Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

ahahahah vurmayın lan.

ahah ben o lafı genelde biri yerde ağzı burnu kan içinde olan insanlar için söylüyorum,anca klavye delikanlısısınız zaten. hele ekmek.
Mesaj tarihi:
one izmir/karşıyaka yaşadığım yer.Bir derdin varsa buyur kapı numarasına kadar vereyim yavrum sana kimsenin klavye delikanlılığı yaptığı yok burada Şu var ki hakikaten çok dalga geçilesi bir insansın,eziksin ve buna rağmen üste çıkmaya çabalayıp bu halinle insanlara laf sokmaya çalışıyorsun, ingilizce bilmeden ingilizce konuşmaya çalışıyorsun daha da batıyorsun her seferinde.Kimse sen çirkinsin veya aptalsın diye seninle dalga geçmiyor,tavırların yüzünden bu haldesin.Benden söylemesi.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

salak sensin saçma da sana girsin.burada gelip saçmalayan o,tehdtler savuran laf sokmaya çalışan da o.Buna rağmen bişey demedim yapmayın etmeyin dedim yeter yani.

Adam "dağılın"la bitirmiş postu aga yenildin üzgünüm.
Mesaj tarihi:
sipeyskeyk said:

salak sensin saçma da sana girsin.burada gelip saçmalayan o,tehdtler savuran laf sokmaya çalışan da o.Buna rağmen bişey demedim yapmayın etmeyin dedim yeter yani.

Sipeys, Adama bulaşan sensin, sonra iyice bokunu çıkaran da sensin.
edit: konuştuk
Mesaj tarihi:
terbiyesizleşme adam gibi konuş sinir etmeyin adamı akşam akşam.

edit: adam "genelde" dövüyormuş insanları biz de klavye delikanlısıymışız.Ben de bir derdin varsa buyur dedim.Ona sataşan ekmek,yapmayın diyen benim.uyarana da bir lafım yok zaten,neyse.
  • Yeni Oluştur...