Goarth Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Merhaba arkadaşlar lütfen konuyu siyasi ve başka yerlere çekmeyelim öncelikle, bir kaç arkadaşımla konuştum ve şu an taksimde çeşitli olaylar olduğu için bir kısmı taksime gidememiş,hiçbir haber sitesinde birşey gözükmediği için burada soruyum dedim taksim olan birileri varsa birşey olup olmadığını söyleyebilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Ben geliyorum diye kutlamalara 2 gün önceden başlamışlar ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sjfakda bugün, kopenhag görüşmeleriyle ilgili olarak 2 tane gösteri olacak istiklal caddesinde, başka siyasal bir eylem var mıdır bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 dün kadıköyde baya bişiler oldu. haberlerde birşey göremedim fakat taksimde de olması muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Dün Tarlabaşında molotoflar uçuşuyordu diye duyumlar aldık Taksim'de. Gece hayatı kötü etkilendi, yaralı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gitmeyin taksime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pogodi said: gitmeyin taksime anne edasiyla gelmis gitmeyin taksim maksime kotu kotu yerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ben de 2 gün sonra ordayım slms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Anne değil de, anane lafı daha çok. Şuradan eminim ki, görüştüğümde taksim lafı geçtiği zaman 1/10 ihtimalle gitmememi belirtir. Bunun yanında Ankara'da yaşadığım dönemde de Kızılay'a gitmememi söylüyordu her fırsatta, çok acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 GİTMEYİN YAVRUUM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 yabişeolmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 pogodi said: GİTMEYİN YAVRUUM tekrarlamasaydın gülmeye devam ediyodum =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 keslan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 gidip izleyelim uzaktan olay varsa çitlek çitleyerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 sıra sana gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 selam ben=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ankarada da bişiler olacakmış=( ya da oluyo ya da oldu =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 copry said: selam ben=) selam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=O9hCRZIo_Wo OLAYLARA GARIŞMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 kermit said: gidip izleyelim uzaktan olay varsa çitlek çitleyerek çok olay izlemek istiyosan gel bizim okula göks. her gün yeni bir heyecan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ne yahu bu böyle herkes birbirine atar yapar olmuş. sakins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ne atarı kim yapmış reha ne diyon alkollümüsün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 canı sıkılan eylem yapıyor desene. devlet fon oluştursun, öğrenciye karıyla kızla yemelık cep harclıgı fonu ÖKKYCH, yok olmadı örgüt ismi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Caddebostan'da da bi grup insan istiklal marşı söylüyodu ne alakaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar