Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Simdi haberlerde duyduguma gore bu 10.000 çeşit balıgın bulundugu akvaryuma dalış bu ay sonuna doğru mümkün olacakmıs dalıs sertifikası olanlara kopek balıgı dalıs sertifikası verilecekmiş. Kopek balıklarını beslemekte serbestmiş. bilginize :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 direk bacağı veriorz heralde kopekbalığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 cok guzel diyolar ya burası icin. annem ozel bi vakıfta kadınlar kolu baskanı, toplanıp gideceklermis bu hafta. bakalım begenirlerse bi dahakine ben de katılırım kadınlara sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 uzmanlarla dalıyomusuz ya hop die balıklama atlamak veya atlayıpta becerememek yokmus sdf bkz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 çok lüzumsuz bi yer para israfı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 aha kerpe değil mi orası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben gittim, oyle cok super degil ama guzel tabii. Turkiye'de bu tur bir eksiklik vardi, giderilmis oldu. Ayrica bu kadar insana alisik balikla yuzmek - ki o kopekbaliklari duzenli beslenmekten icgudulerini kaybetmis durumdalar zaten - guzel olsa gerek. Ha dalacak miyim havuza, yok.. Giris bile yeterince pahaliydi, dalmak kimbilir ne kadardir. 3 tarafimiz denizlerle cevirili, daha bu olaylari yeni yeni yapiyoruz. Destek vermek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Tropik okynanus balığımı bunlar hamsi felan mı var? link felan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ne kadar pahalı? bi de bugun annem bi yer daha soyledi eski topkapı otoparkında mıymıs neymis. istanbul'un fethini 3 boyutlu yapmıslar, icindeymissin gibi oluyomus savasın. ama oyle imax gibi 3d degil. koca kapalı alanı, tavanına kadar hersey savas alanı gibi oluyomus falan. tv'de gordu herelde. nedir bu bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 buyursunlar efendim yanlız sitedeki müzik beni bitirdi http://www.istanbulakvaryum.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 içindeymişsin gibi olmuyor, panoramik tablo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bu akvaryumun yeri lazım bana. Gmaps'de, Ovi maps'de bilip de işaret edebilecek olan varsa hayra geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 teee havaalanininn ordaymis yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ekmek attıkları akvaryum mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 henüz yapılırken geçmiştim önünden, ist'e gidince ziyaret ederim belki. bayağı büyük bir mekana benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Fulya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Florya sahilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 fulya ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 2009 da mı açılmış yenikapı->yeşilköy->florya sahil yolunu takip et solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar