da böyleyse onun da meyili vardır. platonik mi takılasın var? emo musun? @bella 18 yas normal bu gibi durumlar icin @escape abi sen de mantıklı dusunmeye calıs bu gibi durumlarda genelde insan olayın icinde oldugundan mantıklı davranamıyor da yani anlasamamıssın sorunlar olmus bitmis iste sonucta ölüm yok bitti gitti ha illa cok degerli bir insansa normal gorusmeye devam et duygusal buhranlara sokma kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 "nutella yerim" said: @escape abi sen de mantıklı dusunmeye calıs bu gibi durumlarda genelde insan olayın icinde oldugundan mantıklı davranamıyor da yani anlasamamıssın sorunlar olmus bitmis iste sonucta ölüm yok bitti gitti ha illa cok degerli bir insansa normal gorusmeye devam et duygusal buhranlara sokma kendini pazartesi konuşalım dedi bakalım neolcak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar