abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Hey 0ne please teach me the your best army. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 0ne ulti attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Allahsızları dövüyolarmış askerde ağız burun bırakmıyolarmış en sonunda şahadet getirtiyolarmış aferim diyip salıyolarmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 O kim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Kenjuro said: 0ne ulti attı ulti değil bu 1.skill taunt du. ulti atsam ölür mölür sonra başıma kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ulti sanıp kaçalım diye ilk skilli atmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 O degil de, Fedon beyaz bir insanin gelebilecegi en siyah nokta bence. hatta kirmizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ahahahah vurmayın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 abi. fedon kadar kimse bronz olamaz. beyaz gömleğin içinde kimse daha iyi duramaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 eda taşpınar dahil.ki kendisi fotosentezle besleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sipeyskeyk said: ahahahah vurmayın lan. ahah ben o lafı genelde biri yerde ağzı burnu kan içinde olan insanlar için söylüyorum,anca klavye delikanlısısınız zaten. hele ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sitenin adı paticik aga ne bekliyosun kapına dayanmasınımı adamların sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Cassiline said: Seni askere aldılarsa bizim evdeki çaydanlığı bile alırlar. SKDJLSKSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 one izmir/karşıyaka yaşadığım yer.Bir derdin varsa buyur kapı numarasına kadar vereyim yavrum sana kimsenin klavye delikanlılığı yaptığı yok burada Şu var ki hakikaten çok dalga geçilesi bir insansın,eziksin ve buna rağmen üste çıkmaya çabalayıp bu halinle insanlara laf sokmaya çalışıyorsun, ingilizce bilmeden ingilizce konuşmaya çalışıyorsun daha da batıyorsun her seferinde.Kimse sen çirkinsin veya aptalsın diye seninle dalga geçmiyor,tavırların yüzünden bu haldesin.Benden söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 klavyeyle kirarim agzinizi, adam gibi durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 @sipeyskeyk, salak saçma saldırma adama, forumun sahibi gibi tavırlara da gerek yok. Dağılın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 salak sensin saçma da sana girsin.burada gelip saçmalayan o,tehdtler savuran laf sokmaya çalışan da o.Buna rağmen bişey demedim yapmayın etmeyin dedim yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Brother, i am not cutting you procedure i am passing you waves. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sipeyskeyk said: salak sensin saçma da sana girsin.burada gelip saçmalayan o,tehdtler savuran laf sokmaya çalışan da o.Buna rağmen bişey demedim yapmayın etmeyin dedim yeter yani. Adam "dağılın"la bitirmiş postu aga yenildin üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noise Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 passing balls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sipeyskeyk said: salak sensin saçma da sana girsin.burada gelip saçmalayan o,tehdtler savuran laf sokmaya çalışan da o.Buna rağmen bişey demedim yapmayın etmeyin dedim yeter yani. Sipeys, Adama bulaşan sensin, sonra iyice bokunu çıkaran da sensin. edit: konuştuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 0ne said: sipeyskeyk said: ahahahah vurmayın lan. ahah ben o lafı genelde biri yerde ağzı burnu kan içinde olan insanlar için söylüyorum,anca klavye delikanlısısınız zaten. hele ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 terbiyesizleşme adam gibi konuş sinir etmeyin adamı akşam akşam. edit: adam "genelde" dövüyormuş insanları biz de klavye delikanlısıymışız.Ben de bir derdin varsa buyur dedim.Ona sataşan ekmek,yapmayın diyen benim.uyarana da bir lafım yok zaten,neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 klavye delikanlilari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dögüşmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar